колеги понеже имам много проекти в главата и искам да споделя един от тях с вас!!Значи гледайки клипчета в тубата попаднах на това: http://www.youtube.com/watch?v=VPlXV...eature=related включете го на 1 минута точно и вижте предната решетка на която седи емблемата как е изчистена без емблема и лаистни та въпрса ми е как да си направя и мойта така.Решетката от клипа може би е от браво ако не греша?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тунинг на Мареа
Collapse
X
-
Решетката е от браво,не грешиш.На пвц заварка ще ти го направят за 10-15 лева.Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
-
lithrone
Ако имаш такава решетка, режеш емблемата, след което правиш кофраж под формата която искаш(в влучая искаш да продължиш линиите на решетката) и подлепяш от вътрешната страна със смола(епоксидна) и стъкломат.Ако не можеш да намериш стъкломат, към смолата можеш да добавиш нарязани конци(капронови или за шиене).Шкуриш, китосваш тъничко ако има нужда и пръскаш.Ако до сега не си работил с горепосочените материали и искаш решетката ти, да стане перфектна, те съветвам да не си я правиш сам.Всичко това ще ти струва усилия и повече от 10-15 лв., понеже съм сигурен, че нямаш смола и мат под спалнята, като мен и Racer_GT за това иди на пластмасова заварка и си реши проблема
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар