1. injekciona - получени и монтирани2. MEMO - получени и монтирани3. zlia - получени и монтирани4. kaci - монтирани5. dani_b - получени и монтирани6. VET - получени и монтирани7. Iv4o - изпратени по куриер (очаквам потвърждение при получаване и монтаж)8. ферарист - ?9. Niko_Boev - получени и монтирани
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане към колегите с Купета!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Естествено че сме доволни :D :D :D. А за забавянето не бери грижа, аз например можех да изчакам още няколко месеца, като се има предвид с какво темпо си правя колите . Я сега кажи по-добре, какво си купи пак от острова, че умирам от любопитство. Аз си взех дискове за 5 лири и термостати по 5 лири, а ти? :D :D :D Към колко часа беше горе? Яд ме е че сме се разминали.
Коментар
-
VET написа:Естествено че сме доволни :D :D :D. А за забавянето не бери грижа, аз например можех да изчакам още няколко месеца, като се има предвид с какво темпо си правя колите . Я сега кажи по-добре, какво си купи пак от острова, че умирам от любопитство. Аз си взех дискове за 5 лири и термостати по 5 лири, а ти? :D :D :DAlfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
-
VET написа:Я сега кажи по-добре, какво си купи пак от острова, че умирам от любопитство. Аз си взех дискове за 5 лири и термостати по 5 лири, а ти? :D :D :D Към колко часа беше горе? Яд ме е че сме се разминали.niko_boev написа:Ако се хванеш да направиш и за капаците на тонколоните си златен!!! :D
Коментар
-
На Бравото вече има монтиран нов турбокомпресор! Този го купих за търговия. Иначе си е оригиналния турбокомпресор за петака (TB2810). Клапана също доста ме израдва, макар да имам притеснения че ще е доста шумен (като помня как се обръщаха след Купето когато беше с DV26 модела ), но от друга страна Бравото е доста шумно и може би съскането ще се притъпи в общия тътен Дисковете бяха от Английския eBay и като че ли сега малко ме е яд че покупката пропадна, ама всяко зло за добро!
Коментар
-
Днес и аз си получих ринговете. Изглеждат супер! За жалост, обаче, влязоха само 2-та големи.. Другите се инатят и ще се наложи за пореден път да свалям глупавата лайстна. Иначе придават коренно различен вид на таблото, спор няма! Чувството, поглеждайки натам е съвсем друго. Тези, които не си взеха могат само да съжаляват!Като се постопли времето ще монтирам и другите. Ще кача и снимки.Благодарности на Каци!Fiat Coupe 2.0 16V
Коментар
-
kaci написа:макар да имам притеснения че ще е доста шумен (като помня как се обръщаха след Купето когато беше с DV26 модела ), но от друга страна Бравото е доста шумно и може би съскането ще се притъпи в общия тътенAlfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Стига бре, шумен, то е такъв мехлем тва за слуховата система, особенно като се комбинира и с подходящия гърлен ропот от генерацията.......па и ако колата понавървява.......какво му трябва на човек.......
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар