Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане към колегите с Купета!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Моя е в нещо като средно задоволително състояние, ще видя Алфенските колко вода събират, и ако разликата не е фрапантна ще забия един малък щуцер за водата от турбото в един къс алуминиев преходник дето ще стой преди долния отвор на рад-а.......Абе има си начини.....
    Alfa 156 2.0 TS
    Alfa 156 20VTurbo
    Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
    Locost TF1 3.0V6

Коментар

Дааа, това е идея, само един щуцер от сервизите за хидравлика и сме готови.

Коментар

VET написа:
        Дааа, това е идея, само един щуцер от сервизите за хидравлика и сме готови.
        Казах ти, ама.....Помогни на kosta с регулатор

Коментар

Явно съм се заблудил, защото при атмосферните, е един вентилатора и се държи на други точки спрямо точките при турбо радиатора. А за регулатор, утре ще погледна.

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
            Моя е в нещо като средно задоволително състояние, ще видя Алфенските колко вода събират, и ако разликата не е фрапантна ще забия един малък щуцер за водата от турбото в един къс алуминиев преходник дето ще стой преди долния отвор на рад-а.......Абе има си начини.....
            И ти ли имаш някаква драма с радиатора?

Коментар

Колеги търся си разпределителния вал който е на изпускателните клапани... Някой ако има здрав да казва цена Става въпрос за турбо,но май не е проблем и да е от атмосферна 2.0 16В

Коментар

kaci написа:
                ФЕРАРИСТ написа:
                И ти ли имаш някаква драма с радиатора?
                Не, но някакси поолющен ми се вижда, и мисля превантивно да го сменя като натъкмя всичко останало......
                Alfa 156 2.0 TS
                Alfa 156 20VTurbo
                Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                Locost TF1 3.0V6

Коментар

twezzy написа:
                  Колеги търся си разпределителния вал който е на изпускателните клапани... Някой ако има здрав да казва цена Става въпрос за турбо,но май не е проблем и да е от атмосферна 2.0 16В
                  е ти къде се намърда в тема за петаци стават и атмосферни валове, но и двата трябва да са такива, или да сложиш всм. турбо за изпускателен след като му се фрезова прорез в края, и атм. всмукателен.Но каквото и да слагаш, ти трябва ремап след това задължително.
                  sigpic
                  Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
                  475HP 11,5/1,9/191
                  YouTube

Коментар

ici написа:
                    twezzy написа:
                    е ти къде се намърда в тема за петаци стават и атмосферни валове, но и двата трябва да са такива, или да сложиш всм. турбо за изпускателен след като му се фрезова прорез в края, и атм. всмукателен.Но каквото и да слагаш, ти трябва ремап след това задължително.
                    всмукателния съм го намерил и съм го взел от атмосферна. Трябва ми изпускателния.... А защо да е задължителен ремапа???

Коментар

ако ще се слагат валове различни от заводските, тогава трябва ремап задължително
                      sigpic
                      Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
                      475HP 11,5/1,9/191
                      YouTube

Коментар

Колеги имам един проблем с Купето.Пали си колата, карам си е няма проблеми и след като позагрее и загася колага след това неиска да пали.Все едно няма ток.След 30 мин като изстине пак си пали нормално.А като се бутне и пали без никви усилия на мига.Та някакви предложение какво трябва да оправя.Имам предположения,че или нещо като загрее прилепва ключа или някой от захранващите кабели от акумулатора като загрее мотора и почва да прави парчета.
                        <<KARKELANOV>>

Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
                        Fiat Coupe 131 16V VFD - MADNESS MOTORSPORT TEAM

Коментар

Тъ сейм шит , имах с една кола и какво не разглабях минуса на мотора липсваше другото е че стартера може да му затягат втулките , тва е
                          Power Under Pressure

Коментар

климореда клуча които палиш 1 година ми прави тоя номер направих си един кабел закачих го за буксата на стартера и давам на контакт и подавам на плуса и така палех

Коментар

И аз съм имал същия проблем и той беше свързан с - на мотора.
                              Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
                              Fiat Coupe 2.0 20V TURBO Kinugawa TD06SL2 20g Turbo; Madness motorsport ECU Upgrade; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Коментар

и аз го имах тоя проблем , стартер
                                dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Working...
                                X