Аз съм с датчик от Купе на Типото и уреда показва на обратно. Цената на датчика иначе е магическа - направо ме отказа директно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане към колегите с Купета!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Здравейте,Дa задам един бърз въпрос - някой запознат ли е как се обезвъздушава 20VT? Има ли нещо по-специфично?16V-то го прави само и при отворена капачка на казанчето изкарва чат-пат малко балончета. Стигне ли 90 градуса - всичко заспива, че даже се включва и перката Да попитам и още нещо - при 2000 кубика, 16V слага ли се по-дебела гарнитура при втори шлайф на главата? Дават по каталог само 1 вид гарнитура, което е малко странно..Fiat Coupe 2.0 16V
Коментар
-
като купих колата веднъж свалях главата, защото превъртя ангренажа и изкриви клапани. Сега ми духна гарнитурата и прегрява и затова пак се налага да се отваря..Не знам колко са свалили до момента, но въпросът е шлайфа ли се повторно глава, защото навсякъде дават само един вид гарнитури. Малко ми е странно и затова реших да ви попитам а "рада" ще рече радиатора ли?Fiat Coupe 2.0 16V
Коментар
-
Някой знае ли, дали някой си търси 1.8 мотор, че като знам какво съм правил, ми се иска да го продам на някой фен... И без това ще трябва да го дам на смешни пари.... - на 14 000км след ремонт на мотора(глава, сегменти, биелни лагери)- нов вариатор преди 10 000км - водна помпа преди 2 000км- ангренаж - преди 20 000км- евентуално може да го продам и със Supersprint колектора- Agip 10w60 - преди 5 000кмМотора ще може да се чуе още 1-2 седмици на колата, преди да съм я почнал
Коментар
-
digitalundgrd написа:Някой има ли представа дали притискателя за 2.0 16в турбо е съвместим с този на 2.4 жтд. Визуално изглеждат 1:1, лагера също. Идеята ми е, че може да ми изпадне усилен притискател (за 400+nm) за жтд за без пари (буквално) и да мина само с нов феродов или защо не керамика...
Коментар
-
injekciona написа:- евентуално може да го продам и със Supersprint колектораpunto HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар