еми вече е време да мислим за някои срещичка на купенцата . Ферариста на дино ходихме ли
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане към колегите с Купета!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
аз да вдигна малко темата..Възможно ли е от кабели или свещи колата да прекъсва като загрее към 70-на градуса? Докато е студена няма никакви проблеми. Понякога прекъсва за 2-3 секунди и след това се оправя, но понякога се инати и може да се движи на подскоци и 5 минути.Направо не знам вече.. плашат ме тук със сегменти, не знам си кво. Не е ли нормално ако е нещо такова, да прекъсва и докато е студена?Fiat Coupe 2.0 16V
Коментар
-
При мен има подобен проблем...и аз определено съм доста мистериозен случей...но както и да е ! Провери датчик за температура за въздух,датчик за температура на инжексиона,въздушния дебитомер,дросел клапата,налягане на горивото,естествено може да е и от други работи само предлагам и предполагам... :P Не че съм много на ясно и аз но съдейки по това което аз минавам... Успех колега !FIAT COUPE 2.0 20V VIS 154 к.с.
Коментар
-
Старите свещи останаха при майстора, които ми сложи новите. Те така или иначе бяха на 20-на + хиляди и им беше време да се сменят. Колата даже гаснеше понякога с тях. С новите съм сигурно от месец и нещо, и нямаше проблеми. Но все пак ще ги проверя де, благодаря за насоката! Силно се надявам да са те, защото ако трябва да проверя всичко това, което ILIANNO описа - свят ще ми се извиеFiat Coupe 2.0 16V
Коментар
-
Iv4o написа:Старите свещи останаха при майстора, които ми сложи новите. Те така или иначе бяха на 20-на + хиляди и им беше време да се сменят. Колата даже гаснеше понякога с тях. С новите съм сигурно от месец и нещо, и нямаше проблеми. Но все пак ще ги проверя де, благодаря за насоката! Силно се надявам да са те, защото ако трябва да проверя всичко това, което ILIANNO описа - свят ще ми се извиеFIAT COUPE 2.0 20V VIS 154 к.с.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар