Цвета е сив металик и мат лак... Скоро продължавам с вграждането на нови лупи или само рефлектори... и повторно отваряне на фаровете за боядисване :D Само това съм снимал днес...
Колеги май окотих мотора на купенцето,я кажете като търся мотор да знам от браво 1.8 дали става за купето.? И ако някой знае за наличен мотор да свирка.
S.W.A.T. - мислех да те питам защо не си демонтирал стойките за задните светлини, но вчера демонтирах моите и ми стана ясно Няма такива тъпаци (конструкторите де).Виждам, че си монтирал спойлера по неоригиналния начин - така седи по добре според теб или ????
Да така е стойките са монтирани по уникален начин , а спойлера според всички по оригиналния начин седи по-зле и засега ще е така, дори на мен ми допада :D a и винаги мога да го направя и за 2та монтажа Отцепването на боята стана много лесно със една синя бояджийска лента за отделяне на боя
ако видя още едно купе спряло на мойта улица"до мойто купенце" и не се обадило да пим кафе... ще му напъпча аспуха с пияна "улицата до Царевец" Велико Търново аиде обаждаите се бе колегии
Коментар