Я отвори капака на агренажния ремък и виж дали е добре опънат. То хубаво няма грешки на диагностиката, ама стойностите които показват датчиците в нормите ли са?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане към колегите с Купета!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
VET написа:Я отвори капака на агренажния ремък и виж дали е добре опънат. То хубаво няма грешки на диагностиката, ама стойностите които показват датчиците в нормите ли са?Fiat Coupe 2.0 16V
Коментар
-
Моите ги отварях за почистване миналата година и едва успях да спася пластмасите. Едната се счупи малко и я залепих, след което ги боядисах и на другия ден се счупи точно до залепеното :D . При следващото отваряне ще се наложи да събирам парченца или да си правя и аз нови.Fiat Coupe 16V Turbo
Коментар
-
Моите минаха тази процедура може би преди 1-2 месеца.По надолу в темата има снимка.Единственият начин да не се чупят е много търпение и упорито нагреване.Моите пак леко ги прегових в единият край,но гумената изолация покри гафа.Аз също си мислих за карбоново фолио, но се присенявам да не се разлепи от слънцето и ксенона.Добре е също на всеки 6-7 месеца да се полират само отвън, иначе пак си пожълтяват.Едно питане- може ли някои да ми каже къде точно се намира бензиновият филтър, че да не се лутам другата седмица като го сменям.Знам че е отдолу, ама къде точно? Мерси<<KARKELANOV>>
Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
Fiat Coupe 131 16V VFD - MADNESS MOTORSPORT TEAM
Коментар
-
Sparco написа:Моите минаха тази процедура може би преди 1-2 месеца.По надолу в темата има снимка.Единственият начин да не се чупят е много търпение и упорито нагреване.Моите пак леко ги прегових в единият край,но гумената изолация покри гафа.Аз също си мислих за карбоново фолио, но се присенявам да не се разлепи от слънцето и ксенона.Добре е също на всеки 6-7 месеца да се полират само отвън, иначе пак си пожълтяват.Едно питане- може ли някои да ми каже къде точно се намира бензиновият филтър, че да не се лутам другата седмица като го сменям.Знам че е отдолу, ама къде точно? МерсиSedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
E60 530D now.. hate it big time :D
Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex
Коментар
-
Много благодаря!В събота ще я свърша тая работа.Имам проблем аз със купето.Като му давам плавно газ и си върви нормално, но като я смачкам и почва да прекъсва,не придърпва но няма мощност.Подобно е като при турбо колите като немогат да изчистят лага.Като е студена колата не го прави, също така и понякога спира и си работи нормално.Вариантите са или дебитомера или свещите или бензиновата помпа.Масата на мотора е ок.Ся почвам с бензиновата помпа, тъй като никога не съм я сменял.<<KARKELANOV>>
Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
Fiat Coupe 131 16V VFD - MADNESS MOTORSPORT TEAM
Коментар
-
Sparco написа:Много благодаря!В събота ще я свърша тая работа.Имам проблем аз със купето.Като му давам плавно газ и си върви нормално, но като я смачкам и почва да прекъсва,не придърпва но няма мощност.Подобно е като при турбо колите като немогат да изчистят лага.Като е студена колата не го прави, също така и понякога спира и си работи нормално.Вариантите са или дебитомера или свещите или бензиновата помпа.Масата на мотора е ок.Ся почвам с бензиновата помпа, тъй като никога не съм я сменял.Sedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
E60 530D now.. hate it big time :D
Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар