Днес се загледах 5 км градско каране до плавно ускорение 3000 оборота максимално, температура на водата 70~, маслото над 2 бара на празен ход и 50+ градуса Големината на радиатора според мен не участва много в загряването ако имаш читав термостат
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане към колегите с Купета!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Лично аз благодаря на Kaci за линковете на списанията.А видяхте ли какви срещи си правят хората а?Ние един път лятото за по една бира и кой от къде е,за Софииските срещи имам впредвид де.За стелките и аз имам интерес ако измислите нещо.Между другото ако може да дадете някаква идея да си отворя пасажерската врата-шофьорската се отваря но другата не,по принцип се заключват и отключват само с алармата защото ключалките са разбити,но като натискаш не ще да заключи и да отвори пасажерската а и палчето отвътре не ще да се дръпне докрайFiat Coupe: 16V Turbo
FIAT= FERRARI-INDUSTRIES-AUTO-TECHNIKA
Коментар
-
dani_b написа:А видяхте ли какви срещи си правят хората а?Ние един път лятото за по една бира и кой от къде е,за Софииските срещи имам впредвид деAlfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
-
nastybg написа:dani_b написа:А видяхте ли какви срещи си правят хората а?Ние един път лятото за по една бира и кой от къде е,за Софииските срещи имам впредвид де
Коментар
-
durex_a написа:Някой има ли идея от къде мога да намеря пръскалките който са на рамената на чистачките, че са ми строшени и двете? И само при мен ли водата тече едвам от маркучетата?Sedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
E60 530D now.. hate it big time :D
Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex
Коментар
-
Да бе от ГТВ :D :D :D , като търсих за моето, и ми казаха цена в Александър ауто, щях да получа инфаркт. От пежо 405 са същите като на ГТВ-то ама нещо не мога да намеря. Та си сложих от Купе. Ама при ГТВ-то рамената са по-дебели и малко се наложи да ги модифицирам. А и ако ползваш от ГТВ, няма да можеш да слагаш от новите модерни чистачки тип банан. Абе на Вас замръзват ли ви стъклата отвътре на Купетата? Защото при Кромата нямам такива проблеми.
Коментар
-
VET написа:Да бе от ГТВ :D :D :D , като търсих за моето, и ми казаха цена в Александър ауто, щях да получа инфаркт. От пежо 405 са същите като на ГТВ-то ама нещо не мога да намеря. Та си сложих от Купе. Ама при ГТВ-то рамената са по-дебели и малко се наложи да ги модифицирам. А и ако ползваш от ГТВ, няма да можеш да слагаш от новите модерни чистачки тип банан. Абе на Вас замръзват ли ви стъклата отвътре на Купетата? Защото при Кромата нямам такива проблеми.Sedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
E60 530D now.. hate it big time :D
Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар