Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Визуален проект Punto MK1

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Визуален проект Punto MK1

Хора,много теми напусках,много нещо за това Пунто.Но понеже му е слабичък двигателя се спрях на визуалното тунинговане.В края на месеца пунтото отива за пребоядисване,мисля да му намръщя капака и да махна емблемата,също така ще се боядисат броните и праговете в цвета на колата.Колата ще се испъне от всякъде.Пускам темата,за да ми дадете съвети,кое да направя и кое да не правя.Предложете идеи какво може да се направи като се пребоядисва и давайте съвети как този пунтак да почне да събира погледи (оценявам много,мнението на хора минали по моя път и моля без коментари "не се занимавай" и т.н.,обичам си колата и щом съм се захванал значи ще стане )
    FIAT Punto MK1 1.1 55hp

Моето мнение е следното...Боядисай я ,след това едни прагове Абарт и едно по-ниско окачване(ако не ходиш по балкани и т.н.)...Има още много дреболии ,които можеш да направиш и то с малко пари...
    Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
    Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
    EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Пръсни си стоповете със спрей и едно фолио на "Джамците" и става много гот Само фолиото ми остава на мен, да махна лайсните отстрани евентуално, и една боя и съм готов и аз
      Punto SX 1.7D -57hp 1996 г. Ex
      Laguna RT 2.2D - 83hp 1995 г. Ex
      Brava SX 1.6 16v - 103hp 1999 г. Ex
      Laguna RT 1.9DTI - 98hp 1998 г. Driving
      Убий скороста - Спаси дете!

Коментар

Прагове,позаглаждане на броните и тогава боя.Едно малко по ниско окачване с едни 15-ки джанти с ниска гума.После може едно ксенонче,а ако имаш кинти едни по разчупени фарове.За пунто има няколко модела които не са лоши.Качествено затъмняване на жамовете отзад.Може преди боята и едно семпло крилце да си барнеш отзад.Ако изпълниш всичко това ти гарантирам пунто което ще хваща окото.Всичко това може да го направиш с едни 2000лв. минимум.
        Fiat Tipo
        Corsa b комби !

Коментар

1. Намери окачване - Ако даваш пари дай ги за хубаво окачване а не като мене 2 пъти... 2. Затъмни задните прозорци3. вземи си един боди кит за пунто... има навсякъде... даже имат и промоция... предна + задна броня и получаваш безплатно прагове по твой избор... 4. В никакъв случай не боядисвай колата преди да си напасвал броните и праговете, защото после изиза двойна работа. 5. намръщване и ичистване отпред от емблемата6. Евентуално едни джанти 16-ки... (спъва вървежа ама погледите са на лице) !!!!! Ако си решил да взимаш и джанти... по добре вземи първо тях а после окачването...!!!!! да не стане така, че после окачването да е много ниско и да не може да побереш джантите които си харесал. Това е от мене. всичко това ще излезе около:2500 3000 без боядисване... макар, че като ти гледам колата... не и е нужно такова :D
          Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
          Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

Колега, може много по евтино да минеш, какви са тея цени 3000 лева той ако има толкова няма да си прави тази кола, ами нещо по яко Колега смени предната броня сложи от ГТ с голямата решетка и халогените и евентуално едни странични прагчета от ГТ и едно спойлерче преди да я боядисаш, сложи лети джанти 15 или 16 цола по твой избор и ако не ти се дават пари за спортни пружини, може да разнеш твойте, за да я снижих, капака каза, че ще го намръщиш и колата ти ще стане чудесна с малко пари
            Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Valiosport написа:
              сложи лети джанти 15 или 16 цола по твой избор и ако не ти се дават пари за спортни пружини, може да разнеш твойте, за да я снижих, капака каза, че ще го намръщиш и колата ти ще стане чудесна с малко пари
              Колега да не се заблудиш НЕ можеш да си резнеш пружините!!! Не се набутвай!!! Вече няколко пъти виждам подобни постове от хора който си нямат никва представа от пружините на пунтото да дават такъв съвет... не стават за рязане колега...
              Haters Gonna Hate

Коментар

Абе каквото и да правиш не затъмнявай стоповете!!!Оня ден щях да се надена на една Астра с такива затъмнени стопове...Ако бях го хванал тоя ,боя му беше гарантиран!!!
                Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Моят съвет е да си караш количката каквато е :D Няма смисъл да набутваш пари точно по такъв автомобил(според мен)По-добре си ги събери тези 2-3000лв и си вземи по-хубава кола!Но все пак избора си е твой!Успех.

Коментар

купи си броня от GT или от тея с климатик с големия отвор(97-8лв нова),изглади броните махни лайсните,затъмни стъклата, едни 15ки хубави джанти,ниско окачване,една хубава генерация или ако нямаш кинти само последно гърне, и накрая една боя където трябва или напрово на цялата и това ти е

Коментар

Един съвет и от мен :D може пък да е полезен. На мен ми харесва много, когато се махнат разни дреболии, като: емблеми, лайсни(по вратите и броните). До тук май ще станат по-лесно, щом ще я пребоядисваш цялата. Но ти си решаваш.И аз съм за по-ниско окачване. Джантите ти изглеждат много добре, а и 14ки на пунто са си супер. Само спусни цялата кола към тях :D И като изтъркаш тези гумета си купи по-ниски.
                      FIAT tempra 1.6

Коментар

quintessenz написа:
                        Valiosport написа:
                        сложи лети джанти 15 или 16 цола по твой избор и ако не ти се дават пари за спортни пружини, може да разнеш твойте, за да я снижих, капака каза, че ще го намръщиш и колата ти ще стане чудесна с малко пари
                        Колега да не се заблудиш НЕ можеш да си резнеш пружините!!! Не се набутвай!!! Вече няколко пъти виждам подобни постове от хора който си нямат никва представа от пружините на пунтото да дават такъв съвет... не стават за рязане колега...
                        А бе те стават за рязане... ама устойчивосста отива по дяволите (пробвано!)
                        Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
                        Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

Не заблуждавайте момчето,че ще му излезне под 2000лв това което иска да прави.
                          Fiat Tipo
                          Corsa b комби !

Коментар

Вальо спортния само спортни съвети дава
                            '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                            '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Направи си Пунто-то така както на теб ти харесва,все пак ти ще си я караш.Но в никакъв случаи не си затъмвай стоповете,няма да кометирам защо,колегата по-горе е казал.Ето ти един сайт,на истински фенове на модела,с доста снимки,харесай си и деисвтай. http://www.elaborare.info/forum/vbul...270091&page=27

Коментар

Working...
                              X