Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане към колегите с Купета!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

1. injekciona - получени и монтирани2. MEMO - получени и монтирани3. zlia - получени и монтирани4. kaci - монтирани5. dani_b - получени и монтирани6. VET - получени и монтирани7. Iv4o - изпратени по куриер (очаквам потвърждение при получаване и монтаж)8. ферарист - ?9. Niko_Boev - получени и монтирани

Коментар

На 30 и на 31(до 11 часа предиобед) ще съм в СФ, наличен ли ще си някъде по някое време да взема мойте?
      Alfa 156 2.0 TS
      Alfa 156 20VTurbo
      Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
      Locost TF1 3.0V6

Коментар

Всичките дни съм в София, но ако за теб не е проблем, на 30.12 може да ги вземеш от офиса ми. Ако успеем и да се видим......

Коментар

ааа

Ринговете са страшни и седят много яко :D

Коментар

Да не се хваля, ама като гледам повечето хора са доволни Ако и направата им не се беше забавила толкова......

Коментар

Естествено че сме доволни :D :D :D. А за забавянето не бери грижа, аз например можех да изчакам още няколко месеца, като се има предвид с какво темпо си правя колите . Я сега кажи по-добре, какво си купи пак от острова, че умирам от любопитство. Аз си взех дискове за 5 лири и термостати по 5 лири, а ти? :D :D :D Към колко часа беше горе? Яд ме е че сме се разминали.

Коментар

VET написа:
                Естествено че сме доволни :D :D :D. А за забавянето не бери грижа, аз например можех да изчакам още няколко месеца, като се има предвид с какво темпо си правя колите . Я сега кажи по-добре, какво си купи пак от острова, че умирам от любопитство. Аз си взех дискове за 5 лири и термостати по 5 лири, а ти? :D :D :D
                Абре къде са тея термостати по 5 лири айде да откупя някое и друго термостатче ... с надценка разбира се :P
                Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now

Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
                Fiat Tipo 1991 - ex
                Fiat Uno Fire - ex ex

Коментар

С удоволствие ще ти продам някой термостат, ама няма да ти свърши работа, за 1,9 тд са.

Коментар

ааа

kaci написа:
                    Да не се хваля, ама като гледам повечето хора са доволни Ако и направата им не се беше забавила толкова......
                    Ако се хванеш да направиш и за капаците на тонколоните си златен!!! :D

Коментар

VET написа:
                      Я сега кажи по-добре, какво си купи пак от острова, че умирам от любопитство. Аз си взех дискове за 5 лири и термостати по 5 лири, а ти? :D :D :D Към колко часа беше горе? Яд ме е че сме се разминали.
                      Ето това са част от нещата които получих. Отделно имаше и едни втулки за един приятел! И аз платих едни дискове за мен, но продавача се замота, след това си измисли цена за доставка (до Калин) която нямаше как да му платя и в крайна сметка ми върна парите. Иначе дисковете струваха 30 Паунда което за Brembo ми се стори добре. Моите неща ги получавах на 17 около 12:00. Лудницата около буса беше впечатляваща
                      niko_boev написа:
                      Ако се хванеш да направиш и за капаците на тонколоните си златен!!! :D
                      За останалите рингове както виждаш отдавна съм го решил. При вашите Купета мисля че и рингове за страничните мигачи ще седят добре и ще се връзват с надписа на колонката!Тая година няма да станат обаче Следващите неща за евентуална изработка може да видите на следващите снимки.Ще трябва обаче отново да се направи списък с това кой какво иска (най малкото за да може да се изчисли количеството материал което ще е необходимо)
                      Прикачени файлове

Коментар

МММ, този лъскав охлюв изглежда чудесно. За бравото ли е? Какви са му характеристиките? А бовчето също изглежда добре, браво, браво и честито. А тези брембовци от ибея или от амазон ги беше поръчал?

Коментар

На Бравото вече има монтиран нов турбокомпресор! Този го купих за търговия. Иначе си е оригиналния турбокомпресор за петака (TB2810). Клапана също доста ме израдва, макар да имам притеснения че ще е доста шумен (като помня как се обръщаха след Купето когато беше с DV26 модела ), но от друга страна Бравото е доста шумно и може би съскането ще се притъпи в общия тътен Дисковете бяха от Английския eBay и като че ли сега малко ме е яд че покупката пропадна, ама всяко зло за добро!

Коментар

Днес и аз си получих ринговете. Изглеждат супер! За жалост, обаче, влязоха само 2-та големи.. Другите се инатят и ще се наложи за пореден път да свалям глупавата лайстна. Иначе придават коренно различен вид на таблото, спор няма! Чувството, поглеждайки натам е съвсем друго. Тези, които не си взеха могат само да съжаляват!Като се постопли времето ще монтирам и другите. Ще кача и снимки.Благодарности на Каци!
                            Fiat Coupe 2.0 16V

Коментар

kaci написа:
                              макар да имам притеснения че ще е доста шумен (като помня как се обръщаха след Купето когато беше с DV26 модела ), но от друга страна Бравото е доста шумно и може би съскането ще се притъпи в общия тътен
                              Стига бре, шумен, то е такъв мехлем тва за слуховата система, особенно като се комбинира и с подходящия гърлен ропот от генерацията.......па и ако колата понавървява.......какво му трябва на човек.......
                              Alfa 156 2.0 TS
                              Alfa 156 20VTurbo
                              Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                              Locost TF1 3.0V6

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                                Стига бре, шумен, то е такъв мехлем тва за слуховата система, особенно като се комбинира и с подходящия гърлен ропот от генерацията.......па и ако колата понавървява.......какво му трябва на човек.......
                                Най вероятно проблема е при мен, защото 99% от хората харесват звука от клапана, но мен лично ме дразни. Оставам си фен на Forge (който беше първо на Бравото, а сега е на Купето) и това е Днес и последния комплект рингове замина. Ако някой се чувства достатъчно богат :D може да получи ринговете от моето Купе.1. injekciona - получени и монтирани2. MEMO - получени и монтирани3. zlia - получени и монтирани4. kaci - монтирани5. dani_b - получени и монтирани6. VET - получени и монтирани7. Iv4o - получени и монтирани на 50%8. ферарист - получени9. Niko_Boev - получени и монтираниВесело посрещане на Новата година и нека ви донесе най вече здраве, много щастие и късмет.

Коментар

Working...
                                X