Имаш такива 16ки ли ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане към колегите с Купета!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Момци дойде време да засиля леко купето...Я дайте мнение за кулер с размери 550x230x65mm ще пасне ли от пред без да се режат брони-мрони итн (плъг енд плей) и като големина добре ли ще бъде с презумция колата да се кара първоначално със стоковата детска турбина, а на по-късен етап до година и с по-голяма....Лага по-голям ли ще е спрямо стоковия кулер? Последен въпрос : До 300 коня ще ме "изкара" ли тоз кулер или ще се наложи да се слага по-голям след като сменя и охлюва?FIAT Coupe 16VT
Коментар
-
Този модел джанти е сравнително рядък, но по големия проблем е "двойното" плащане на доставка!!!Ако се използва някоя от фирмите които доставят стоки от Англия, ще трябва да платите около £1 на всеки килограм. Една такава джанта с гума (в 99% от случаите се продават с гуми) тежи около 20кг.Отделно се плаща и за вътрешна доставка която е около £40.Дори някой да ти подари джантите там, пътя до България ще е около 300лв. така че има логика тези неща да са скъпи
Коментар
-
Значи аз съм си продал моите на безценица ли? :DАко толкова ви трябват такива джанти кажете колко ви се дава на ЛС, може да ви уредя едни.Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
Fiat Coupe 2.0 20V TURBO Kinugawa TD06SL2 20g Turbo; Madness motorsport ECU Upgrade; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM
Коментар
-
300лв само за джантите. Повече от тази цена честно казано на дали бих дал, колкото и да са редки тук. На мен ми обявиха в Перник преди време в една морга цена от 600лв само за джаните, които бяха в отвратително състояние. Като им платиш изправянето и пребоядистването излизат 8-900лв... Безумие е поне за мен да се набият такива пари за нещо струващо 50-100 паунда, особено когато за тези пари има далеч по-красиви джанти за купе... Ако изпаднат такива джанти, бих имал интерес към тях ако колегата S.W.A.T. се откаже, все пак той първи си пусна запитването
Коментар
-
Така имам 2 новини...Едната добра, другата лоша....Лошата е, че някой доброжелателен съсед, ме е издебнал (видял е колата, че седи и не се кара), докато бях на море и ми е съсипал целия таван на купето с яйце, което след като е седяло може би 5-7 дни на жегата, беше станало като разлято лепило "капчица"... И това на кажи-речи целия таван + няколко пръски по преден капак и задна брония... Опитахме да го пастираме с пастите на 3М + водна шкурка, но за съжаление е престояло прекалено дълго и лака е съсипан...Явно ще се наложи пребоядисване Добрата новина е, че си закупих чисто нов кулер 550x230x65mm за 190лв, което ми се стори добра цена....FIAT Coupe 16VT
Коментар
-
Лошата новина наистина е лоша ,но все пак гледай напред :D -все пак живеем в Булгаристан,аман от глупаци дет се казва.Честито за кулера,дано го сместиш без много мъки,а и цената е добра.Вече става интересно,давай снимки и резултати.УспехFiat Coupe: 16V Turbo
FIAT= FERRARI-INDUSTRIES-AUTO-TECHNIKA
Коментар
-
Така днес получих неочакван "подарък" от един приятел. От неговата кола останало неръждавейка на 63мм и ми даде тръбите...Аз махнах крайното гърне, защото беше буквално разпаднато и цялото на дупки...Взех от него само накрайника...Та реално някой хора ще кажат, че ще ми малее 63мм, но като за без пари толкоз, а и на първо четене си мисля, че до 250-60 коня ще е ок...Живот и здраве, ако започне да ми умалява, ще му мислим Ще трябва да сменя, обаче всички маншони на каретата, защото нямам един здрав маншон Всичко е в грес...FIAT Coupe 16VT
Коментар
-
digitalundgrd написа:Лошата е, че някой доброжелателен съсед, ме е издебнал (видял е колата, че седи и не се кара), докато бях на море и ми е съсипал целия таван на купето с яйце, което след като е седяло може би 5-7 дни на жегата, беше станало като разлято лепило "капчица"...Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар