Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане към колегите с Купета!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Лесен начин няма. Фаровете във фурната или с пистолет за горещ въздух! Най важно е търпението

Коментар

Охаааа :D Еми се позабавлявам бая
      <<KARKELANOV>>

Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
      Fiat Coupe 131 16V VFD - MADNESS MOTORSPORT TEAM

Коментар

И да не спирате около сгради, че резултата е трагичен! Сутринта един замръзнал улук направо ми съсипа колата ( за "щастие" служебната). Вече съм на половин шишенце Мента, Глог и Валериан. .

Коментар

в фурната за 4 мин на 180 градоса http://www.youtube.com/watch?v=fQNCcxFe4g4
          dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

d0b0 написа:
            Ако намериш пръчки за 2 3 лева ти отбивам разликата от 10 лева с тези , които ние ползваме .
            Не знам защо ме нападаш колега, струва ми се че съм те засегнал с нещо, но доколкото знам тази тема е да си помагаме. Мерси за предложението, аз не искам да ми отбиваш, нямам намерение да слагам такова нещо на колата си отново, пък камо ли да го купувам !
            d0b0 написа:
            Диодите + резисторите са 3 лева за двата фара , общо за 4те ринга.Кабела е тънък да , но не е възможно най-тънкия ... силиконова прозрачна изолация и стъпва 4 лева за една кола.А относно тва ,че ти излизат 3 лева и стотинки материалите прати ми за 5 10 комплекта аз ще ти ги платя.
            От сметките ти, като приемем, че си взимал от най-скъпите материали, излизат едни 7лв + цената за пръчките, като всеки може да си направи съпоставка като за тяхната цена, като влезне в магазин за дома или специализиран за щори и пита за цената на пръчка за регулиране на щора - КРЪГЛА, ПЛЪТНА ... та идеята ми беше, че това е форум и тази секция, по-конкретно темата също, както вече казах, е да си помагаме колегите с Купета и затова си дадох мнението като човек правил подобно нещо + снимка как е изглеждало при мен + че казах, ако някой има нужда от готов аинджъл аис бих му помогнал туй като на мен вече са ми ненужни.
            kaci написа:
            И да не спирате около сгради, че резултата е трагичен! Сутринта един замръзнал улук направо ми съсипа колата ( за "щастие" служебната). Вече съм на половин шишенце Мента, Глог и Валериан..
            Язък за пасатчето, добре че не е някоя от фиат-ките, щото тогава незнам на какво щеше да си по това време на денонощието !
            Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now

Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
            Fiat Tipo 1991 - ex
            Fiat Uno Fire - ex ex

Коментар

nastybg написа:
              d0b0 написа:
              Ако намериш пръчки за 2 3 лева ти отбивам разликата от 10 лева с тези , които ние ползваме .
              Не знам защо ме нападаш колега, струва ми се че съм те засегнал с нещо, но доколкото знам тази тема е да си помагаме. Мерси за предложението, аз не искам да ми отбиваш, нямам намерение да слагам такова нещо на колата си отново, пък камо ли да го купувам !
              d0b0 написа:
              Диодите + резисторите са 3 лева за двата фара , общо за 4те ринга.Кабела е тънък да , но не е възможно най-тънкия ... силиконова прозрачна изолация и стъпва 4 лева за една кола.А относно тва ,че ти излизат 3 лева и стотинки материалите прати ми за 5 10 комплекта аз ще ти ги платя.
              От сметките ти, като приемем, че си взимал от най-скъпите материали, излизат едни 7лв + цената за пръчките, като всеки може да си направи съпоставка като за тяхната цена, като влезне в магазин за дома или специализиран за щори и пита за цената на пръчка за регулиране на щора - КРЪГЛА, ПЛЪТНА ... та идеята ми беше, че това е форум и тази секция, по-конкретно темата също, както вече казах, е да си помагаме колегите с Купета и затова си дадох мнението като човек правил подобно нещо + снимка как е изглеждало при мен + че казах, ако някой има нужда от готов аинджъл аис бих му помогнал туй като на мен вече са ми ненужни.
              kaci написа:
              И да не спирате около сгради, че резултата е трагичен! Сутринта един замръзнал улук направо ми съсипа колата ( за "щастие" служебната). Вече съм на половин шишенце Мента, Глог и Валериан..
              Язък за пасатчето, добре че не е някоя от фиат-ките, щото тогава незнам на какво щеше да си по това време на денонощието !
              Първи трябваше да се загледаш как светят нашите и как твоите
              dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

d0b0 написа:
                Ами добре ама на мойте са им ксеноновите крушки, трансформаторите са ксенона и круишките за дългите..няма ли така да си видя сметката?
                <<KARKELANOV>>

Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
                Fiat Coupe 131 16V VFD - MADNESS MOTORSPORT TEAM

Коментар

Каци, виж го от тази страна - баси късмета си имал, че е паднало върху стъклото, а не върху тавана.

Коментар

d0b0 написа:
                    Това хубаво, а някой може ли да сподели с какъв точно силикон или лепило след това се затварят ?
                    punto HGT

Коментар

Абе Каци свари ли да сложиш и пробваш покривалото за Купето, аз също си поръчах едно от Ибейчето, оня ден дойде ти може би в събота като позакъпя колата ще го пробвам.......
                      Alfa 156 2.0 TS
                      Alfa 156 20VTurbo
                      Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                      Locost TF1 3.0V6

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                        Абе Каци свари ли да сложиш и пробваш покривалото за Купето, аз също си поръчах едно от Ибейчето, оня ден дойде ти може би в събота като позакъпя колата ще го пробвам.......
                        Нямам достъп до колата и затова още не съм го пробвал (и снимал как седи) Другата седмица ще гледам да я снимам и естествено ще я покрия, че то вече почти си загуби смисъла

Коментар

VET написа:
                          Каци, виж го от тази страна - баси късмета си имал, че е паднало върху стъклото, а не върху тавана.
                          Абсолютно си прав, но така се нервирах....... На следващия ден ме довършиха застрахователите Ники (ФЕРАРИСТ) от няколко дни водя преговори за доставка на няколко броя водни съединения (тези кривите - от водната рампа до турбото) и имам успех с поръчката. Ако още си заинтересован да запазвам един за теб?

Коментар

Какви пари излиза?
                            Alfa 156 2.0 TS
                            Alfa 156 20VTurbo
                            Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                            Locost TF1 3.0V6

Коментар

Още не знам. Като имам сума ще пиша. Предполагам, че артикула ще е интересен за всички с този мотор. Фиат не го предлага отдавна, а силиконовите му алтернативи за мен са прекалено скъпи.Ако цената е безумна, ще помисля за изработка на нещо метално. Дори да не се стигне до сделка, ще съм щастлив от факта, че най вероятно ще уредя отнемане на дистрибуцията за България на вносителя им!Страшно ме изнервиха нашенските "търговци", а и за тяхно нещастие, разговорите се водеха точно когато леда ми потроши колата.

Коментар

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=9bLHvIifINc

Коментар

Working...
                                X