Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане към колегите с Купета!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тези идват дори една идея по-високи. Като се позатопли ще мисля някакъв вариант да ги сваля по-ниско. Но то и сега пластмасите им опират в мокета и ще трябва да се режат, и врътката за височината не знам дали няма да запре в пода. В краен случай ще преживея по-високата позиция на седене....
    ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
    Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
    Jet Black E46 M3

Коментар

Питам, защото по едно време се бях зарибил за такива седалки от Делта. Моето купе е с капандура и тавана е малко по-нисък. Сега кратуната ми чегърта отгоре и карам малко смъкнат, пък с тези не знам
      Fiat Coupe 2.0 16V

Коментар

Екстра са седалките! Като му задам на моето и много се хлъзгам по кожата, алкантара и рекарото ще държи...
        '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
        '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

injekciona написа:
          Малко да повдигнем темата с поредната ми безумна инвестиция в жълтия ке**ф......
          Инвестицията си е много добра даже Седалките са абсолютно същия модел(с различна тапицерия разбира се) Recaro какъвто се монтира стандартно в LE модела.Изключително удобна и красива седалка.

Коментар

kaci написа:
            injekciona написа:
            Малко да повдигнем темата с поредната ми безумна инвестиция в жълтия ке**ф......
            Инвестицията си е много добра даже Седалките са абсолютно същия модел(с различна тапицерия разбира се) Recaro какъвто се монтира стандартно в LE модела.Изключително удобна и красива седалка.
            Мда както и на Plus версията. На скоро играх в ebay един салон от Plus версия, но цената му стигна...... За тези седалки си мечтаех от много време, но много трудно се намират, а който ги има естествено не ги продава. Модела за мен е една от най-хубавите седалки за кола, която се кара всеки ден. На мен лично оригиналните седалки на купето са ми супер неудобни, при по-юнашко каране ме заболява гърба, държа се за волана да не изпадна и периодично човека от пасажерската седалка е върху мен
            Jet Black E46 M3

Коментар

Бравос :D Перфектен избор и добра инвестиция и според мен.Купенцето става един път но с тея наши коли са някаква е**ти бездънната яма за пароци
              Fiat Coupe: 16V Turbo
              FIAT= FERRARI-INDUSTRIES-AUTO-TECHNIKA

Коментар

Drift machine.....
                Jet Black E46 M3

Коментар

Здрaвеите колеги и зa много години нa всички Имaм един въпрос към вaс понеже ще ствaм бaщa и женa ми ме нaтискa дa продaмКолaтa зaщото много друсa (с оригинaлното окaчвaне съм) тa въпросa ми е дaите ми сaвет кaкви aмортисиори дa сложaзa дa вози по меко и дa не се изтърсвa по нерaвностите...колaтa е фиaт купе 2.0 16 v TБлaгодaря
                  Fiat Coupe 2.0 16V TURBO

Коментар

колега аз си реших проблема с 15ски на 65 или 70 гума...
                    dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Нa 205 х 55 съм aмa много клaти
                      Fiat Coupe 2.0 16V TURBO

Коментар

Да се пофаля, свалих шибедаха из основи, след 100кмч почваше да свисти зверски и ми дойде до гуша......махнах разните моторчета, пластмаски и прочее, джама с силикон към стойката си, стойката със силикон към тамана, обръча дето я стяга отдолу, и е бомба.....днес се разходих извън града насам натам че от миналата година не съм го разстривал и усещах как почва да ме гледа накриво........по почти целия диапазон на километража няма никакъв звук, ебаси кефа.......шибедах така или иначе не ползвам......ще видя дали ще намеря начин да не слагам най - долната кора, че много ниско ми сваля тавана.......
                        Alfa 156 2.0 TS
                        Alfa 156 20VTurbo
                        Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                        Locost TF1 3.0V6

Коментар

Тези дни ще са ми тук пръскалките, цената ще в диапазона 10-18лв. Ще има 4 бройки, една или 2 са за мен ако има мераклии ще направи поръчка, казаха, че до 2-3 работни дни ще са налични след поръчването. Някой ако ще иска да пише тук или на л.с. да се разберем как да стане

Коментар

Хора, да сте мяркали някъде червено Купе на части? Трябва ми дясна (пасажерска) врата, че сестра ми онзи ден е придала малко изчанчена форма на настоящата. Няма смисъл да се занимавам да я изправям. Като цяло може да е поиздрана, въпросът е да е червена, че ще стане много сложно, ако трябва да се боядисват и рамките.
                            Fiat Coupe 2.0 16V

Коментар

В Орландовци преди прелеза(срещу Полмото по диагонал) има морга , в която имаше червено Купе преди. Може още да е там!

Коментар

Има едно и в Овча Купел.Цените на частите обаче са над средноевропейските

Коментар

Working...
                                X