Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане към колегите с Купета!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

зад бушонерата е голята тупкааа с целия спон кабели към купетоо "под волана в ляво"
    dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Ето нещо интересно ако има мераклииhttp://www.ebay.co.uk/itm/Fiat-coupe...item2a2885cc96
      ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
      Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
      Jet Black E46 M3

Коментар

injekciona написа:
        Ето нещо интересно ако има мераклииhttp://www.ebay.co.uk/itm/Fiat-coupe...item2a2885cc96
        Въпреки, че салона е "Collection only" предполагам, че цената няма да е по ниска от 300 паунда

Коментар

kaci написа:
          injekciona написа:
          Въпреки, че салона е "Collection only" предполагам, че цената няма да е по ниска от 300 паунда
          Аз преди да взема Lancia-овото RECARO, играх един салон от Plus версията от Германия, на който цената му отиде доста над 1000лв... А това, че е collection only на дали е проблем ако някой реши да го купува. GABCO мисля, че доставяха и от точен адрес в UK.ПП. Днеска само обяви пускам, но май имаше още желаещи за 16-ки от 20VThttp://prodavalnik.com/leti-dzhanti-4h98-16-ki-fiat-alfa-romeo-lanchia-lada-i12876199
          ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
          Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
          Jet Black E46 M3

Коментар

To и аз съм мераклия на такива 16"-ки, но май ще отидат още толко пари, за ремонт, особенно на ожулената джанта.
            punto HGT

Коментар

didich написа:
              To и аз съм мераклия на такива 16"-ки, но май ще отидат още толко пари, за ремонт, особенно на ожулената джанта.
              Няма да са толкова много, но ако са криви? Пък и една боя им трябва със сигурност. Ако не си ги цъкаш сам, ти е поне едно 80-100 лв. (в най-евтиния случай). 20-30 лв. за доставка от Видин и те се връзват на 400. Готини са 16-ките от 20ВТ, aма някой хора си мислят, че като са редки, та голЕм праз. За 300-350 има доста прилични 16-ки 4х100. Едни ексцентични болтове са 72 лв. в Маргел без каквито и да е отстъпки. Има и български, дето са наполовина. Аз ще мина на този вариант, пък юнаците нека си продават джантите за по 400-500 лв Тези от 16ВТ са по 120-150 лв. Верно, че са по-грозновати, ама като се боядисат по-тъмни не са чак толкова зле на фона на тези "редки" 16-ки от 20ВТ за по 300+ лв.
              Fiat Coupe 2.0 16V

Коментар

Някой мерил ли ги е колко са тежки тия 16-ки от 20VT-тоПо принцип мисля, ако изпаднат такива нещо за бартер за мойте 17"-ки, но май ще е трудна работа, а в днешно време всеки иска да вземе кеш и да се отърве Отделно, че после трябва и гуми да се търсят и познай тия джанти за да ги сложа да ги карам ще дойдат над 700лв, което е доста неоправдано за 16"-ки
                punto HGT

Коментар

didich написа:
                  Някой мерил ли ги е колко са тежки тия 16-ки от 20VT-то
                  Тежат някъде около 12-15кг. всяка (макар, че при доставката на моите джанти от Англия, на кашоните пишеше общо тегло 40кг. )

Коментар

Ухаа, не са много лекички, явно ще отпаднат като вариант, ще търся нещо по леко за 16 цола, иначе файдата е никаква ако махна 15кг джанта 17-ка и сложа 15кг джанта 16-ка , освен ако 16-ката не е на 9J , тогава ще гониме красота, а не динамика
                    punto HGT

Коментар

Ухаа, не са много лекички, явно ще отпаднат като вариант, ще търся нещо по леко за 16 цола, иначе файдата е никаква ако махна 15кг джанта 17-ка и сложа 15кг джанта 16-ка , освен ако 16-ката не е на 9J , тогава ще гониме красота, а не динамика
                      punto HGT

Коментар

kaci написа:
                        didich написа:
                        Тежат някъде около 12-15кг. всяка (макар, че при доставката на моите джанти от Англия, на кашоните пишеше общо тегло 40кг. )
                        9кг и 150гр. тежи джантата от Купе 20ВТ(тънката спица), за сравнение от 16В Купе 15-ката тежи 9кг точно !
                        Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now

Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
                        Fiat Tipo 1991 - ex
                        Fiat Uno Fire - ex ex

Коментар

Не ми е ден днеска! Първо бликна вода вкъщи като от извор, после пък се наложи да изляза с колата, ръчната залепнала. И за финал, набих едно коляно на врътките за осветлението на таблото и регулирането на фаровете. Е туй ако не е карък! Че гледам тез копчала излизат май само назад, отстрани има някакъв капак ама ме е страх ДНЕС да го напъна, че ще строша и него май? Кажете как да отворя въпросният капак, и да видя какво ще ги правя

Коментар

пробваи утре с права отверка
                            dEv # LiFe sTyLe

Коментар

nastybg написа:
                              kaci написа:
                              didich написа:
                              9кг и 150гр. тежи джантата от Купе 20ВТ(тънката спица), за сравнение от 16В Купе 15-ката тежи 9кг точно !
                              9 и 070 гр. или кантара ми е грешен ..:Д
                              dEv # LiFe sTyLe

Коментар

отзад са на щипки врътките , махни страничния капак на таблото и си ги нагласи
                                '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                                '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Working...
                                X