Iv4o написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане към колегите с Купета!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Благодаря ви и на 2-мата за информацията! А аз да попитам, кога феновете на модела ще си спретнем една срещичка? Миналата година се видяхме с 2-ма колеги на 23 октомври. Времето беше супер, както се очертава да бъде и тази година. Бива ли да затворим 2011-та без да сме се събрали и 1 път на сладко лафче? Още повече, че вече има и Лимитед едишън! Това ако не привлече посетители, не знам кое..Fiat Coupe 2.0 16V
Коментар
-
Е добре де нека се преброим кой е за среща в София ... Аз съм ЗА, само едно оточнением попринцип работя неделя, така че ако може деня да е събота )) а и на 23-ти са изборите и тогава ще имам 2х работа хихихAlfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
-
nastybg написа:Е добре де нека се преброим кой е за среща в София ... Аз съм ЗА, само едно оточнением попринцип работя неделя, така че ако може деня да е събота )) а и на 23-ти са изборите и тогава ще имам 2х работа хихих
Коментар
-
Защо да не е на 22-ри или 29-ти? Събота се падат и 2-та дни. Винаги сме се събирали в събота. Дори човек да има работа, спокойно може да я отложи за неделя. Пък и в крайна сметка срещата няма да се проточи повече от 2-3 часа, при това посред обед.Иначе и аз съм за! А навити ли сте мястото да си остане паркинага пред НИМ Бояна? Ще е удобно ли за всички?Fiat Coupe 2.0 16V
Коментар
-
Iv4o написа:Защо да не е на 22-ри или 29-ти? Събота се падат и 2-та дни. Винаги сме се събирали в събота. Дори човек да има работа, спокойно може да я отложи за неделя. Пък и в крайна сметка срещата няма да се проточи повече от 2-3 часа, при това посред обед.Иначе и аз съм за! А навити ли сте мястото да си остане паркинага пред НИМ Бояна? Ще е удобно ли за всички?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар