Тези идват дори една идея по-високи. Като се позатопли ще мисля някакъв вариант да ги сваля по-ниско. Но то и сега пластмасите им опират в мокета и ще трябва да се режат, и врътката за височината не знам дали няма да запре в пода. В краен случай ще преживея по-високата позиция на седене....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане към колегите с Купета!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
kaci написа:injekciona написа:Малко да повдигнем темата с поредната ми безумна инвестиция в жълтия ке**ф......
Коментар
-
Здрaвеите колеги и зa много години нa всички Имaм един въпрос към вaс понеже ще ствaм бaщa и женa ми ме нaтискa дa продaмКолaтa зaщото много друсa (с оригинaлното окaчвaне съм) тa въпросa ми е дaите ми сaвет кaкви aмортисиори дa сложaзa дa вози по меко и дa не се изтърсвa по нерaвностите...колaтa е фиaт купе 2.0 16 v TБлaгодaряFiat Coupe 2.0 16V TURBO
Коментар
-
Да се пофаля, свалих шибедаха из основи, след 100кмч почваше да свисти зверски и ми дойде до гуша......махнах разните моторчета, пластмаски и прочее, джама с силикон към стойката си, стойката със силикон към тамана, обръча дето я стяга отдолу, и е бомба.....днес се разходих извън града насам натам че от миналата година не съм го разстривал и усещах как почва да ме гледа накриво........по почти целия диапазон на километража няма никакъв звук, ебаси кефа.......шибедах така или иначе не ползвам......ще видя дали ще намеря начин да не слагам най - долната кора, че много ниско ми сваля тавана.......Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Хора, да сте мяркали някъде червено Купе на части? Трябва ми дясна (пасажерска) врата, че сестра ми онзи ден е придала малко изчанчена форма на настоящата. Няма смисъл да се занимавам да я изправям. Като цяло може да е поиздрана, въпросът е да е червена, че ще стане много сложно, ако трябва да се боядисват и рамките.Fiat Coupe 2.0 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар