digitalundgrd написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане към колегите с Купета!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
injekciona написа:Кожата на волана и на седалките си е оригиналната. Възстановява се с кит за кожа, после се шкури, обезмаслява се и се пръска с боя. На волана, от дясната страна дупките бяха почти заличени, сега е като нов.... В ebay има и kit-ове с всичко нужно, но като погледах доста за това как се прави, прецених че в домашни условия на дали ще се получи същия резултат и реших да не си правя експерименти...Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
nastybg написа:Ще видя ли Купе-та тази година на фест-аFIAT Coupe 16VT
Коментар
-
dani_b написа:Е това е :D :D :D Поздравления за представянето ти С пожелание за още по хубави занапредkaci написа:Единственото Купе ли беше на феста?FIAT Coupe 16VT
Коментар
-
Честито за победата! Ако бях дошъл с 1.8-цата, щеше да припадаш (от смях ). Дайте да огранизираме някаква софийска среща, докато времето е хубаво все още. ПС. Някой да има информация за някой турбо донор, който не е обявен по обявите. Последно се натъкнах на едно в Монтана, което просто беше шокиращ случай на българска инженерна мисъл....
Коментар
-
injekciona написа:Честито за победата! Ако бях дошъл с 1.8-цата, щеше да припадаш (от смях ). Дайте да огранизираме някаква софийска среща, докато времето е хубаво все още. ПС. Някой да има информация за някой турбо донор, който не е обявен по обявите. Последно се натъкнах на едно в Монтана, което просто беше шокиращ случай на българска инженерна мисъл....
Коментар
-
Joro написа:injekciona написа:Честито за победата! Ако бях дошъл с 1.8-цата, щеше да припадаш (от смях ). Дайте да огранизираме някаква софийска среща, докато времето е хубаво все още. ПС. Някой да има информация за някой турбо донор, който не е обявен по обявите. Последно се натъкнах на едно в Монтана, което просто беше шокиращ случай на българска инженерна мисъл....
Коментар
-
pi4_s_bravo написа:Дано боята ти по салона се окаже по-издръжлива от тази с която работех аз. Това с боядисването е повече за борсаджийски коли които няма да се ползват ,но ще изглеждат запазени докато се купят.d0b0 написа:То вече нее Итал Фест а Алфа фест ... с гости някои фиат и ланчия..... " за това трябва един фиат купе субор като 2010 ако не се лъжа "digitalundgrd написа:nastybg написа:Ще видя ли Купе-та тази година на фест-аAlfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
-
За да не се повтарям ще копирам поста си от алфа ромео форума."Сега да не се шашкате, но за да получите РЕАЛНИТЕ времена добавяте грубо по половин секунда (0,5). Аз моя ФИАТ съм го мерил на истинската техника на писта Кондофрей. Времето ми след бая опити, максимална концентрация и хубав старт беше 14.35. Вчера направих общо само 5-6 дръпки с мисълта да пазя колата и горивото за директните елиминации, които уж щеше да има след квалификациите. Нито веднъж не бях на 100% поради редица фактори - пресичащи пред мен хора, лош старт, изпусната скорост. Така като се сетя имам само един що годе читав опит, при който едно момче ми монтира някаква камерка на покрива. Предполагам този ще да е бил 14.1, който ми е записан като най-добро постижение. Реално, според мен е около 14.6 на истинска техника.Победителя в клас дизел със 147цата Anarki също е мерен на истинска техника 15.2 15.3 , ако не се лъжа, а вчера има най-добро 14,74"FIAT Coupe 16VT
Коментар
-
Моят волан преди и след боядисването си беше еднакъв на пипане, но сега изглежда с пъти по-добре. Зависи как се направи боядисването и изобщо цялата обработка. В завода все едно не се боядисва кожата. Или от телето направо си e с цвят по поръчка :DGrande Punto 1.9 JTD Sport '06
Punto GT 1.4 Turbo '99
Punto Sporting 1.2 16v '01 - ex
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар