Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане към колегите с Купета!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

VET написа:
    Отделно и че съм виждал, валове с откачени ремъци, които не можеш да ги завъртиш, което означава, че с времето валът запича в лагера и по този начин уплътнява луфта и съответно намалява загубата на налягане през лагера.
    С това ( за запичането) направо ме уби!

Коментар

Ами моите съболезнования за неволното ти убийство :D :D :D , ще изпратя цветя :D :D :D . Може и да съм те убил, ама как ще обясниш че валовете не се въртят когато не са имали ремък

Коментар

VET написа:
        Може и да съм те убил, ама как ще обясниш че валовете не се въртят когато не са имали ремък
        Нямам идея! Мога само да предполагам за наличието на предишен механичен проблем, но да блокират защото не се въртят от мотора....... През годините обаче разбрах едно - смърт без причина НЯМА

Коментар

и аз се сещам за трудно завъртащи се валове, може и в съчмените лагери да се е отложила "смола" от евтино масло, и във втулковия може също.Иначе колегата дето се чуди и е пуснал линковете, ами всичко написано от някой хора си е вярно
          sigpic
          Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
          475HP 11,5/1,9/191
          YouTube

Коментар

В началото на другата седмица мисля да поръчам едно покривало за Купето. Някой ако иска може да се включи в поръчката.

Коментар

Бих се включил, но след като се прекарах с 2 дето уж ставали, ще изчакам да кажеш отзиви, иначе сейвнах селъра да го знам....ако не се пристяга в долната си част пиши го отлетяло нанякъде.....
              Alfa 156 2.0 TS
              Alfa 156 20VTurbo
              Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
              Locost TF1 3.0V6

Коментар

В крайна сметка поръчах това . Като е при мен, ще напиша отзиви.

Коментар

Покривалото вече е получено в Лондон. Засега мога да сложа само тези снимки

Коментар

ооооо мойта красавица спи зимния си сън с такова покривало от ноември чакаме пролетните птички да го махнат
                    dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

d0b0 написа:
                      ооооо мойта красавица спи зимния си сън с такова покривало от ноември чакаме пролетните птички да го махнат
                      Миналия четвъртък се мотах доста из Велико Търново и няколко пъти минах покрай едно много чисто Купе което си мислех че е твоето, ама явно няма да е било то! Много Фиати карате в този град

Коментар

е имах профилактика една седмица без покривалото , че много се запотява колата . защо не се обади да пим по кафе http://vbox7.com/play:70942706ca
                        dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

d0b0 написа:
                          е имах профилактика една седмица без покривалото , че много се запотява колата . защо не се обади да пим по кафе
                          Знаеш ли колко цигари изпуших до колата, но никой не се поинтересува защо се мотая около колата. Няма да е лошо Купе мафията да си разменим телефоните (на Л.С. разбира се). Аз по принцип доста пътувам из страната

Коментар

kaci написа:
                            Аз по принцип доста пътувам из страната
                            Да, бе да.....пътека направи до СТЗГ, трябва жителство да ти дадем........
                            Alfa 156 2.0 TS
                            Alfa 156 20VTurbo
                            Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                            Locost TF1 3.0V6

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                              Да, бе да.....пътека направи до СТЗГ, трябва жителство да ти дадем........
                              Преди много ходех там, ама сега подминавам града пътувайки за Раднево Купето или Алфата ще ходят до Серес

Коментар

kaci написа:
                                Купето или Алфата ще ходят до Серес
                                Живот и здраве Алфата.......за да изкарам кола на пистата и да я карам както трябва, трябва да съм я прежалил, а Купето все още не съм......не че няма да го сурна и него, но в БГ само и за не повече от 2-3-4-5 обиколки.......трябва да видя какво може.....
                                Alfa 156 2.0 TS
                                Alfa 156 20VTurbo
                                Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                                Locost TF1 3.0V6

Коментар

Working...
                                X