ФЕРАРИСТ написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пълна промяна за едно Фиат Купе 20V Turbo
Collapse
X
-
Бе така е, ама нали ни мързи да дупчим и да се правим на работни и си ползваме оригиналната дупка.........ся ще видя докъде може да се разпъне назад, и я удрям в най задно положение, хем на сегашното място ще сложа едно ЕГТ, че ми се мота един из гаража от край време.......Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Бе така е, ама нали ни мързи да дупчим и да се правим на работни и си ползваме оригиналната дупка.........ся ще видя докъде може да се разпъне назад, и я удрям в най задно положение, хем на сегашното място ще сложа едно ЕГТ, че ми се мота един из гаража от край време.......uno turbo 1.3 i.e' 86
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo
renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
trabant 601 69'
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:.... установих че портването си е струвало блъскането, повече от доволен съм от вървежа......
Коментар
-
kaci написа:ФЕРАРИСТ написа:.... установих че портването си е струвало блъскането, повече от доволен съм от вървежа......Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
kaci написа:ФЕРАРИСТ написа:.... установих че портването си е струвало блъскането, повече от доволен съм от вървежа......Power Under Pressure
Коментар
-
Вече имаме бутон за запалване на двигателя, реших да не махам опцията с ключа, че не се знае, знае ли се.......поразръчках го малко хем да видя след като изместих ламбдата назад по генерацията дали ще има същото забиване, оказва се засега че всичко си е ок, сензора не е явно повреден.......Тествах е как записва камерката, много съм доволен, макар че втория път когато излязох по същия път и натиснах както трябва колата, съм забравил да я стартирам, и затва само по "лежерното" видео пускам........утре ще монтирам камерата около ауспуха да видя звук дали ще излезе добре......http://youtu.be/ShNM7WYSRvUAlfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Вече имаме стартер бутон, монтиран паралелно към стандартното запалване, работи перфектно.......Направиха ми и така наречения "shift light" за скромната сума от 30 лв тук на местна почва, с две светлини, регулируеми 2 потенциометъра, мисля единия да е на 4500, червеното да светва на 6к обм.......Направих и съвместна стойка за буст контролера и индикатора за темп на изгорелите газове на мястото на лявата шоферска духалка.......Пикчърс скоро......Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар