Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане към колегите с Купета!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

injekciona написа:
    Ясно, ще чакаме новини значи :P Щом си ги платил, ако трябва да мина да ти дам парите за моя комплект? Все пак 7-8 комплекта да платиш не са малко пари
    Няма проблем за парите. Ще плащате при получаване. Комплектите (по последна договорка) ще струват по 35лв.
    injekciona написа:
    ПП. Така, гледах че доста от вас поръчват доста части от Англия и искам съвет. От 2-3 месеца си търся 17-ки от Stilo Abarth и нещо не мога да си намеря. Единствено в Драгичево попаднах на едно Stilo Abarth с такива джанти, но продавача му явно не познава парите и ми иска 1000лв за джантите с някакви галоши. Нещо се ядосах и почнах да си мисля да си поръчам нови джанти от ebay.co.uk. Спрях се на Wolfrace Triad + някакви неизвестни гуми(сигурно китайски, но колкото и да са зле все 1 сезон ще изкарат), качени, балансирани, с болтове и застраховка на пратката. Просто разопаковаш, слагаш и караш. С доставката до България излизат малко под 1200лв. До тук дават, че пристигат за 4-5 дена. Интересува ме дали ще ги задържат на митницата и дали ще трябва да им плащам ДДС? До колкото имах информация за пратки от ЕС не се плаща ддс, но на скоро един познат си поръча някакви доста скъпи кабели от Англия и го накараха да плати ддс. Някой запознат ли е как стои въпроса, тъй като ако ми начислят ддс, вече ми идва малко скъпо за джанти, които да съсипвам по хубавите ни пътища и които някоя нощ може да изчезнат....
    Ако си платил ДДСто в Англия няма причина да ти искат да го плащаш и тук. "Скъп" ми изглежда този комплект! Искаш твърдо 17ки или?

Коментар

kaci написа:
      Ако си платил ДДСто в Англия няма причина да ти искат да го плащаш и тук. "Скъп" ми изглежда този комплект! Искаш твърдо 17ки или?
      Единствената 16-ка, която ми харесва е като на твоето купе, но и те се намират доста трудно. Миналата седмица гледах в Английския форум се продаваше комплект за 40 паунда, които се нуждаеха от боя, но до тук не искат да пращат. То с този размер на Fiat избора е толкова ограничен, а нещо варианта да карам джанти 4х100 с втулки и ексцентрични болтове не ми харесва.
      ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
      Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
      Jet Black E46 M3

Коментар

injekciona написа:
        Единствената 16-ка, която ми харесва е като на твоето купе, но и те се намират доста трудно. Миналата седмица гледах в Английския форум се продаваше комплект за 40 паунда, които се нуждаеха от боя, но до тук не искат да пращат. То с този размер на Fiat избора е толкова ограничен, а нещо варианта да карам джанти 4х100 с втулки и ексцентрични болтове не ми харесва.
        За въпросния комплект недей да съжаляваш. Най малкия им проблем беше боята. Ултралегерата я карах достатъчно дълго за да мога да твърдя че няма проблем с ексцентричните болтове!За джанти и гуми по добре разгледай в Германия. Има едни бутикови Keskin джанти които
        Прикачени файлове

Коментар

Не съм потвърдил официално, така че едни рингове и за мен може спокойно да се направят. За парите няма грижи, както и когато кажеш
          Турбо..... Фиат Турбо.....

http://img146.imageshack.us/img146/3713/podpisfiat.jpg

Коментар

Искате ли да си спретнем някоя срещичка, примерно на НИМ, за да можем да оправим финансовата част, че така ми става доста неудобно..А като стана дума за джанти, колко горе-долу се връзват едни 16-ки (като тези на колегата kaci), независимо от Англия, Германия или където и да е било извън България.
            Fiat Coupe 2.0 16V

Коментар

Iv4o написа:
              Искате ли да си спретнем някоя срещичка, примерно на НИМ, за да можем да оправим финансовата част, че така ми става доста неудобно..А като стана дума за джанти, колко горе-долу се връзват едни 16-ки (като тези на колегата kaci), независимо от Англия, Германия или където и да е било извън България.
              Айде, ама да е по другата седмица,че да дойда и аз с колата ако излезе от реанимация де... че брат ми се опита да я унищожи тотално за една седмица.....
              http://nikolovf1.snimka.bg/sports/pi...53767.11094339

Коментар

Iv4o написа:
                че така ми става доста неудобно..
                Това беше и целта :D Не мога да взимам пари без да предложа нещо срещу тях. Ако бях търговец - на драго сърце, но не съм и за мен думата винаги е стигала!
                Iv4o написа:
                А като стана дума за джанти, колко горе-долу се връзват едни 16-ки (като тези на колегата kaci), независимо от Англия, Германия или където и да е било извън България.
                Тези които купих навремето за Бравото струваха 80£. Толкова струваше и доставката им(DHL). Сега ако решиш да ти ги изпрати някой от Англия с куриер, сумата ще е доста по голяма. За щастие вече има български фирми и частни лица които могат да ти ги доставят за доста по ниска сума. Аз съм ОК за срещата.Новини за ринговете още няма

Коментар

[quote="николофф"][quote="Iv4o"]Искате ли да си спретнем някоя срещичка, примерно на НИМ..
                  Айде, ама да е по другата седмица,че да дойда и аз с колата ако излезе от реанимация де... че брат ми се опита да я унищожи тотално за една седмица.....
                  Баце, ти си по тази част Пускай тема като прецениш.Аз съм "за" на 101%, винаги, когато срещата е в София :D
                  Fiat Coupe 2.0 16V

Коментар

Ако е през тази седмица и аз ще дойда, че после най-вероятно няма да бъда известно време в София
                    Jet Black E46 M3

Коментар

[quote="Iv4o"][quote="николофф"]
                      Iv4o написа:
                      Искате ли да си спретнем някоя срещичка, примерно на НИМ..
                      Баце, ти си по тази част Пускай тема като прецениш.Аз съм "за" на 101%, винаги, когато срещата е в София :D
                      Да ама нямам кола за около 10 дена....трябва с баничарката да се бутам между купенцата.... :P
                      http://nikolovf1.snimka.bg/sports/pi...53767.11094339

Коментар

Днес, след 3 дена без купето вече сме с брони в цвета на купето. Колата придоби доста по-хубава визия, сега остават LE прагове и липове :D А като резултат грозните джанти изпъкнаха все повече, но няма пълно щастие.....
                        Прикачени файлове
                        Jet Black E46 M3

Коментар

injekciona написа:
                          То с този размер на Fiat избора е толкова ограничен, а нещо варианта да карам джанти 4х100 с втулки и ексцентрични болтове не ми харесва.
                          Алфенски главини? Като се мине на 5 дупки, Ваговите джанти с ексцентрични болтове са хиляди.....
                          Alfa 156 2.0 TS
                          Alfa 156 20VTurbo
                          Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                          Locost TF1 3.0V6

Коментар

Мда, мислил съм ги тези варианти. За сега ще търся 4х98 и без това след 2 месеца идва време за зимните гумета и ако до пролетта не съм намерил нещо подходящо, ще прибегна до някой от тези варианти.
                            Jet Black E46 M3

Коментар

injekciona написа:
                              Днес, след 3 дена без купето вече сме с брони в цвета на купето. Колата придоби доста по-хубава визия, сега остават LE прагове и липове :D А като резултат грозните джанти изпъкнаха все повече, но няма пълно щастие.....
                              Колега, броните са пръснати само в долната част, или изцяло? Колко парички ти струваше това удоволствие, ако не е любопитно
                              Fiat Coupe 2.0 16V

Коментар

Целите са пръснати, тъй като имаха щети. Ако ги пръснеш частично не знам дали няма да ти се получи разлика, която да те дразни. На мен сега само праговете са ми черни. Реших тях да не ги пръскам за момента, тъй като така и така ще слагам LE прагове. Ще ги преживея 1-2 месеца
                                Jet Black E46 M3

Коментар

Working...
                                X