Благодаря за инфото относно накладките Накладките които в момента са на колата, свирят ужасно (направо ги изпекох при едно по екстремно спиране по бул. България) и макар да имат много феродо и да не са за сменя, някак мързеливо ми се щеше да ги сменя с други и то с такива които ще спират добре на студено (все пак с тази кола ходя само на работа). Някъде в къщи трябва да имам едно Ferodo, ама след преместването ми, много от частите които съм събирал са трудно откриваеми.Да използвам случая да благодаря и на колегата power за кората под мотора (за Купето) и за търпението което прояви Тези дни ще гледам да сложа нейни снимки, както и на Бравото с новите джанти (които все още не са монтирани на колата).
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане към колегите с Купета!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Колеги,тъй като много се кефя на Купетата и особено турбинираните,замислил съм след лятото да си купя едно Купенце и аз.Обаче не съм се возил досега на този модел Фиат, а имам огромно желание, дали някой ще се навие да ме повози малко да усетя за какво става въпрос.П.П. Извинявам се за оф-топика :PFiat Bravo Trofeo '00
Коментар
-
kaci написа:Най хитрия вариант е да пробваш повечето Купета които се продават на пазара правейки се на евентуален купувачFiat Bravo Trofeo '00
Коментар
-
injekciona написа:kaci написа:injekciona написа:Червеното в "Кончето" е добър избор да го тестваш, със Supersprint генерация е и вади адския звук...Fiat Bravo Trofeo '00
Коментар
-
Да,от "най-често събиращите сме"за голямо съжаление.Колега Jeezy 18,няма никакъв проблем да се повозим с мойто Купе(16 ВТ е,ако искаш 20 ВТ не мога да помогна),но искам да оправя още някой неща преди да го напъвам сериозно,за да не останеш разочарован.Ако искаш изчакай,а ако някой друг иска да те качи заповядай при него.Все пак трябва да си помагаме,а и преди години мен ме повози именно колегата Kaci за което мога да му благодаря страшно многоFiat Coupe: 16V Turbo
FIAT= FERRARI-INDUSTRIES-AUTO-TECHNIKA
Коментар
-
Като прегледах темите наистина доста често се виждате Dani, нямам претенции в кой от двата модела ще се кача.Просто мерака е много голям и ще се радвам някой да ме повози.Колкто до изчакването,ще изчакам естествено,не е проблем не съм тръгнал да си купувам утре. Yellow_Flash_Colorz_PDT_19 Може да ми драснеш на лично, за да си раменим номоерата и ще се чуем, когато ти е удобно :PFiat Bravo Trofeo '00
Коментар
-
То с купе-тата е трудно, че повече време сме под тях отколкото в тях .... айде София една среща преди да са почнали отпускарските месеци, аз по обясними причини ще дойда с наследника на Пръцка (така се казваше ) ... Мен ми хареса много пицарията в локалното на Борис, така че, ако някой има желание да започваме преброяването !Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар