Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане към колегите с Купета!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Днес се загледах 5 км градско каране до плавно ускорение 3000 оборота максимално, температура на водата 70~, маслото над 2 бара на празен ход и 50+ градуса Големината на радиатора според мен не участва много в загряването ако имаш читав термостат
    '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
    '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

в града за 4-5 км и отива на 60-70 а маслото на 50-60 при -5 -6 градоса на въздоха с масло 5-50
      dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Лично аз благодаря на Kaci за линковете на списанията.А видяхте ли какви срещи си правят хората а?Ние един път лятото за по една бира и кой от къде е,за Софииските срещи имам впредвид де.За стелките и аз имам интерес ако измислите нещо.Между другото ако може да дадете някаква идея да си отворя пасажерската врата-шофьорската се отваря но другата не,по принцип се заключват и отключват само с алармата защото ключалките са разбити,но като натискаш не ще да заключи и да отвори пасажерската а и палчето отвътре не ще да се дръпне докрай
        Fiat Coupe: 16V Turbo
        FIAT= FERRARI-INDUSTRIES-AUTO-TECHNIKA

Коментар

И аз имам интерес към стелките. Колегата Iv4o ако може да каже къде са тия оригинални стелки в БГ за 80лв, че цената не е страшна
          Fiat Coupe 16V Turbo

Коментар

dani_b написа:
            А видяхте ли какви срещи си правят хората а?Ние един път лятото за по една бира и кой от къде е,за Софииските срещи имам впредвид де
            Хубава е идеята за срещи, но за съжаление повечето Купета са зазимени от ноември до април Купето тази зима има едно патуване до Цигов Чарк, едно качване до Плана планина и Витоша, доказвва ми се с всеки изминал ден, така че ако има желаещи за снежна среща съм навит :P
            Прикачени файлове
            Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now

Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
            Fiat Tipo 1991 - ex
            Fiat Uno Fire - ex ex

Коментар

nastybg написа:
              dani_b написа:
              А видяхте ли какви срещи си правят хората а?Ние един път лятото за по една бира и кой от къде е,за Софииските срещи имам впредвид де
              Хубава е идеята за срещи, но за съжаление повечето Купета са зазимени от ноември до април Купето тази зима има едно патуване до Цигов Чарк, едно качване до Плана планина и Витоша, доказвва ми се с всеки изминал ден, така че ако има желаещи за снежна среща съм навит :P
              Особено като са сменени и жилата на ръчната, да не замръзва си е голям кеф зимата. Във всеки завой с вратите напред Аз за среща съм навит, но предполагам че няма да има много купета А за стелките ако искате разгледайте в ebay.de, да се спреме на някой модел и да мародерстваме продавача за някава отстъпка при повече бройки. Тези стелки, които се продават тук за купе, ако са тези, които ги внасяше Мариан(дано не му бъркам името) от Alfa форума, мен лично не ме задоволяват като качество за цената им... Като ще се дават някакви по-сериозни пари, поне да е за нещо по-качествено...
              ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
              Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
              Jet Black E46 M3

Коментар

Аз точно за него говорех. Има различни разцветки, гръцки са, но чак 80+ лв. да струват.. Като цяло нямат нищо общо с тези, дето се продават в ибей. Изглеждат като копирани, но сигурно са качествени, не мога да кажа нищо по този въпрос.
                Fiat Coupe 2.0 16V

Коментар

Някой има ли идея от къде мога да намеря пръскалките който са на рамената на чистачките, че са ми строшени и двете? И само при мен ли водата тече едвам от маркучетата?

Коментар

durex_a написа:
                    Някой има ли идея от къде мога да намеря пръскалките който са на рамената на чистачките, че са ми строшени и двете? И само при мен ли водата тече едвам от маркучетата?
                    Търси от Алфа ГТВ ....слабия дебит говори или за запушване прегъване или...слаба помпичка
                    Sedicivalvole (Racing Rosso)now
                    GTV 2.0 (612 A)now
                    E60 530D now.. hate it big time :D
                    Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
                    Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex

Коментар

Да бе от ГТВ :D :D :D , като търсих за моето, и ми казаха цена в Александър ауто, щях да получа инфаркт. От пежо 405 са същите като на ГТВ-то ама нещо не мога да намеря. Та си сложих от Купе. Ама при ГТВ-то рамената са по-дебели и малко се наложи да ги модифицирам. А и ако ползваш от ГТВ, няма да можеш да слагаш от новите модерни чистачки тип банан. Абе на Вас замръзват ли ви стъклата отвътре на Купетата? Защото при Кромата нямам такива проблеми.

Коментар

VET написа:
                        Да бе от ГТВ :D :D :D , като търсих за моето, и ми казаха цена в Александър ауто, щях да получа инфаркт. От пежо 405 са същите като на ГТВ-то ама нещо не мога да намеря. Та си сложих от Купе. Ама при ГТВ-то рамената са по-дебели и малко се наложи да ги модифицирам. А и ако ползваш от ГТВ, няма да можеш да слагаш от новите модерни чистачки тип банан. Абе на Вас замръзват ли ви стъклата отвътре на Купетата? Защото при Кромата нямам такива проблеми.
                        Стоиле аз за 2-нд хенд говорех ...нови не съм търсил :D ...то изобщо не съм търсил де
                        Sedicivalvole (Racing Rosso)now
                        GTV 2.0 (612 A)now
                        E60 530D now.. hate it big time :D
                        Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
                        Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex

Коментар

VET написа:
                          Абе на Вас замръзват ли ви стъклата отвътре на Купетата? Защото при Кромата нямам такива проблеми.
                          Да, първо отвънка със стъргалката, после отвътре
                          ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
                          Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
                          Jet Black E46 M3

Коментар

Това е доста странно, какво е по различно на Кромата та не и замръзват стъклата, даже и отвън А и още нещо ме втрещи замръзва ми релето за мигачите на Купето

Коментар

Имаме 3 коли в нас и само на Купето стъклата замръзват и отвътре Всъщност, сещам се за един колега с Клио, дето сега се оплаква от същото и при него :D Ако се минат с някакъв препарат, или спирт, дали е възможно да се подобрят нещата?
                              Fiat Coupe 2.0 16V

Коментар

Колеги, имам 16vt и ми трябва нов маркуч за отичането на маслото на турбото едно Г образно съединение, някой да е сменял ?
                                '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                                '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Working...
                                X