Колеги какво стана със срещата, ще направим ли една около средата/края на май месец на хубаво време. Мястото ще е, където мнозинството реши. После идват отпускарските месеци ... Давайте, да се видим скоро време моето недвижимо имущество отново ще е на пътя
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане към колегите с Купета!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Колеги да питам нещо, на купетата с предни дискове на 284мм влизат ли джанти 15", че ми минават идеи да слагам на пунтото по големи дискове, че при нас сме на 257, но зимата като сложа 15"-ките да не захапя дървото.Някой ако знае и при преминаването освен дискове и апарати от купе, друго какво трябва да си набавя за да мина на 284мм, предполагам, че с мойта помпа няма да има проблем, все пак и по големите апарати са еднобутални, като мойте.Мерси предварителноpunto HGT
Коментар
-
didich написа:kaci написа:15ките са минимум като размер за тези дискове. Освен цолажа, ЕТто на джантите също трябва да се вземе предвид.
Коментар
-
kaci написа:15ките са минимум като размер за тези дискове. Освен цолажа, ЕТто на джантите също трябва да се вземе предвид.Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
-
nastybg написа:Не съм много запознат, но го давам като съвет, защото е първото нещо, за което се замислих като прочетох поста на колегата. Да се вземе предвид и шенкела, защото както знаем при Fiat/Lancia 257мм дисковете стоят на така наречения малък шенкел, а 284мм на големия шенкел ... Иначе за джантите е така, най-малкия цолаж за апаратите е 15-ка !punto HGT
Коментар
-
kaci написа:Може, но ви предлагам този път да седнем някъде, че като се сетя миналата среща колко време стърчахме Вече не съм и на диета, така че.........Днес свиря на injekciona (на Гоце Делчев), но както винаги - никаква реакция
Коментар
-
kaci написа:Може, но ви предлагам този път да седнем някъде, че като се сетя миналата среща колко време стърчахмеAlfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар