Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане към колегите с Купета!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Iv4o написа:
    injekciona написа:
    Гумите са 205/45, разлика във вървежа не усещам да има или е минимална. За комфорта какво да ти кажа, не се промени особено. Тя и преди си друсаше с жълтите амортисьори и Eibach Pro Kit-a, пък и на мен ми харесва по-твърдото окачване. За пластмасите, за които питаш виж тази тема, има снимки какво трябва да махнеш отвътре за да ги свалиш.
    Звучи добре! Джантите от Стило също бяха с ЕТ40, нали?А темичката, която си пуснал от УК форума май не е същата. Или поне не е показано, нито описано как се свалят. Просто се питат взаимно с какво да боядисат въпросните елементи.Аз предполагам, че се сваля отвътре, но искам да съм сигурен, защото е голяма врътня с махането на корите и коланите.
    ET 41 са ако не се лъжа и си искат едни фланци. Само не знам колко да са дебели, да не почнат да опират. Иначе има снимка, виж малко по-надолу в темата.
    ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
    Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
    Jet Black E46 M3

Коментар

Купето се докарва до състоянието видимо от снимката на колегата. Панела се държи с две шпилки които се развиват през отвори в колонката.
      Прикачени файлове

Коментар

Благодаря ви и на 2-мата за информацията! А аз да попитам, кога феновете на модела ще си спретнем една срещичка? Миналата година се видяхме с 2-ма колеги на 23 октомври. Времето беше супер, както се очертава да бъде и тази година. Бива ли да затворим 2011-та без да сме се събрали и 1 път на сладко лафче? Още повече, че вече има и Лимитед едишън! Това ако не привлече посетители, не знам кое..
        Прикачени файлове
        Fiat Coupe 2.0 16V

Коментар

Аз продължавам да съм ЗА срещата!

Коментар

kaci написа:
            И аз съм за. Каci, какво стана има ли подходящ материал за ринговете вече
            Jet Black E46 M3

Коментар

Днес ще звънна да проверя какво се случва! Ти какво реши за капачката?

Коментар

Еми за сега няма да я взимам, че доста се изхвърлих финансово по колата този месец.... По-натам ще има ли възможност да се поръча
                Jet Black E46 M3

Коментар

injekciona написа:
                  По-натам ще има ли възможност да се поръча
                  Нямам идея! Днес звъня целия ден, но отговор няма!

Коментар

Е добре де нека се преброим кой е за среща в София ... Аз съм ЗА, само едно оточнением попринцип работя неделя, така че ако може деня да е събота )) а и на 23-ти са изборите и тогава ще имам 2х работа хихих
                    Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now

Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
                    Fiat Tipo 1991 - ex
                    Fiat Uno Fire - ex ex

Коментар

kaci написа:
                      да дойдем и ние с ГТ тата
                      Power Under Pressure

Коментар

nastybg написа:
                        Е добре де нека се преброим кой е за среща в София ... Аз съм ЗА, само едно оточнением попринцип работя неделя, така че ако може деня да е събота )) а и на 23-ти са изборите и тогава ще имам 2х работа хихих
                        И аз съм или за събота или за някоя вечер през седмицата, просто събота и неделя всеки е на някъде.
                        Jet Black E46 M3

Коментар

WhitePower написа:
                          да дойдем и ние с ГТ тата
                          Аз лично ще се радвам да те видя!Предпочитам среща в неделя като най спокоен ден, но като възрастен човек съм доста отстъпчив и съобразителен с другите Ако срещата е вечер няма ли опасност нещата да загрубеят :D

Коментар

винаги има тази опасност , ми пишете кога и ние ще минем само драснете дата и час
                            Power Under Pressure

Коментар

Защо да не е на 22-ри или 29-ти? Събота се падат и 2-та дни. Винаги сме се събирали в събота. Дори човек да има работа, спокойно може да я отложи за неделя. Пък и в крайна сметка срещата няма да се проточи повече от 2-3 часа, при това посред обед.Иначе и аз съм за! А навити ли сте мястото да си остане паркинага пред НИМ Бояна? Ще е удобно ли за всички?
                              Fiat Coupe 2.0 16V

Коментар

Iv4o написа:
                                Защо да не е на 22-ри или 29-ти? Събота се падат и 2-та дни. Винаги сме се събирали в събота. Дори човек да има работа, спокойно може да я отложи за неделя. Пък и в крайна сметка срещата няма да се проточи повече от 2-3 часа, при това посред обед.Иначе и аз съм за! А навити ли сте мястото да си остане паркинага пред НИМ Бояна? Ще е удобно ли за всички?
                                На мен ми е идеално, на 10 минути от нас. Иначе за дата нямам някакви претенции, когато кажете ще гледам да съм там
                                Jet Black E46 M3

Коментар

Working...
                                X