Заповядай, но честно да ти кажа незнам откакво е спойлера, просто го купих и с доста игра го напаснах към Купето.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане към колегите с Купета!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Мисла че спойлера е от Ситроен ХМ ..поне много мяза ..и аз съм слагал на 100нх-а от такъв Стоилка..тея прагов стил лоринзер са баси дороб сърмата...Sedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
E60 530D now.. hate it big time :D
Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex
Коментар
-
Праговете ги свалих от вектра В. След това малко скъсяване и модифициране на предния край ииии на мен си ми харесва. Всъщност Даниеле, ако беше видял колата като я взех - с челен удар, силен страничен десен удар при който задния калник стоеше над средата на гумата, слаб ляв удар по цялата дължина, начукана от градушка, и естествено с двигател в насипно състояние - честно казано съм доволен от крайния резултат. Сигурно ще кажеш че съм луд, ама така хубаво миришеше вътре, пък и отговаряше на всичките ми изисквания :D като търся кола, та не се и замислих. Ама сега пък се кефя, защото всички мацки ме заглеждат, пък и мъжете даже :D .
Коментар
-
VET написа:Праговете ги свалих от вектра В. След това малко скъсяване и модифициране на предния край ииии на мен си ми харесва. Всъщност Даниеле, ако беше видял колата като я взех - с челен удар, силен страничен десен удар при който задния калник стоеше над средата на гумата, слаб ляв удар по цялата дължина, начукана от градушка, и естествено с двигател в насипно състояние - честно казано съм доволен от крайния резултат. Сигурно ще кажеш че съм луд, ама така хубаво миришеше вътре, пък и отговаряше на всичките ми изисквания :D като търся кола, та не се и замислих. Ама сега пък се кефя, защото всички мацки ме заглеждат, пък и мъжете даже :D .Sedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
Коментар
-
VET написа:Праговете ги свалих от вектра В. След това малко скъсяване и модифициране на предния край ииии на мен си ми харесва.........._power_ написа:Уффф най накрая и аз ще се метна в купенце турбо Каци само да изкара неговото на пазара
Коментар
-
kaci написа:VET написа:Праговете ги свалих от вектра В. След това малко скъсяване и модифициране на предния край ииии на мен си ми харесва.........._power_ написа:Уффф най накрая и аз ще се метна в купенце турбо Каци само да изкара неговото на пазара
Коментар
-
kaci написа:VET написа:Праговете ги свалих от вектра В. След това малко скъсяване и модифициране на предния край ииии на мен си ми харесва.........._power_ написа:Уффф най накрая и аз ще се метна в купенце турбо Каци само да изкара неговото на пазараSedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар