Ако става въпрос за отбивката след с.Джерман посока Благоевград-недей,ако ме разбереш.Нещата не са за открито разискване.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане към колегите с Купета!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
За същото става дума. dani_b, пусни на лично информацията, която имаш. Темата на момчето с бравата и аз съм я чел и точно за това искам документално всичко да е наред(да мога да си регистрирам мотора). Не си спомням от колко години тази кола седи все там, но със сигурност бях далече още от годините за книжка(като гледам транзитните 2006-та)....Точно това ме притеснява, че сигурно има някакъв сериозен проблем, все някой щеше да я е взел за донор, ако проблема беше само документален..
Коментар
-
А защо трябва да минаваш технотест и да набиваш 200+ лв. всяка година на държавата за данък? Слагаш си мотора и никой няма да те знае. Ако ли не - един блок от атмосферка, който да е редовен и се нареждат карантиите в него.Стига да не я издирват колата де, че тогава е грозно наистина..Аз пък заглеждам едно жълто турбо купе от бая време в сайтовете. Към 3 бона е и е със софийски номера даже. Много се замислям, но истината е, че ми се кара някакво по-голямо купе, което да ми е удобно и за извънградско. Това ме изморява адски при продължително каране..Fiat Coupe 2.0 16V
Коментар
-
kaci написа:Iv4o - с тези джанти, Купето изглежда фантастично
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар