Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане към колегите с Купета!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бартеросвам крилото от снимката за модела на Зендер(ниското, удължаващо багажника). Ако някой има интерес, моля пишете на лични или на телефон 0895 749 886. Поздрави!
    Прикачени файлове

Коментар

Абе крило Зендер не знам, ама днес напипах Купето на Инжекциона , къде седи, и утре идвам с инструментите, за прагове, липове и седалки .

Коментар

VET написа:
        Абе крило Зендер не знам, ама днес напипах Купето на Инжекциона , къде седи, и утре идвам с инструментите, за прагове, липове и седалки .
        Хухахахах, вземи го цялото, поне да ме отървеш от мъките.
        ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
        Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
        Jet Black E46 M3

Коментар

injekciona написа:
          VET написа:
          Хухахахах, вземи го цялото, поне да ме отървеш от мъките.
          Няма ли никаква жал в теб, та искаш аз да се мъча :D . Хайде хайде, стига си ревал, ако не са тези коли, ще се пропием сигурно и ще изпаднем в депресия и край

Коментар

ако имах само една кола със сигурност щях да пия доста само мъка ли бе да я опиша
            '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
            '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Интересно нещо ще пускат AutoDshttp://www.fccuk.org/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=1418577&gonew=1 #UNREAD
              Jet Black E46 M3

Коментар

Супер Може да се съберем хора за групова поръчка
                FIAT Coupe 16VT

Коментар

да
                  '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                  '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Аз доста неща съм си харесал от AutoDs, начело с PIU бронята, ама 500лв . ПС. Някой обръщал ли си е вътрешния ръб на калниците, че като ги гледах в каква форма са, малко ме притеснява да не стане някаква непоправима грозотия..
                    Jet Black E46 M3

Коментар

injekciona написа:
                      Интересно нещо ще пускат AutoDshttp://www.fccuk.org/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=1418577&gonew=1 #UNREAD
                      За съжаление, продукта още е в процес на доизкусуряване и изобщо не е сигурно, че ще влезе в производство.
                      _power_ написа:
                      Колеги имам едно питане представляват ли интерес кори за под двигателя? Говорим за нови и много пластични. Не се бях сещал да проверя до момента именно за купе Ако случайно някой има интерес да пише
                      Дали имаме някакви новини за корите?

Коментар

kaci написа:
                        injekciona написа:
                        За съжаление, продукта още е в процес на доизкусуряване и изобщо не е сигурно, че ще влезе в производство.
                        _power_ написа:
                        Колеги имам едно питане представляват ли интерес кори за под двигателя? Говорим за нови и много пластични. Не се бях сещал да проверя до момента именно за купе Ако случайно някой има интерес да пише
                        Дали имаме някакви новини за корите?
                        Инфо... ами аз питах дали има интерес при цена от 70 лв...снимка нямам, но мога на място (бели брези) да ти покажа друга същия материал. Снимка на конкретната за купе нямам. Казах и че при заявен интерес мога да да направя внос като аз само си слагам главата в торбата Макар към момента за никоя друга марка да съм нямал проблем или рекламация Много колеги от алфа форума ползваха услугите ми
                        Sedicivalvole (Racing Rosso)now
                        GTV 2.0 (612 A)now
                        E60 530D now.. hate it big time :D
                        Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
                        Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex

Коментар

_power_ написа:
                          Инфо... ами аз питах дали има интерес при цена от 70 лв...снимка нямам, но мога на място (бели брези) да ти покажа друга същия материал. Снимка на конкретната за купе нямам. Казах и че при заявен интерес мога да да направя внос като аз само си слагам главата в торбата Макар към момента за никоя друга марка да съм нямал проблем или рекламация Много колеги от алфа форума ползваха услугите ми
                          Еми то снимка не съм и искал понеже тя няма с какво да помогне Освен като велик експериментатор да си поръчам една и да се надявам, че материала няма да е като на една която слагах на приятел и според мен беше направена от торбички за боклук Ако искаш прати някакъв телефон и ще гледам да мина през теб.

Коментар

След като позасилих леко купето миналата година (чип, по-студени свещи, бензинова помпа Валбро 255, челен кулер, спортен възд. филтър и генерация), стандартните накладки започнаха да пушат и да не спират след 3-4 последователни давания на газ по светофарите . Така или иначе зимата дойде и реших да отложа за началото на сезон 2013 лекия ъпгрейд на спирачната система Сметнах, че поне на този етап няма да се изхвърлям с 6-7-8 бутални спирачни апарати :P и тежки дискове, та сметнах за добре да сложа малко по перформанс дискове и накладки. Заложих на изпробваното от мен "комбо" нарязани дискове + накладки ЕБС Ред стъф (керамични), а от зад нормални дискове и ЕБС Ултимакс. С този "сетъп" съм карал Алфата на пистата в Серес 3 поредни години и съм предоволен от към спиране. Колкото по-сгряти са дисковете и накладките, толкова повече спира колата Таа тия дни ще монтирам всичко това на ФИАТ-а + някаква "арна" спирачна течност (кипяща при по-високи температури) и дано вече нямам грижи със спирачките.Следваща стъпка - малко по-голямо турбо и дюзи - цел 280-300 коня не повече
                            Прикачени файлове
                            FIAT Coupe 16VT

Коментар

Хааа,браво браво,много добре се получава когато човек знае какво прави.Хайде това лято с по-голямо турбо и спринцовки .Много успех за напред и голями поздравления за Серес(по клиповете които гледах-чудесно представяне на всички)
                              Fiat Coupe: 16V Turbo
                              FIAT= FERRARI-INDUSTRIES-AUTO-TECHNIKA

Коментар

Мдам, доволно се представихме всички от БГ групата От познатите тук купе-собственици бяхме аз и Ферариста като той изби рибата за пореден път и стана първи, а аз по-скромно 19-ти, но с ежедневен автомобил (147-цата) --> http://alfisti.bg/?step=module_actio...Минават ми еретични мисли да подготвя ФИАТ-а за Серес до година, но за там на първо време ще ми трябват 4 конита и пълен ребилд на мотора Таа ще видим дали ще го бъде...
                                FIAT Coupe 16VT

Коментар

Working...
                                X