Малко неделен пазар.... Нали са ми малко джантите, та още едни..... От донора свалих и МОМО фланци с болтовете за смешни пари, но тези глупаци в моргата счупиха леко единия. Някой може ли да даде съвет, дали ще имам проблем с баланса и дали може да се оправи някак?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане към колегите с Купета!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
injekciona написа:..... От донора свалих и МОМО фланци с болтовете за смешни пари, но тези глупаци в моргата счупиха леко единия. Някой може ли да даде съвет, дали ще имам проблем с баланса и дали може да се оправи някак?
Коментар
-
injekciona написа:От този гроб http://avtochasti.cars.bg/u882170
Коментар
-
От както застудя пръскалките на чистачките пак спряха да работят нормално. Пръскат слабо, където си поискат и замазват здраво. Миналта година смених тройника с нов, но нямаше особено подобрение. Карам с течност задължитено за поне -30, че първата зима с купето на Боровец ми замръзнаха маркучите с една течност за -20 и в кишата беше голяма забава прибирането Вече не знам какво да правя, освен да сменя и моторчето... Лятото си пръскат ок, но застудее ли малко...
Коментар
-
injekciona написа:От както застудя пръскалките на чистачките пак спряха да работят нормално. Пръскат слабо, където си поискат и замазват здраво. Миналта година смених тройника с нов, но нямаше особено подобрение. Карам с течност задължитено за поне -30, че първата зима с купето на Боровец ми замръзнаха маркучите с една течност за -20 и в кишата беше голяма забава прибирането Вече не знам какво да правя, освен да сменя и моторчето... Лятото си пръскат ок, но застудее ли малко...Fiat Coupe 2.0 16V
Коментар
-
Хи, от седмица съм собственик на купе 1.8 имам няколко въпроса. Пиша в тази тема, понеже прочето 4-5 страници назад и видях че се дискутират най различни болежки! Та искам да питам. Нормално ли е уреда за налягането на маслото да надминава делението което е до 3, стрелката задминава тройката с около сантиметър, това се случва веднага след запалване. Без значение на топъл или студен двигател, другото което е, че като дам на контакт и стрелката за налягане на маслото веднага започва да се качва сама, ако трябва ще направя един клип как пали и какво се случва! В същото време температурата на водата май варира нормално седи на чертичката под 90 градуса! А датчика за температурата на маслото едва надминава 40 градуса? Направи ми впечатлени че при 90 градуса чух перката да върти, а температурата на маслото беше около 2-3-4 милиметра над 40? Не съм обслужил още колата имам изминати около 60км, маслото е пълна боза! На студен мотор е добре но по загрее ли започва да чукат клапаните яко! Предполагам, че е от кофти маслото. Идеи и съвети ?
Коментар
-
S.W.A.T. написа:Това с уреда не е нормално, температурата на маслото и на моето 2.0 16vt ако не му задавам не надминава 60те градуса шума от клапаните на загрял мотор не е много добър, може и вариатора да е сдухан...
Коментар
-
Най-вероятно датчика за налягането на маслото ти е прецакан. Щом и на контакт си подскача и показва някакви измислени стойности.. А уреда за налягането на маслото има ли пречка след 3? Трябва да има едно палче, подобно на това, което спира оборотомера на 500, като изгасиш колата. Не знам как е при другите, но на загрял мотор и празен ход в момента ми държи 1. С масло 5w50 съм. Със златната селения ми държеше 0.5, че даже се и колебаеше, падаше и до 0. Да не говорим, че в студа сега двигателя работи доста по-балансирано. Имам чувството, че на тази Селения май само името й е останало..Иначе и моето масло е на 60-70 градуса. Ако я настъпвам, може да достигне 90-100.А за температурата на водата - най-вероятно ти е прецакан термостата. Отваря по-рано и затова ти стои чертичка под 90-те градуса. Смених моя, който беше забил в отворено положение, но се оказа прецакан и пак си отваря по-рано. Щом е само чертичка надолу - радвай се. Като започне изобщо да не загрява, тогава вече е страшно, най-вече през зимата Прилагам една размазана снимка, за да се видят относителните стойности на колата при извънградско каране.Fiat Coupe 2.0 16V
Коментар
-
Ето клип какво показват уредите. Колата не е палена от 2 дни запали от първото завъртане! Тези дни ще я раздвижа малко извънградско и ще направя клип на топъл мотор какво показва! Уредът за температурата на маслото показва същото като снимката от 1-вият пост на 1-вата страница ! Поздрави!http://www.youtube.com/watch?v=Ezm2t...ature=youtu.be
Коментар
-
durex_a написа:Ето клип какво показват уредите. http://www.youtube.com/watch?v=Ezm2t...ature=youtu.be
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар