Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане към колегите с Купета!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Температурите след новият ми "пернишки термостат" май горе долу си дойдоха на мястото?http://youtu.be/NttY_-haAIc :D Гледайте клипа след 15-тата секунда защото по погрешка съм снимал на обратно... Сега обаче, пък се включва и перката на радиатора ...

Коментар

Махни преградата над номера, остави тази под него.......по принцип около 60% от въздуха който минава през радиатора минава оттам, колкото и странно да звучи защото отвора над номера изглежда по голям.......
      Alfa 156 2.0 TS
      Alfa 156 20VTurbo
      Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
      Locost TF1 3.0V6

Коментар

Много голямо налягане на загрял мотор, на празен ход има на маслото. Нормално ли е?
        4 бири и турбината да свири

Коментар

За мен тоя уред е пиян
          FIAT Coupe 16VT

Коментар

Абе пиян, пиян, ама поне го има вече. Че по-рано изобщо го нямаше. Как може се чудя, колата да ходи по реномирани сервизи, да и правят това и онова, да я тестват както те си знаят, а да не възстановят изпокъсаните кабели на датчиците на маслото. И като оправих кабелчетата и показа 1 на обороти лееекинко ми се изправиха косите. Та нова помпа и лагери и хоп имаме си вече налягане на маслото. Ама някой е пипал стрелките и си показват каквото си искат, ама поне показват А, всъщност Марио, ти пипал ли си нещо, че по-рано други неща показваше. А, и ще те помоля да си потърсиш датчик, че моя нещо умира и ще ми трябва.

Коментар

Недей да си сигурен,че стрелките са пипани. От къде си сигурен ,че датчика показва вярно провери ли температурата с алтернативен термометър?
              uno turbo 1.3 i.e' 86
              renault 19 1.8 16v
              uaz 469 4.0 turbo
              renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
              trabant 601 69'

Коментар

Някой колега с 16V/T да е пазарил нова маслена помпа ?
                '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Какво искаш да кажеш с това за новата маслена помпа? Искаш да купуваш нова или ти трябва някаква. Защото нова е около 280лв доколкото знам. А стара е котка в чувал. Ако не е стабилен човека от който я взимаш, по-добре недей. И Марио изгоря с една помпа от един "колега" от форума.

Коментар

Скоро свалям двигателя, за да му налея малко ковано желязо и най-вероятно ще си търся нова помпа, та се подготвям с периферията Относно котката, вече веднъж ме предаде маслената на типото и не ми беше забавно малко се изхвърлих с новите лагери и колянов вал, но поне ми е мирна главата доста бой яде горката
                    Прикачени файлове
                    '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                    '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

VET написа:
                      Абе пиян, пиян, ама поне го има вече. Че по-рано изобщо го нямаше. Как може се чудя, колата да ходи по реномирани сервизи, да и правят това и онова, да я тестват както те си знаят, а да не възстановят изпокъсаните кабели на датчиците на маслото. И като оправих кабелчетата и показа 1 на обороти лееекинко ми се изправиха косите. Та нова помпа и лагери и хоп имаме си вече налягане на маслото. Ама някой е пипал стрелките и си показват каквото си искат, ама поне показват А, всъщност Марио, ти пипал ли си нещо, че по-рано други неща показваше. А, и ще те помоля да си потърсиш датчик, че моя нещо умира и ще ми трябва.
                      Мисля, че бъркаш колегата durex_a (с пияния уред) с купето на nastybg... Или е голямо съвпадение двамата да са Мариовци, с прецакани уреди на маслото, проблем в мотора (лагери и помпа) и червени купета
                      FIAT Coupe 16VT

Коментар

Не знам да се похваля, че е малко или да се оплача, че го има ... Последствията след днешното излизане. Внимавайте по паркингите, че от нищо нещо ...

Коментар

Зимата е лош сезон за Купетата Добре поне, че нямаш детайли за смяна.

Коментар

Тя и без тва е ръждива да не ти пука с летни гуми отзад през зимата
                            Sedicivalvole (Racing Rosso)now
                            GTV 2.0 (612 A)now
                            E60 530D now.. hate it big time :D
                            Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
                            Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex

Коментар

Най-накрая да не ме дразни как изглежда зимата с отвратителните оригинални 15-ки... Не че заслужаваше ХХХ лв за гуми, с тоя крив размер 16-ки.......
                              ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
                              Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
                              Jet Black E46 M3

Коментар

Остана само да си сложиш големи дискове и Брембо апарати и всичко ще е на 6 :D

Коментар

Working...
                                X