Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане към колегите с Купета!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пред Нерото не можем да се доберем от джипчета...

Коментар

Видях че компа е отварян и реших да надникна. Това оригиналния чип ли е ?
      Fiat Coupe 16V Turbo

Коментар

Да, оригиналния е.

Коментар

Колеги,някой да е имал проблем с централното заключване на купето.При мен не иска да се се заключва от първия път,но по-големия проблем е,че понякога се отключва сама.Някой да знае къде е проблема и как да го оправя?

Коментар

the_reapar написа:
            Колеги,някой да е имал проблем с централното заключване на купето.При мен не иска да се се заключва от първия път,но по-големия проблем е,че понякога се отключва сама.Някой да знае къде е проблема и как да го оправя?
            ВД 40 на заключващия механизъм и си капитан
            Sedicivalvole (Racing Rosso)now
            GTV 2.0 (612 A)now
            E60 530D now.. hate it big time :D
            Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
            Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex

Коментар

Колеги, след като видях тази обява http://www.car24.bg/pcgi/car.cgi?act...vto=Fiat_Coupe реших, че съм си намерил решетката, за която се оглеждам от известно време. Звъннах на продавача и той ме увери, че това на снимката е реалната кола и тръгнах за Нови хан. В действителност колата се оказа сиво Coupe от преди фейслифта...... Както и да е, поразходих се напразно, но единственото интересно по нея беше ето този спойлер, ако на някой му харесва и си търси...
              Прикачени файлове
              ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
              Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
              Jet Black E46 M3

Коментар

injekciona написа:
                Колеги, след като видях тази обява http://www.car24.bg/pcgi/car.cgi?act...vto=Fiat_Coupe реших, че съм си намерил решетката, за която се оглеждам от известно време. Звъннах на продавача и той ме увери, че това на снимката е реалната кола и тръгнах за Нови хан. В действителност колата се оказа сиво Coupe от преди фейслифта...... Както и да е, поразходих се напразно, но единственото интересно по нея беше ето този спойлер, ако на някой му харесва и си търси...
                Хаха как всички се оглеждат за тая решетка, а ако знаете че моята я намерих от Купе, което седи в мобилето повече от година и половина, ще се захапете за Г*за :P И аз не я бях забелязал, защото е на старото купе и не бях пуснал снимките на цял екран дори Гадното е че ebay не е опция в тоя случай, защото им искат от 50-60 паунда нагоре
                Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now

Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
                Fiat Tipo 1991 - ex
                Fiat Uno Fire - ex ex

Коментар

От сички спойлери на Купе, тоя най не ми харесва, иначе търся заден спойлер от доста време....
                  Alfa 156 2.0 TS
                  Alfa 156 20VTurbo
                  Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                  Locost TF1 3.0V6

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                    От сички спойлери на Купе, тоя най не ми харесва, иначе търся заден спойлер от доста време....
                    Доста хора слагат от рено 19 :D
                    dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                      Ако търсиш нещо заводско за Купе, може да се обадиш на тази обява ... http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...f1=detailsАз лично макар и да знам, че му липсва на багажника нещо, не намерих спойлер за Купе, който да ми харесва, затова и сложих лип-че. Като сега ме е яд, че не взех от е46 компот, защото там липа е по-голям, но ме беше страх да не изглежда прекалено !

Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
                      Fiat Tipo 1991 - ex
                      Fiat Uno Fire - ex ex

Коментар

nastybg написа:
                        injekciona написа:
                        Хаха как всички се оглеждат за тая решетка, а ако знаете че моята я намерих от Купе, което седи в мобилето повече от година и половина, ще се захапете за Г*за :P И аз не я бях забелязал, защото е на старото купе и не бях пуснал снимките на цял екран дори Гадното е че ebay не е опция в тоя случай, защото им искат от 50-60 паунда нагоре
                        От Англия особено абсурд, дори по-високи цени съм виждал. Но там те нямат 1.8-ци, на които се слага също след 99-та и може би за това е толкова рядка(май само Plus версията я имат ако не се лъжа).
                        ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
                        Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
                        Jet Black E46 M3

Коментар

nastybg написа:
                          ФЕРАРИСТ написа:
                          Ако търсиш нещо заводско за Купе, може да се обадиш на тази обява ... http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11307555668373390&f 1=details!
                          Взели са го разбира се......
                          Alfa 156 2.0 TS
                          Alfa 156 20VTurbo
                          Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                          Locost TF1 3.0V6

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                            Взели са го разбира се......
                            И то отдавна! Поне така си написал тук

Коментар

ЪП айде тогава, още едно, което знам, че го има спойлера - пише цена за добавките + прагове + спойлер(счупен бил, с наличните парчета, а и като гледам снимките едва ли е непоправимо, щом са от пластмаса) - 180лв ... http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...956&highlight= ПП. Дано този го има

Fiat Tipo 1991 - ex
                              Fiat Uno Fire - ex ex

Коментар

nastybg написа:
                                ЪП айде тогава, още едно, което знам, че го има спойлера - пише цена за добавките + прагове + спойлер(счупен бил, с наличните парчета, а и като гледам снимките едва ли е непоправимо, щом са от пластмаса) - 180лв ... http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...956&highlight= ПП. Дано този го има
                                Всички добавки за купени
                                Sedicivalvole (Racing Rosso)now
                                GTV 2.0 (612 A)now
                                E60 530D now.. hate it big time :D
                                Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
                                Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex

Коментар

Working...
                                X