Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане към колегите с Купета!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

еми вече е време да мислим за някои срещичка на купенцата . Ферариста на дино ходихме ли
    dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

d0b0 написа:
      Ферариста на дино ходихме ли
      Не, няма и да ходим......тва което показва колата ме удволетворява и засега това ми стига.......
      Alfa 156 2.0 TS
      Alfa 156 20VTurbo
      Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
      Locost TF1 3.0V6

Коментар

Някой има ли представа как се регулират пръскалките на чистачките, че остава едно петно и се замазва здраво? Пробвах с карфица, не помръдват, а не видях и някакво винтче за регулиране да имат
        ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
        Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
        Jet Black E46 M3

Коментар

С карфица, а ако не помръдват слагаш една тръба на карфицата и пак пробваш :D :D :D

Коментар

VET написа:
            С карфица, а ако не помръдват слагаш една тръба на карфицата и пак пробваш :D :D :D
            Така пише и в книжката (без това за тръбата ), но в този студ успеха е съмнителен
            Прикачени файлове

Коментар

Ясно, утре ще ги мъча пак, че е голяма гадост в това време като замаже калта по стъклото
              ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
              Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
              Jet Black E46 M3

Коментар

аз да вдигна малко темата..Възможно ли е от кабели или свещи колата да прекъсва като загрее към 70-на градуса? Докато е студена няма никакви проблеми. Понякога прекъсва за 2-3 секунди и след това се оправя, но понякога се инати и може да се движи на подскоци и 5 минути.Направо не знам вече.. плашат ме тук със сегменти, не знам си кво. Не е ли нормално ако е нещо такова, да прекъсва и докато е студена?
                Fiat Coupe 2.0 16V

Коментар

Свещи.

Коментар

VET написа:
                    Свещи.
                    Сигурно нямат и 500 км. Шампион, взети от вносителя за България. Със същият номер са като препоръчваните от производителя..
                    Fiat Coupe 2.0 16V

Коментар

Я върни старите и пак пиши.

Коментар

При мен има подобен проблем...и аз определено съм доста мистериозен случей...но както и да е ! Провери датчик за температура за въздух,датчик за температура на инжексиона,въздушния дебитомер,дросел клапата,налягане на горивото,естествено може да е и от други работи само предлагам и предполагам... :P Не че съм много на ясно и аз но съдейки по това което аз минавам... Успех колега !
                        FIAT COUPE 2.0 20V VIS 154 к.с.

Коментар

Старите свещи останаха при майстора, които ми сложи новите. Те така или иначе бяха на 20-на + хиляди и им беше време да се сменят. Колата даже гаснеше понякога с тях. С новите съм сигурно от месец и нещо, и нямаше проблеми. Но все пак ще ги проверя де, благодаря за насоката! Силно се надявам да са те, защото ако трябва да проверя всичко това, което ILIANNO описа - свят ще ми се извие
                          Fiat Coupe 2.0 16V

Коментар

Ако ти се разхожда до Банкя, ела и ще ти сложа едни пробни свещи, за да видиш как е с тях, а и на диагностика мога да я закача да видим какво ще покаже. Телефона ми е 0885 061 999. Само че в момента съм малко извън строя, та ако искаш да идваш, нека да е към събота.Успех

Коментар

Iv4o написа:
                              Старите свещи останаха при майстора, които ми сложи новите. Те така или иначе бяха на 20-на + хиляди и им беше време да се сменят. Колата даже гаснеше понякога с тях. С новите съм сигурно от месец и нещо, и нямаше проблеми. Но все пак ще ги проверя де, благодаря за насоката! Силно се надявам да са те, защото ако трябва да проверя всичко това, което ILIANNO описа - свят ще ми се извие
                              Искренно се надявам да не минаваш през мъките които минах аз...а и до някаде продължават...
                              FIAT COUPE 2.0 20V VIS 154 к.с.

Коментар

Няма да мине "през мъките ти" по простата причина че тук двигателя е доста различен Според мен проблема е във високоволтовите части, но за най сигурно - колата в Банкя :D

Коментар

Working...
                                X