Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пълна промяна за едно Фиат Купе 20V Turbo

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ФЕРАРИСТ написа:
    Впръскване на смес от вода и метанол след дросела......Сега я понасметох на 1.45 вятър по околовръстното, изреждане няколко пъти на 2-3-4 до прекъсвач, установих че портването си е струвало блъскането, повече от доволен съм от вървежа, лошата новина е че трябва да местя ламбадата някъде по надолу по канализацията, щото сензора или прегря, или сдаде багажа, Error 8 - sensor timing - тва ще рече едно от двете е станало - имам резервен, но след като преместя сегашния и се случи същото тогава ще го слагам.......няма как, не може без жертви......
    Не е ли препоръчително да е след 50 -тия сантиметър.
    uno turbo 1.3 i.e' 86
    renault 19 1.8 16v
    uaz 469 4.0 turbo
    renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
    trabant 601 69'

Коментар

Бе така е, ама нали ни мързи да дупчим и да се правим на работни и си ползваме оригиналната дупка.........ся ще видя докъде може да се разпъне назад, и я удрям в най задно положение, хем на сегашното място ще сложа едно ЕГТ, че ми се мота един из гаража от край време.......
      Alfa 156 2.0 TS
      Alfa 156 20VTurbo
      Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
      Locost TF1 3.0V6

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
        Бе така е, ама нали ни мързи да дупчим и да се правим на работни и си ползваме оригиналната дупка.........ся ще видя докъде може да се разпъне назад, и я удрям в най задно положение, хем на сегашното място ще сложа едно ЕГТ, че ми се мота един из гаража от край време.......
        Дано да не е отишла зян и сутрин винаги изчаквай подгрева на сондата да я изуши,
        uno turbo 1.3 i.e' 86
        renault 19 1.8 16v
        uaz 469 4.0 turbo
        renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
        trabant 601 69'

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
          .... установих че портването си е струвало блъскането, повече от доволен съм от вървежа......
          Казваш че си струва да се позанимавам с портването на главата Сега остава да си купя машинка и аксесоари към нея и да започвам :D За "финал" ти остана монтирането на един червен старт бутон

Коментар

kaci написа:
            ФЕРАРИСТ написа:
            .... установих че портването си е струвало блъскането, повече от доволен съм от вървежа......
            Казваш че си струва да се позанимавам с портването на главата Сега остава да си купя машинка и аксесоари към нея и да започвам :D За "финал" ти остана монтирането на един червен старт бутон
            Имам два такива бутона, но някак си не ми харесва мястото където стандартно се монтират до ключа, и сега гледам къде мога да го бодна......може би някъде на конзолата на ръчната - хем няма да се протягам много много - зех да остарявам и трябва да пестя силици......Само машинка си земи, аз ще ти дам 2 карбидни борчета не е проблем - че са 60 лв парчето все пак.....Портването си заслужава, сега торка е доста повече, вятъра идва доста по рано, макар че затова пръст със сигурност има и факта че от първи цилиндър майсторчето с генерацията е скъсало шпилка, било е хванато само на една и е духало яко от там......Довечера ще редя чистачки, ще слагам конзолката за интериорния филтър, и ще меря колко назад мога да забия ламбда сензора......
            Alfa 156 2.0 TS
            Alfa 156 20VTurbo
            Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
            Locost TF1 3.0V6

Коментар

kaci написа:
              ФЕРАРИСТ написа:
              като не ви стига пауара , вдигнете буста с 0.1 и готово
              Power Under Pressure

Коментар

Мойта сонда на иновейта се пада точно под скоростния лост,точно поради факта че трябва да е далекичко от турбото да не я претопли.
                Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

Тва ще са джантите, прясно боядисани, изправени......
                  Прикачени файлове
                  Alfa 156 2.0 TS
                  Alfa 156 20VTurbo
                  Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                  Locost TF1 3.0V6

Коментар

еееееее щооо неее белииииии ....
                    alfa 164 2.0ts .fiat tipo 2.0Т 16v

Коментар

Нямам намерение да ги мия сяка седмица.....
                      Alfa 156 2.0 TS
                      Alfa 156 20VTurbo
                      Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                      Locost TF1 3.0V6

Коментар

мойте не са мити от няколко месеца и стоят чисто нови ама то па верно че и колата не е карана от толкова
                        alfa 164 2.0ts .fiat tipo 2.0Т 16v

Коментар

Вече имаме бутон за запалване на двигателя, реших да не махам опцията с ключа, че не се знае, знае ли се.......поразръчках го малко хем да видя след като изместих ламбдата назад по генерацията дали ще има същото забиване, оказва се засега че всичко си е ок, сензора не е явно повреден.......Тествах е как записва камерката, много съм доволен, макар че втория път когато излязох по същия път и натиснах както трябва колата, съм забравил да я стартирам, и затва само по "лежерното" видео пускам........утре ще монтирам камерата около ауспуха да видя звук дали ще излезе добре......http://youtu.be/ShNM7WYSRvU
                          Alfa 156 2.0 TS
                          Alfa 156 20VTurbo
                          Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                          Locost TF1 3.0V6

Коментар

Вече имаме стартер бутон, монтиран паралелно към стандартното запалване, работи перфектно.......Направиха ми и така наречения "shift light" за скромната сума от 30 лв тук на местна почва, с две светлини, регулируеми 2 потенциометъра, мисля единия да е на 4500, червеното да светва на 6к обм.......Направих и съвместна стойка за буст контролера и индикатора за темп на изгорелите газове на мястото на лявата шоферска духалка.......Пикчърс скоро......
                            Alfa 156 2.0 TS
                            Alfa 156 20VTurbo
                            Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                            Locost TF1 3.0V6

Коментар

Чудно чудно

Коментар

Малко пикчърс на бутона за стартиране, сензора за ЕГТ, дисплея му, буст контролера и прочее.....
                                Прикачени файлове
                                Alfa 156 2.0 TS
                                Alfa 156 20VTurbo
                                Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                                Locost TF1 3.0V6

Коментар

Working...
                                X