Температурите след новият ми "пернишки термостат" май горе долу си дойдоха на мястото?http://youtu.be/NttY_-haAIc :D Гледайте клипа след 15-тата секунда защото по погрешка съм снимал на обратно... Сега обаче, пък се включва и перката на радиатора ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане към колегите с Купета!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Абе пиян, пиян, ама поне го има вече. Че по-рано изобщо го нямаше. Как може се чудя, колата да ходи по реномирани сервизи, да и правят това и онова, да я тестват както те си знаят, а да не възстановят изпокъсаните кабели на датчиците на маслото. И като оправих кабелчетата и показа 1 на обороти лееекинко ми се изправиха косите. Та нова помпа и лагери и хоп имаме си вече налягане на маслото. Ама някой е пипал стрелките и си показват каквото си искат, ама поне показват А, всъщност Марио, ти пипал ли си нещо, че по-рано други неща показваше. А, и ще те помоля да си потърсиш датчик, че моя нещо умира и ще ми трябва.
Коментар
-
Скоро свалям двигателя, за да му налея малко ковано желязо и най-вероятно ще си търся нова помпа, та се подготвям с периферията Относно котката, вече веднъж ме предаде маслената на типото и не ми беше забавно малко се изхвърлих с новите лагери и колянов вал, но поне ми е мирна главата доста бой яде горката'93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
'97 Coupe 16VT 262WHP+
Коментар
-
VET написа:Абе пиян, пиян, ама поне го има вече. Че по-рано изобщо го нямаше. Как може се чудя, колата да ходи по реномирани сервизи, да и правят това и онова, да я тестват както те си знаят, а да не възстановят изпокъсаните кабели на датчиците на маслото. И като оправих кабелчетата и показа 1 на обороти лееекинко ми се изправиха косите. Та нова помпа и лагери и хоп имаме си вече налягане на маслото. Ама някой е пипал стрелките и си показват каквото си искат, ама поне показват А, всъщност Марио, ти пипал ли си нещо, че по-рано други неща показваше. А, и ще те помоля да си потърсиш датчик, че моя нещо умира и ще ми трябва.FIAT Coupe 16VT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар