Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане към колегите с Купета!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Точно като минавах покрай Гранд Хотел София след работа да е било към 17:40, аз бях пеша и се чу приятен звук и се обърнах да видя от какво идва и останах приятно изненадан :D При мен е обратното, жената вика дай да ходя на работа с пунтото и като се прибере вечер и ми се хвали с кой се била гонила
    punto HGT

Коментар

Нещо ми се струват високи тия 225/45/17. Как ви се струват ?
      Fiat Coupe 16V Turbo

Коментар

sa_sho написа:
        ха, и аз ще съм с тоя размер :D чакай да поогледам как ще стоят може би 235-245/40/17 е най-оптималното
        sigpic
        Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
        475HP 11,5/1,9/191
        YouTube

Коментар

ici написа:
          sa_sho написа:
          ха, и аз ще съм с тоя размер :D чакай да поогледам как ще стоят може би 235-245/40/17 е най-оптималното
          Километража вече лъже с този размер .. поне при 1.8

Коментар

да лъже, на мен идеята ми е коя е максимално широката с максимално голям диаметър гума, която се събира без да опре в калник при завиване и неравности
            sigpic
            Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
            475HP 11,5/1,9/191
            YouTube

Коментар

И аз от днес съм на 225/45/17 За мен лично е плюс, защото с тия спортни пружини направо беше легнала по корем...Не опирам при пълен ляв/десен...Само при един скок с висока скорост се чу че гумата опря в някой подкалник, но това го отдавам на меките стокови амортисьори, като сложа скоро Конита се надявам да го излекувам това
              FIAT Coupe 16VT

Коментар

Като заговорихте за размери - влизат ли 195/65/15, без да чегърда някъде? Със стандартно окачане съм. Трябва нови зимни гуми да си взимам, пък 195/60/15 са с по 30-40 лв. по-скъпи. Говорим за една и съща марка. Тъкмо да се видя и аз малко във возия
                Fiat Coupe 2.0 16V

Коментар

Е те и да влезнат, колата ще изглежда ужасно Най-вероятно няма да имаш проблем, щом 225/45/17 не опира, разликата им е 1мм в диаметъра.
                  ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
                  Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
                  Jet Black E46 M3

Коментар

injekciona написа:
                    Е те и да влезнат, колата ще изглежда ужасно Най-вероятно няма да имаш проблем, щом 225/45/17 не опира, разликата им е 1мм в диаметъра.
                    И аз така мисля за изгледа на колата, но ако гумите са с борд почти не личи да има външна разлика, спрямо 195/60.Иначе диаметъра даже го дава същия, като на 225/45/17, но оригиналните джанти са с ЕТ40. Доста навътре влизат. Ще го видим де
                    Fiat Coupe 2.0 16V

Коментар

Айде да се похваля колеги, от днес съм горд собственик на Алфа GT 1.9 JTDm(евро4 мотора) 2006-та година, дълго търсих читаво ГТ, а избора е такъв, защото за мен това е единствения наследник на Купе-то, като идея, брой произведени бройки и т.н., така че се надявам да ми позволите да идвам на сбирките, все пак колата си е Фиат
                      Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now

Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
                      Fiat Tipo 1991 - ex
                      Fiat Uno Fire - ex ex

Коментар

Честито и умната!!! Безварийно да се радваш на машината

Коментар

nastybg написа:
                          Айде да се похваля колеги, от днес съм горд собственик на Алфа GT 1.9 JTDm(евро4 мотора) 2006-та година, дълго търсих читаво ГТ, а избора е такъв, защото за мен това е единствения наследник на Купе-то, като идея, брой произведени бройки и т.н., така че се надявам да ми позволите да идвам на сбирките, все пак колата си е Фиат
                          Честито, пусни някоя снимка. А кой е новия собственик на купето, дали ще я виждаме на сбирките ПС. На някой да му се намират някакви стари предни амортисьори от атмосферно купе? Може и да са изпуснали.
                          ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
                          Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
                          Jet Black E46 M3

Коментар

nastybg написа:
                            Честито! И на мен ми се върти същото в главата, но ГТ-то е неоправдано скъпо за момента. Технически е една 147-ца с по-голям багажник :D но е красива, много!Какъв цвят е?
                            Fiat Coupe 2.0 16V

Коментар

Благодаря за пожеланията ... ето една снимка от сутринта като ходихме да се обслужваме ... вече сме обслужени, остава в понеделник каско, другия месец дискове и накладки и после се заиграваме, за съжаление точно като Купе-то нещата са кът и ще се изисква голяямо търпение :P
                              Iv4o написа:
                              ГТ-то е неоправдано скъпо за момента. Технически е една 147-ца с по-голям багажник :D но е красива, много!Какъв цвят е?
                              А защото Купе-то не е типо/делта с други железа ... 147 JTD и GT JTDm, а аз бях човек, който не спираше да обяснява, че нафтата е САМО за топлене
                              Прикачени файлове
                              Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now

Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
                              Fiat Tipo 1991 - ex
                              Fiat Uno Fire - ex ex

Коментар

Здравейте, нов съм и се извинявам ако темата ми не е за тук.Искам да попитам колко е резервата на Fiat Сoupe 2.0 16v.Като светне лампата г/д колко км. могат да се минат

Коментар

Working...
                                X