Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане към колегите с Купета!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Благодаря за инфото относно накладките Накладките които в момента са на колата, свирят ужасно (направо ги изпекох при едно по екстремно спиране по бул. България) и макар да имат много феродо и да не са за сменя, някак мързеливо ми се щеше да ги сменя с други и то с такива които ще спират добре на студено (все пак с тази кола ходя само на работа). Някъде в къщи трябва да имам едно Ferodo, ама след преместването ми, много от частите които съм събирал са трудно откриваеми.Да използвам случая да благодаря и на колегата power за кората под мотора (за Купето) и за търпението което прояви Тези дни ще гледам да сложа нейни снимки, както и на Бравото с новите джанти (които все още не са монтирани на колата).

Коментар

Колеги,тъй като много се кефя на Купетата и особено турбинираните,замислил съм след лятото да си купя едно Купенце и аз.Обаче не съм се возил досега на този модел Фиат, а имам огромно желание, дали някой ще се навие да ме повози малко да усетя за какво става въпрос.П.П. Извинявам се за оф-топика :P
      Fiat Bravo Trofeo '00

Коментар

Ако атмосферен мъртвец те устройва, нямаш проблем...
        ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
        Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
        Jet Black E46 M3

Коментар

Попринцип няма да откажа,ама друго си е да усетиш турбото Yellow_Flash_Colorz_PDT_29
          Fiat Bravo Trofeo '00

Коментар

Най хитрия вариант е да пробваш повечето Купета които се продават на пазара правейки се на евентуален купувач

Коментар

Червеното в "Кончето" е добър избор да го тестваш, със Supersprint генерация е и вади адския звук...
              Jet Black E46 M3

Коментар

injekciona написа:
                Червеното в "Кончето" е добър избор да го тестваш, със Supersprint генерация е и вади адския звук...
                Даже е на колега от форума

Коментар

kaci написа:
                  Най хитрия вариант е да пробваш повечето Купета които се продават на пазара правейки се на евентуален купувач
                  Попринцип е варичнт и това,ама пък да му губя времето само на човека и да го баламосвам е малко тъпо.Предпочитам някой колега да ме повози Чиста работа
                  Fiat Bravo Trofeo '00

Коментар

kaci написа:
                    injekciona написа:
                    Не знам на кой е, но един ден го засекох на Тодор Александров в движение и ми напълни душата с бруталния си звук...
                    Jet Black E46 M3

Коментар

injekciona написа:
                      kaci написа:
                      injekciona написа:
                      Не знам на кой е, но един ден го засекох на Тодор Александров в движение и ми напълни душата с бруталния си звук...
                      Не съм го виждал за съжаление.Правите ли си Купе срещи или поне идват ли купета на форумските срещи?
                      Fiat Bravo Trofeo '00

Коментар

Събираме се доста "често" http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=79428 http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=89932 http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=92877

Коментар

Да,от "най-често събиращите сме"за голямо съжаление.Колега Jeezy 18,няма никакъв проблем да се повозим с мойто Купе(16 ВТ е,ако искаш 20 ВТ не мога да помогна),но искам да оправя още някой неща преди да го напъвам сериозно,за да не останеш разочарован.Ако искаш изчакай,а ако някой друг иска да те качи заповядай при него.Все пак трябва да си помагаме,а и преди години мен ме повози именно колегата Kaci за което мога да му благодаря страшно много
                          Fiat Coupe: 16V Turbo
                          FIAT= FERRARI-INDUSTRIES-AUTO-TECHNIKA

Коментар

Като прегледах темите наистина доста често се виждате Dani, нямам претенции в кой от двата модела ще се кача.Просто мерака е много голям и ще се радвам някой да ме повози.Колкто до изчакването,ще изчакам естествено,не е проблем не съм тръгнал да си купувам утре. Yellow_Flash_Colorz_PDT_19 Може да ми драснеш на лично, за да си раменим номоерата и ще се чуем, когато ти е удобно :P
                            Fiat Bravo Trofeo '00

Коментар

То с купе-тата е трудно, че повече време сме под тях отколкото в тях .... айде София една среща преди да са почнали отпускарските месеци, аз по обясними причини ще дойда с наследника на Пръцка (така се казваше ) ... Мен ми хареса много пицарията в локалното на Борис, така че, ако някой има желание да започваме преброяването !
                              Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now

Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
                              Fiat Tipo 1991 - ex
                              Fiat Uno Fire - ex ex

Коментар

Аз съм на линия, освен ако купето не е на друго мнение тогава
                                Jet Black E46 M3

Коментар

Working...
                                X