Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане към колегите с Купета!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

По принцип, на всеки автомобил, производителят слага такава резерва, че да се изминат 100 км. Т.е., колкото е разхода по книжка, толкова би трябвало да е резервата. Това знам аз. Дали е така, нека и колегите да кажат.
    Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
    Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
    Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Колкото да си преебеш горивната помпа
      '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
      '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

the_reapar написа:
        Здравейте, нов съм и се извинявам ако темата ми не е за тук.Искам да попитам колко е резервата на Fiat Сoupe 2.0 16v.Като светне лампата г/д колко км. могат да се минат
        При мен лампата започва да присветва на 12 литра. На 8 вече свети постоянно. Имай предвид, че може да е + - 1 литър. Колко може да минеш с това количество е относително, но обикновено е между 60 и 100 км.
        Fiat Coupe 2.0 16V

Коментар

the_reapar написа:
          Здравейте, нов съм и се извинявам ако темата ми не е за тук.Искам да попитам колко е резервата на Fiat Сoupe 2.0 16v.Като светне лампата г/д колко км. могат да се минат
          Малко по напред в темата се коментираше резервата - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=924839#924839 .

Коментар

Днеска случайно намерих подходящ донор за купето
            ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
            Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
            Jet Black E46 M3

Коментар

От няколко дни раздавам газ на купето (предимно късно вечер по празните булеварди). Сложих новите накладки и дискове и разликата в спирането е голяма! За пореден път съм много доволен от червеното ЕВС!!Вчера на прибиране към нас реших да подам газ как си трябва и от първа на втора нещо каза бум-пляс-тряс. Загубих мощност и някакви странни стържещо-метални звуци от пред, придружени със звук на странно фучаща турбина ме накараха да спра максимално бързо Бърз поглед под капака и видях проблема - един от маркучите от турбото към челния кулер беше "изплют". Днес на светло след по-обстойно поглеждане на колата в сервиз на крик, открихме че самата Т-болт скоба направо се е скъсала...Като цяло още от самото начало имах доста проблеми с тези Т-болт скоби. Постоянно ги пристягах и винаги имах някакъв "теч на бууст" от някъде (а и още едно момче с Пунто ГТ, което също си взе от тях). Закупени са от тунинг-партс.бг и предполагам са китайчета или турски. Леко по-леко започнах да ги сменям със скоби от Проспийд (made in germany) и веднъж стегнати, повече нямах проблем с тях. Та тази остана последна и вече се надявам всичко да е ОК Сега бууста на колата идва едно 1000 оборота по-рано и като цяло върви доооста по-добре от преди с изпускащите скоби Също така открих, че задните ми амортисьори са за кофата Но това ще го поправим много скоро (тези дни)
              FIAT Coupe 16VT

Коментар

digitalundgrd написа:
                От няколко дни раздавам газ на купето
                Сложил си му газово....???? :D :P
                Alfa 156 2.0 TS
                Alfa 156 20VTurbo
                Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                Locost TF1 3.0V6

Коментар

В интерес на истината, много хора са ме питали защо не му забода една "газова инжекция" и да си се воза с купето като евридей кар На този етап колата я ползвам, както писах само за фън - вечер, когато трафика е минимален и събота-неделя, така че за сега и смогвам на горенето и газта не седи пред мен като опция
                  FIAT Coupe 16VT

Коментар

digitalundgrd написа:
                    В интерес на истината, много хора са ме питали защо не му забода една "газова инжекция" и да си се воза с купето като евридей кар На този етап колата я ползвам, както писах само за фън - вечер, когато трафика е минимален и събота-неделя, така че за сега и смогвам на горенето и газта не седи пред мен като опция
                    Ми то купето гори по-малко от 147-цата в града бе, а за вървеж нямат сравнение...
                    "The Alfa 155 Q4: This car is everything a Toyota Corolla isn't." - Jeremy Clarkson

Коментар

injekciona написа:
                      Днеска случайно намерих подходящ донор за купето
                      За съжаление си изпуснал 8те дни в които бях на почивка за да си свършиш работата на спокойствие

Коментар

От днес сме със сменени задни амортисьори - жълто Кони Спорт Натегнах ги на макс като целя по-твърда задница -> по-малко недозавиване (нещото, от което страдат колите с предно предаване), а и при драг по-твърдата задница означава, че предните гуми ще се "вдигат" по-малко, тъй като и задницата няма да "потъва" толкова, колкото преди със старите заминали амортисьори.Друг мод, който намалява недозавиването и много искам да си купя е по-дебела задна стаб.щанга Сток е 19мм, а от fccuk - форума много хвалят 22мм-тунинг задна стаб.щанга. Коренно променяла поведението на купето в завои и на писта. Като цяло на Алфата ми съм го изпробвал този "мод" с по-дебелата задна стаб.щанга и бях мноооого доволен на Серес Също така днес ми пристигна новият джиджан буустметър Изглежда доста арно Само трябва да измисля как и къде да го сложа, че не ми допадат тия "рацерските" на колонката, където ги редят...Предпочитам нещо по-елегантно и да бъде почти като фабрично. На по-новите купета съм виждал, че ги слагат на мястото на часовника, но моята е от по-старите и часовника е дигитален и не става там Скоро и снимки...
                        FIAT Coupe 16VT

Коментар

Моя буустметър съм го сложил на мястото на централния въздуховод, като има място точно за 3 уреда по 52мм. Утре ще го снимам да видиш как стои. И на мен не ми допадат уредите на гредата.
                          Fiat Coupe 16V Turbo

Коментар

digitalundgrd написа:
                            От днес сме със сменени задни амортисьори - жълто Кони Спорт Натегнах ги на макс като целя по-твърда задница -> по-малко недозавиване (нещото, от което страдат колите с предно предаване), а и при драг по-твърдата задница означава, че предните гуми ще се "вдигат" по-малко, тъй като и задницата няма да "потъва" толкова, колкото преди със старите заминали амортисьори.Друг мод, който намалява недозавиването и много искам да си купя е по-дебела задна стаб.щанга Сток е 19мм, а от fccuk - форума много хвалят 22мм-тунинг задна стаб.щанга. Коренно променяла поведението на купето в завои и на писта. Като цяло на Алфата ми съм го изпробвал този "мод" с по-дебелата задна стаб.щанга и бях мноооого доволен на Серес Също така днес ми пристигна новият джиджан буустметър Изглежда доста арно Само трябва да измисля как и къде да го сложа, че не ми допадат тия "рацерските" на колонката, където ги редят...Предпочитам нещо по-елегантно и да бъде почти като фабрично. На по-новите купета съм виждал, че ги слагат на мястото на часовника, но моята е от по-старите и часовника е дигитален и не става там Скоро и снимки...
                            Днеска на купетата на Koni-та им върви.....И аз от днес с предни и задни Koni Sport.
                            ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
                            Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
                            Jet Black E46 M3

Коментар

Колко пари са конитата ? Ето го и моя уред
                              Прикачени файлове
                              '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                              '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

A захранване за подсветката от къде взе?
                                FIAT Coupe 16VT

Коментар

Working...
                                X