Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане към колегите с Купета!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Имаш такива 16ки ли ?
    '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
    '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Честито за Купето. Със здраве да си го караш.

Коментар

Момци дойде време да засиля леко купето...Я дайте мнение за кулер с размери 550x230x65mm ще пасне ли от пред без да се режат брони-мрони итн (плъг енд плей) и като големина добре ли ще бъде с презумция колата да се кара първоначално със стоковата детска турбина, а на по-късен етап до година и с по-голяма....Лага по-голям ли ще е спрямо стоковия кулер? Последен въпрос : До 300 коня ще ме "изкара" ли тоз кулер или ще се наложи да се слага по-голям след като сменя и охлюва?
        FIAT Coupe 16VT

Коментар

ще те изкара кулера, но по принцип по-голям ще е още по-добре, няма на практика негативни влияния като увеличен лаг да речем, ако щеш и двойно по-голям да побереш.Лага се определя от вида на турбото.
          sigpic
          Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
          475HP 11,5/1,9/191
          YouTube

Коментар

Търси се тънката спица!
            '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
            '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

И аз си търся за зимата ама няма.... Преди бях намерил едни в една морга в Перник, но цената която им искаха беше смехотворна.
              ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
              Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
              Jet Black E46 M3

Коментар

Този модел джанти е сравнително рядък, но по големия проблем е "двойното" плащане на доставка!!!Ако се използва някоя от фирмите които доставят стоки от Англия, ще трябва да платите около £1 на всеки килограм. Една такава джанта с гума (в 99% от случаите се продават с гуми) тежи около 20кг.Отделно се плаща и за вътрешна доставка която е около £40.Дори някой да ти подари джантите там, пътя до България ще е около 300лв. така че има логика тези неща да са скъпи

Коментар

Значи аз съм си продал моите на безценица ли? :DАко толкова ви трябват такива джанти кажете колко ви се дава на ЛС, може да ви уредя едни.
                  Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
                  Fiat Coupe 2.0 20V TURBO Kinugawa TD06SL2 20g Turbo; Madness motorsport ECU Upgrade; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Коментар

300лв само за джантите. Повече от тази цена честно казано на дали бих дал, колкото и да са редки тук. На мен ми обявиха в Перник преди време в една морга цена от 600лв само за джаните, които бяха в отвратително състояние. Като им платиш изправянето и пребоядистването излизат 8-900лв... Безумие е поне за мен да се набият такива пари за нещо струващо 50-100 паунда, особено когато за тези пари има далеч по-красиви джанти за купе... Ако изпаднат такива джанти, бих имал интерес към тях ако колегата S.W.A.T. се откаже, все пак той първи си пусна запитването
                    ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
                    Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
                    Jet Black E46 M3

Коментар

Ако са тъмно сиви, като боята на пунтото може да измислим и бартер за мойте 17-ки с гумите, съответно 16-ките ако може да са с гуми .... много се наредихме на опашката ... в последно време се замислям да минавам на по малки джанти, идеята е да ускорим малко вървежа
                      punto HGT

Коментар

Така имам 2 новини...Едната добра, другата лоша....Лошата е, че някой доброжелателен съсед, ме е издебнал (видял е колата, че седи и не се кара), докато бях на море и ми е съсипал целия таван на купето с яйце, което след като е седяло може би 5-7 дни на жегата, беше станало като разлято лепило "капчица"... И това на кажи-речи целия таван + няколко пръски по преден капак и задна брония... Опитахме да го пастираме с пастите на 3М + водна шкурка, но за съжаление е престояло прекалено дълго и лака е съсипан...Явно ще се наложи пребоядисване Добрата новина е, че си закупих чисто нов кулер 550x230x65mm за 190лв, което ми се стори добра цена....
                        Прикачени файлове
                        FIAT Coupe 16VT

Коментар

Лошата новина наистина е лоша ,но все пак гледай напред :D -все пак живеем в Булгаристан,аман от глупаци дет се казва.Честито за кулера,дано го сместиш без много мъки,а и цената е добра.Вече става интересно,давай снимки и резултати.Успех
                          Fiat Coupe: 16V Turbo
                          FIAT= FERRARI-INDUSTRIES-AUTO-TECHNIKA

Коментар

Извинявам се на модераторите и колегите че мястото не е тук но,още една срещичка на Купетата?-ако има желаещи разбира се
                            Fiat Coupe: 16V Turbo
                            FIAT= FERRARI-INDUSTRIES-AUTO-TECHNIKA

Коментар

Така днес получих неочакван "подарък" от един приятел. От неговата кола останало неръждавейка на 63мм и ми даде тръбите...Аз махнах крайното гърне, защото беше буквално разпаднато и цялото на дупки...Взех от него само накрайника...Та реално някой хора ще кажат, че ще ми малее 63мм, но като за без пари толкоз, а и на първо четене си мисля, че до 250-60 коня ще е ок...Живот и здраве, ако започне да ми умалява, ще му мислим Ще трябва да сменя, обаче всички маншони на каретата, защото нямам един здрав маншон Всичко е в грес...
                              FIAT Coupe 16VT

Коментар

digitalundgrd написа:
                                Лошата е, че някой доброжелателен съсед, ме е издебнал (видял е колата, че седи и не се кара), докато бях на море и ми е съсипал целия таван на купето с яйце, което след като е седяло може би 5-7 дни на жегата, беше станало като разлято лепило "капчица"...
                                Тоя приом е станал доста модерен напоследък.......
                                Alfa 156 2.0 TS
                                Alfa 156 20VTurbo
                                Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                                Locost TF1 3.0V6

Коментар

Working...
                                X