Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане към колегите с Купета!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Заповядай, но честно да ти кажа незнам откакво е спойлера, просто го купих и с доста игра го напаснах към Купето.
    Прикачени файлове

Коментар

Мисла че спойлера е от Ситроен ХМ ..поне много мяза ..и аз съм слагал на 100нх-а от такъв Стоилка..тея прагов стил лоринзер са баси дороб сърмата...
      Sedicivalvole (Racing Rosso)now
      GTV 2.0 (612 A)now
      E60 530D now.. hate it big time :D
      Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
      Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex

Коментар

Спойлера е от Ауди 80 б3.Аз имам същият у нас.
        <<KARKELANOV>>

Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
        Fiat Coupe 131 16V VFD - MADNESS MOTORSPORT TEAM

Коментар

Праговете ги свалих от вектра В. След това малко скъсяване и модифициране на предния край ииии на мен си ми харесва. Всъщност Даниеле, ако беше видял колата като я взех - с челен удар, силен страничен десен удар при който задния калник стоеше над средата на гумата, слаб ляв удар по цялата дължина, начукана от градушка, и естествено с двигател в насипно състояние - честно казано съм доволен от крайния резултат. Сигурно ще кажеш че съм луд, ама така хубаво миришеше вътре, пък и отговаряше на всичките ми изисквания :D като търся кола, та не се и замислих. Ама сега пък се кефя, защото всички мацки ме заглеждат, пък и мъжете даже :D .

Коментар

VET написа:
            Праговете ги свалих от вектра В. След това малко скъсяване и модифициране на предния край ииии на мен си ми харесва. Всъщност Даниеле, ако беше видял колата като я взех - с челен удар, силен страничен десен удар при който задния калник стоеше над средата на гумата, слаб ляв удар по цялата дължина, начукана от градушка, и естествено с двигател в насипно състояние - честно казано съм доволен от крайния резултат. Сигурно ще кажеш че съм луд, ама така хубаво миришеше вътре, пък и отговаряше на всичките ми изисквания :D като търся кола, та не се и замислих. Ама сега пък се кефя, защото всички мацки ме заглеждат, пък и мъжете даже :D .
            Е така е кукла ! Пък и доста шайни та нормално да те гледат ! Уффф най накрая и аз ще се метна в купенце турбо Каци само да изкара неговото на пазара
            GTV 2.0 (612 A)now

Коментар

VET написа:
              Праговете ги свалих от вектра В. След това малко скъсяване и модифициране на предния край ииии на мен си ми харесва..........
              Надявам се няма да ми се обидиш ако ти кажа, че колата с този "кит" изглежда отвратителна. Навремето в Сиджи правеха такива гнусни изделия.На друга кола може и да стоят добре, но с дизайна на Купето, елементите никак, ама никак не се връзват!
              _power_ написа:
              Уффф най накрая и аз ще се метна в купенце турбо Каци само да изкара неговото на пазара
              Дори и не подозирах, че във форума се подвизава толкова богат човек

Коментар

kaci написа:
                VET написа:
                Праговете ги свалих от вектра В. След това малко скъсяване и модифициране на предния край ииии на мен си ми харесва..........
                Надявам се няма да ми се обидиш ако ти кажа, че колата с този "кит" изглежда отвратителна. Навремето в Сиджи правеха такива гнусни изделия.На друга кола може и да стоят добре, но с дизайна на Купето, елементите никак, ама никак не се връзват!
                _power_ написа:
                Уффф най накрая и аз ще се метна в купенце турбо Каци само да изкара неговото на пазара
                Въпрос на вкус :D. Добре че не сложих тея от БМВ които имах под ръка, че сигурно щяхте да ме линчувате :D :D . Честно казано исках да скрия с нещо оригиналните прагове, които ми мязат на улук.

Коментар

kaci написа:
                  VET написа:
                  _power_ написа:
                  Е веврам 10-тка, се да ми стигне
                  GTV 2.0 (612 A)now

Коментар

Сложих задните спортни пружини от Браво и всичко се успа Много съм доволен
                    FIAT Coupe 16VT

Коментар

Абе къде бяха размерите на тампоните на биалетките на Купето, полмя че някой ги беше качил някъде, че мисля да се заема с въпроса......
                      Alfa 156 2.0 TS
                      Alfa 156 20VTurbo
                      Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                      Locost TF1 3.0V6

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=997284#997284

Коментар

Тема за нова Купе среща

Коментар

Пак ме хванаха лудите ......
                            Прикачени файлове
                            ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
                            Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
                            Jet Black E46 M3

Коментар

Хубав ъпгрейд ! Евала :D
                              GTV 2.0 (612 A)now

Коментар

Само иска преправяне малко, че е от Punto HGT. Някой ще даде ли съвет нататък генерацията как да стане, така че хем да има ефект от цялата работа, хем да се търпи на извънградско
                                ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
                                Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
                                Jet Black E46 M3

Коментар

Working...
                                X