Точно като минавах покрай Гранд Хотел София след работа да е било към 17:40, аз бях пеша и се чу приятен звук и се обърнах да видя от какво идва и останах приятно изненадан :D При мен е обратното, жената вика дай да ходя на работа с пунтото и като се прибере вечер и ми се хвали с кой се била гонила
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане към колегите с Купета!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
И аз от днес съм на 225/45/17 За мен лично е плюс, защото с тия спортни пружини направо беше легнала по корем...Не опирам при пълен ляв/десен...Само при един скок с висока скорост се чу че гумата опря в някой подкалник, но това го отдавам на меките стокови амортисьори, като сложа скоро Конита се надявам да го излекувам товаFIAT Coupe 16VT
Коментар
-
injekciona написа:Е те и да влезнат, колата ще изглежда ужасно Най-вероятно няма да имаш проблем, щом 225/45/17 не опира, разликата им е 1мм в диаметъра.Fiat Coupe 2.0 16V
Коментар
-
Айде да се похваля колеги, от днес съм горд собственик на Алфа GT 1.9 JTDm(евро4 мотора) 2006-та година, дълго търсих читаво ГТ, а избора е такъв, защото за мен това е единствения наследник на Купе-то, като идея, брой произведени бройки и т.н., така че се надявам да ми позволите да идвам на сбирките, все пак колата си е ФиатAlfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
-
nastybg написа:Айде да се похваля колеги, от днес съм горд собственик на Алфа GT 1.9 JTDm(евро4 мотора) 2006-та година, дълго търсих читаво ГТ, а избора е такъв, защото за мен това е единствения наследник на Купе-то, като идея, брой произведени бройки и т.н., така че се надявам да ми позволите да идвам на сбирките, все пак колата си е Фиат
Коментар
-
nastybg написа:Айде да се похваля колеги, от днес съм горд собственик на Алфа GT 1.9 JTDm(евро4 мотора) 2006-та година, дълго търсих читаво ГТ, а избора е такъв, защото за мен това е единствения наследник на Купе-то, като идея, брой произведени бройки и т.н., така че се надявам да ми позволите да идвам на сбирките, все пак колата си е ФиатFiat Coupe 2.0 16V
Коментар
-
Благодаря за пожеланията ... ето една снимка от сутринта като ходихме да се обслужваме ... вече сме обслужени, остава в понеделник каско, другия месец дискове и накладки и после се заиграваме, за съжаление точно като Купе-то нещата са кът и ще се изисква голяямо търпение :PIv4o написа:ГТ-то е неоправдано скъпо за момента. Технически е една 147-ца с по-голям багажник :D но е красива, много!Какъв цвят е?Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар