Aйде дано да потръгне по бързо изработката че доста време стана .Аз също търся кожена дръжка от средната колонка и си мислех че много лесно ще се скъси и готово,ама като я разглобих се оказа че предпочитам да дам двайсетина лева за друга отколкото да правя тая и после да е с различна дължина от другата.Някой ако има такава дръжка излишна да казва.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане към колегите с Купета!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Нямах предвид скъсяване, а изработка на нова! Не съм я разглеждал обстойно (дръжката), но все си мисля, че спокойно може да се използва жилава стоманена лента (с подходяща широчина), малко "подплата" и тапицирането и с кожа биха я направили неразличима от оригиналната такава!Относно ринговете - времето ще покаже какво и как ще се получи. Никога не съм срещал такива "трудности" и забавяния независимо какво съм поръчвал като изработка. Стругаря обаче не ми се сменя!
Коментар
-
sa_sho написа:Абе коУеги днес за пореден път смених гарнитурката на капака на клапаните и чак сега забелязах, че на всмукателния вал пише FIAT, а на изпускателния LANCIA. Та въпроса е как да позная дали е сменяван и дали е оригинален или от атмосферен? За 16 VT става въпрос
Коментар
-
Ринговете най-накрая са готови. Най вероятно в сряда или четвъртък ще ги взема.Сега за цената:За изработката на девет комплекта днес изпратих 360лв. които са за самото струговане! Отделно съм платил и 135лв за материала.Така сумата за един комплект е 55лв. които са повече от първоначално предвидените 35-40лв.Като компенсация за забавената изработка е редно да покрия всичко над 50лв. и то само за хората включили се в списъка.Предвид промяната в цената, ще помоля отново да потвърдите поръчката си тук. Поздрави
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар