digitalundgrd написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане към колегите с Купета!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
[quote="nastybg"]Айде да дигна замрялата тема с малко снимки от следобедната GoPro фотосесия ... Което ме подсеща да благодаря на ФЕРАРИСТА, за моменталното отзоваване след като колата реши да прави номера в Стара Загора на прибиране от морето И разбира се благодарности към VET, за пореден път доказа, че е готов жертва вечерята си за решаването на чужди проблеми, дори когато те се окажат просто бушон Абе честно да ти кажа и аз съм разочарован, че се оказа само бушон :D почти щяха да ме убият като се прибрах толкова късно :D . Другия път ще ти открия по-голям проблем :D :D :D Марио погледни от хубавата страна, спестил си бая бензин като сте се теглили 300 км. Между другото би ли погледнал дали не караш с две главни релета, че моето го търсих вчера и не го намерих, та да не би да съм го забравил в твоята кола?
Коментар
-
VET написа:Абе честно да ти кажа и аз съм разочарован, че се оказа само бушон :D почти щяха да ме убият като се прибрах толкова късно :D . Другия път ще ти открия по-голям проблем :D :D :D Марио погледни от хубавата страна, спестил си бая бензин като сте се теглили 300 км. Между другото би ли погледнал дали не караш с две главни релета, че моето го търсих вчера и не го намерих, та да не би да съм го забравил в твоята кола?injekciona написа:Хайде от днес с почти оригинални двусекционни червени стопове, с жертвата на четири стопа.... Само трябва да им пръсна черната рамка, че някой като е пребоядисвал купето, от което ги свалих ги е оцапал и си личи.Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
-
the_reapar написа:Колеги мисля да сложа на купето ксенон,но не знам точно какви крушки трябват.Някой ако има опит може ли да сподели точно какво трябва да направя.Sedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
E60 530D now.. hate it big time :D
Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Алоо-оу-у.......колегите с Купета........то се е видяло че трудно ще си направим срещичка, но поне след като е известна датата на Италфеста, да се пребройм кои ще са там.......Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
-
Колеги счупих аксиален лагер на съединителя, и както предполагах и съединителя е за смяна вече на 110к км. Та, въпроса ми е какъв и от къде ? Тук намирам само Valeo на 570лв. комплект. Не търся задължително стандартен, може и нещо по-хард , но мога да отделя около 700лв в момента.Fiat Coupe 16V Turbo
Коментар
-
Аз купих моя съединител от Англия.Някъде обаче съм чел, че между съединителите за 16V и 20V има разлика. Нямам идея дали това е така.Ако не се лъжа някой от дизелите използваше подобен на нашите съединител.Тоя Италфест щеше да е на 22ри на Лесново, нали?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар