Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане към колегите с Купета!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

http://www.adventurecar.com/bulcateg...ni-2011-bg.pdf

Коментар

Тоя каталог и аз го гледах, но ми се струва космическа цената на лагера, а 280 лв. е диск без пружини, което не мисля че е подходящо за ежедневна кола. Май ще се слага стандартен комплект Валео.
      Fiat Coupe 16V Turbo

Коментар

Тези дни ще сменям поразваленото турбо на кошницата и мисля да сложа наличното от 8v. Имам притеснения от визуалната разлика, мислите ли че ще ми се наложи да преправям даунпайпа, и дали може да се сложи другия топъл чугун , за да се избегнат хамалогиите
        Прикачени файлове
        '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
        '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Това http://www.ebay.co.uk/itm/2608497548...ht_1347wt_1139 или това http://www.ebay.co.uk/itm/3704511849...ht_4674wt_1037 ?
          Fiat Coupe 16V Turbo

Коментар

За Италфест-а софийските Купе-та, защо не направим една среща някъде ... Хем ще е по-лесно като влезнем заедно да ни наредят един до друг ... Хем ще си е красива гледка към Лесново !!!
            Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now

Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
            Fiat Tipo 1991 - ex
            Fiat Uno Fire - ex ex

Коментар

То се подразбира, че ще се пътува в колона, но някой да даде идея къде и в колко часа да е сборния пункт.Предполагам по логичния и добър маршрут за пътуване е по Тракия и съответно някоя бензиностанция ще е идеалното място за сбирка.Ако Бравото ми е готово до 22ри, то injekciona спокойно може да кара моето Купе (ако неговото разбира се не е в движение).Чудя се дали да взема и каката и да отнеса с мен и наградата за мис Италфест

Коментар

Булчето ще е в СФ и за Феста така или иначе или аз ще я взема оттам и ще ходим от СФ към Лесново или ще и търся транспорт да я докара дотам и така......Ще трябва да си спретнем някаква седянка там и да поразкършим блоуофчета....
                Alfa 156 2.0 TS
                Alfa 156 20VTurbo
                Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                Locost TF1 3.0V6

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                  Булчето ще е в СФ и за Феста така или иначе или аз ще я взема оттам и ще ходим от СФ към Лесново или ще и търся транспорт да я докара дотам и така......
                  Ако искаш ще я взема и ще ти я докарам където кажеш.
                  ФЕРАРИСТ написа:
                  Ще трябва да си спретнем някаква седянка там и да поразкършим блоуофчета....
                  Стига да те оставят Алфистите :D

Коментар

Ако се развият събитията за да я вземе някой, ще се възползвам от предложението, другия вариант е да съм там предварително, ще стане ясно по късно.....Иначе там съм на Италфест, няма алфисчета, няма фиатаджичета.......
                    Alfa 156 2.0 TS
                    Alfa 156 20VTurbo
                    Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                    Locost TF1 3.0V6

Коментар

kaci написа:
                      Ако Бравото ми е готово до 22ри, то injekciona спокойно може да кара моето Купе (ако неговото разбира се не е в движение).Чудя се дали да взема и каката и да отнеса с мен и наградата за мис Италфест
                      Недей така kaci, без купе ли искаш да си останеш Иначе дано сме на линия, да се събереме повечко купета на феста
                      ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
                      Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
                      Jet Black E46 M3

Коментар

Един бърз въпрос...Понеже взех купето с лееко сълзящ радиатор. Преди няколко дни без да искам размърдах маркуча който идва от радиатора и влиза в термостата и съвсем го доскърших "болното" място...Явно с годините и жегата от турбото пластмасовите "пишки" излизащи от радиатора стават много крехки и лесно се пукат...Имам два варианта, които са ми по джоба - 2-ра ръка радиатор или нов китайски някакъв...Кое да избера? Другото, което искам да попитам - лесно ли се сменя тоз водния радиатор или се разглабя цялата предница?
                        FIAT Coupe 16VT

Коментар

digitalundgrd написа:
                          2-ра ръка радиатор или нов китайски някакъв...Кое да избера? Другото, което искам да попитам - лесно ли се сменя тоз водния радиатор или се разглабя цялата предница?
                          И двата варианта крият рискове....Абе понеже стана ясно че за Феста ще ходя от СФ, дали не е организирана някоя Купе кавалкада дето да ходи дружно нататък......за да се движим уж нали като модела с най много жребци средно погледнато под капака......Събиране нещо някъде тва онова.....Каци?
                          Alfa 156 2.0 TS
                          Alfa 156 20VTurbo
                          Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                          Locost TF1 3.0V6

Коментар

Някой карал ли си е купето с размер на гумите 205/55/16, защото ми изпаднаха 2бр много арни цвички, а досега карах с едни пластмасови галоши 205/50/16 (фабричния размер)...Ще опира ли някъде при пълен ляв десен, по неравности итн?
                            FIAT Coupe 16VT

Коментар

Зимните са ми такива и нямам проблеми никакви.
                              Fiat Coupe 16V Turbo

Коментар

Евала, мерси за бързия отговор колега
                                FIAT Coupe 16VT

Коментар

Working...
                                X