Лесен начин няма. Фаровете във фурната или с пистолет за горещ въздух! Най важно е търпението
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане към колегите с Купета!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
в фурната за 4 мин на 180 градоса http://www.youtube.com/watch?v=fQNCcxFe4g4dEv # LiFe sTyLe
2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik
Коментар
-
d0b0 написа:Ако намериш пръчки за 2 3 лева ти отбивам разликата от 10 лева с тези , които ние ползваме .d0b0 написа:Диодите + резисторите са 3 лева за двата фара , общо за 4те ринга.Кабела е тънък да , но не е възможно най-тънкия ... силиконова прозрачна изолация и стъпва 4 лева за една кола.А относно тва ,че ти излизат 3 лева и стотинки материалите прати ми за 5 10 комплекта аз ще ти ги платя.kaci написа:И да не спирате около сгради, че резултата е трагичен! Сутринта един замръзнал улук направо ми съсипа колата ( за "щастие" служебната). Вече съм на половин шишенце Мента, Глог и Валериан..Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
-
nastybg написа:d0b0 написа:Ако намериш пръчки за 2 3 лева ти отбивам разликата от 10 лева с тези , които ние ползваме .d0b0 написа:Диодите + резисторите са 3 лева за двата фара , общо за 4те ринга.Кабела е тънък да , но не е възможно най-тънкия ... силиконова прозрачна изолация и стъпва 4 лева за една кола.А относно тва ,че ти излизат 3 лева и стотинки материалите прати ми за 5 10 комплекта аз ще ти ги платя.kaci написа:И да не спирате около сгради, че резултата е трагичен! Сутринта един замръзнал улук направо ми съсипа колата ( за "щастие" служебната). Вече съм на половин шишенце Мента, Глог и Валериан..dEv # LiFe sTyLe
2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik
Коментар
-
d0b0 написа:в фурната за 4 мин на 180 градоса http://www.youtube.com/watch?v=fQNCcxFe4g4<<KARKELANOV>>
Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
Fiat Coupe 131 16V VFD - MADNESS MOTORSPORT TEAM
Коментар
-
d0b0 написа:в фурната за 4 мин на 180 градоса http://www.youtube.com/watch?v=fQNCcxFe4g4punto HGT
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Абе Каци свари ли да сложиш и пробваш покривалото за Купето, аз също си поръчах едно от Ибейчето, оня ден дойде ти може би в събота като позакъпя колата ще го пробвам.......
Коментар
-
VET написа:Каци, виж го от тази страна - баси късмета си имал, че е паднало върху стъклото, а не върху тавана.
Коментар
-
Още не знам. Като имам сума ще пиша. Предполагам, че артикула ще е интересен за всички с този мотор. Фиат не го предлага отдавна, а силиконовите му алтернативи за мен са прекалено скъпи.Ако цената е безумна, ще помисля за изработка на нещо метално. Дори да не се стигне до сделка, ще съм щастлив от факта, че най вероятно ще уредя отнемане на дистрибуцията за България на вносителя им!Страшно ме изнервиха нашенските "търговци", а и за тяхно нещастие, разговорите се водеха точно когато леда ми потроши колата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар