Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане към колегите с Купета!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Я отвори капака на агренажния ремък и виж дали е добре опънат. То хубаво няма грешки на диагностиката, ама стойностите които показват датчиците в нормите ли са?

Коментар

VET написа:
      Я отвори капака на агренажния ремък и виж дали е добре опънат. То хубаво няма грешки на диагностиката, ама стойностите които показват датчиците в нормите ли са?
      Преди 2-3 месеца като го гледахме и си беше добре опънат. Видяхме само, че този за балансиращите валове се е понапукал, нищо, че е на 20-на хиляди след смяна. Но ще го погледна пак. Иначе не знам дали нещата са в норма, но няма регистрирани никакви грешки. Стойностите може да ги гледа само някой по-голям мераклия, като теб Другите гледат предимно да претупат нещата и да ти вземат парите..
      Fiat Coupe 2.0 16V

Коментар

Днес нямаше какво да правя и реших да си полирам фаровете
        Fiat Coupe 16V Turbo

Коментар

Ми бомба е станало......
          Alfa 156 2.0 TS
          Alfa 156 20VTurbo
          Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
          Locost TF1 3.0V6

Коментар

Мойте са за същата процедура, но преди това ги разглобих и събрах десетките парченца от изгорялата пластмаса вътре, залепих ги и си направих калъпчета от стъклопласт. Сега съм с чисто нови и здрави изделия :D но мисля да не са боядисани , а да се облепят с карбоново фолио...

Коментар

Моите ги отварях за почистване миналата година и едва успях да спася пластмасите. Едната се счупи малко и я залепих, след което ги боядисах и на другия ден се счупи точно до залепеното :D . При следващото отваряне ще се наложи да събирам парченца или да си правя и аз нови.
              Fiat Coupe 16V Turbo

Коментар

Здравейте колеги, някой да знае къде в София може да си реставрирам (боядисам, полирам) капачката за бензина? Благодаря
                Fiat Coupe: 16V Turbo
                FIAT= FERRARI-INDUSTRIES-AUTO-TECHNIKA

Коментар

Моите минаха тази процедура може би преди 1-2 месеца.По надолу в темата има снимка.Единственият начин да не се чупят е много търпение и упорито нагреване.Моите пак леко ги прегових в единият край,но гумената изолация покри гафа.Аз също си мислих за карбоново фолио, но се присенявам да не се разлепи от слънцето и ксенона.Добре е също на всеки 6-7 месеца да се полират само отвън, иначе пак си пожълтяват.Едно питане- може ли някои да ми каже къде точно се намира бензиновият филтър, че да не се лутам другата седмица като го сменям.Знам че е отдолу, ама къде точно? Мерси
                  <<KARKELANOV>>

Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
                  Fiat Coupe 131 16V VFD - MADNESS MOTORSPORT TEAM

Коментар

Sparco написа:
                    Моите минаха тази процедура може би преди 1-2 месеца.По надолу в темата има снимка.Единственият начин да не се чупят е много търпение и упорито нагреване.Моите пак леко ги прегових в единият край,но гумената изолация покри гафа.Аз също си мислих за карбоново фолио, но се присенявам да не се разлепи от слънцето и ксенона.Добре е също на всеки 6-7 месеца да се полират само отвън, иначе пак си пожълтяват.Едно питане- може ли някои да ми каже къде точно се намира бензиновият филтър, че да не се лутам другата седмица като го сменям.Знам че е отдолу, ама къде точно? Мерси
                    Под една кора намираща се пред задно дясно колело Пластмасовата кора е на 3 винта ако добре помня
                    Sedicivalvole (Racing Rosso)now
                    GTV 2.0 (612 A)now
                    E60 530D now.. hate it big time :D
                    Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
                    Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex

Коментар

Ето го http://www.fiatcoupe.net/howto.php?ID=1&chapter=10
                      Fiat Coupe 16V Turbo

Коментар

Много благодаря!В събота ще я свърша тая работа.Имам проблем аз със купето.Като му давам плавно газ и си върви нормално, но като я смачкам и почва да прекъсва,не придърпва но няма мощност.Подобно е като при турбо колите като немогат да изчистят лага.Като е студена колата не го прави, също така и понякога спира и си работи нормално.Вариантите са или дебитомера или свещите или бензиновата помпа.Масата на мотора е ок.Ся почвам с бензиновата помпа, тъй като никога не съм я сменял.
                        <<KARKELANOV>>

Коментар

Аз бих проверил първо въздуховода след дебитомера и вакумния регулатор за налягането на бензина.

Коментар

Проверих въздуховода,чистих го със спрей!А къде се намира този вакумен регулатор???
                            <<KARKELANOV>>

Коментар

Sparco написа:
                              Много благодаря!В събота ще я свърша тая работа.Имам проблем аз със купето.Като му давам плавно газ и си върви нормално, но като я смачкам и почва да прекъсва,не придърпва но няма мощност.Подобно е като при турбо колите като немогат да изчистят лага.Като е студена колата не го прави, също така и понякога спира и си работи нормално.Вариантите са или дебитомера или свещите или бензиновата помпа.Масата на мотора е ок.Ся почвам с бензиновата помпа, тъй като никога не съм я сменял.
                              Ако не си сменял горивния....твърде възможно да е умрял...(разпада се вътрешността) + дебитомера е полезно да бъде почистен дори и да е наред
                              Sedicivalvole (Racing Rosso)now
                              GTV 2.0 (612 A)now
                              E60 530D now.. hate it big time :D
                              Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
                              Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex

Коментар

Колега смени горивниq филтър 10 лева стъваа .... при мен беше тои ... Късмет
                                dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Working...
                                X