Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Виртуален тунинг на ПУНТО :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Виртуален тунинг на ПУНТО :)

Рових целия форум и не намерих онази тема "Виртуален тунинг на фиатките".Ето го моя фиат и искам да му залепя карбоново фолио на предния капак.Ако може някой с фотошоп да си поиграе,та да добия представа и да видя дали ше си заслужава ...
    FIAT Punto MK1 1.1 55hp

Самият ефект си струва!Гарантирам ти!Но по форумите гледам ,че говорят за избледняване и разлепяне от слънцето...Но не съм лепил и не мога да твърдя със сигурност...Някой ако е патил ,нека каже...Че гледам в тунинг форума има няколко теми за продажба на такова фолио на доста ниска цена...
    Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
    Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
    EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

заповядай колега ако още те интересува. не е най-добрата ми работа ама все пак
      Прикачени файлове

Коментар

или цялото черно или синьо
        Power Under Pressure

Коментар

Дамм,нещо като цяло не ми харесва,иначе много благодаря!`WhitePower за кое синъо и черно ?!
          FIAT Punto MK1 1.1 55hp

Коментар

колега като за начало си боядисай броните сини .., вземи си една добавка от сеат ибиза за 30 40 лв и смени джантите и ще сасипеш от визия и си намери едни прагове то спортинг или ГТ ) и тогава си сложи карбонн според мен но на първо време си боядисай броните доста ще променят колата и джантите :D
            ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Мисла скоро да я изпъна отвсякъде и да я боядисам цялата синя.Всеки ми казва че черните брони отваряли,но според мен не е така.Ако на някои му се занимава да я направи цялата синя,евала
              FIAT Punto MK1 1.1 55hp

Коментар

Преди да боядисаш броните, смени предната (сложи от ГТ с голямата решетка)
                Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Преди да боядисаш броните, смени предната (сложи от ГТ с голямата решетка)
                  или от дизел пак е с голям отвор ако не се лъжа е по голям от на ГТ-то,ама може и да се бъркам а това че черните брони отваряли не съм съгласен- поне моето беше с черни като го взех и никак не ми харесваше- броните боядисани в цвета на колата и едни хубави джанти я променят тотално!

Коментар

Working...
                  X