И на ляво и на дясно става мисля
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане към колегите с Купета!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Относно стелките, вчера купих от Венци(VFTI) от алфа форума един комплект за 147-ца. Предните пасват почти идеално, имат си всички необходими чупки, все едно са за купе.... Задните трябва съвсем малко да се преправят. Стелките са немски, има доста добри отзиви за качеството им в алфа форума, а и цената им е 40лв....Мисля, че предлага и един по-луксозен вариант за 60лв. Говорихме дали може да вкара и за купе, но трябва първо да провери дали прозивеждат за купе и да се събереме поне 5 броя.
Коментар
-
Спешен проблем с носачите, ако някой може да помогне..... След като великия MOOG се разхлопа за 13 000км, взех TRW-та (JTC152, JTC153), които навсякъде ги дават за купе. Всичко много добре, обаче като ги сложихме 2-те колелета се обърнаха на вътре, свалихме едния, наложихме го и е по-къс с около 2см от стария.... Изнамерихме някаква книга на TRW и там дават за купе номера JTC375, 376. Сега като ги гледам тези номера в сайта на TRW ги дават само за Bravo HGT, а JTC152, 153 за купе... Та някой ако може да каже какви носачи ми трябват, да не поръчам 375-376 и те да се окажат други.....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар