Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане към колегите с Купета!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Изпуснал си
    Sedicivalvole (Racing Rosso)now
    GTV 2.0 (612 A)now
    E60 530D now.. hate it big time :D
    Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
    Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex

Коментар

injekciona написа:
      Аз нямам път към Горубляне, но ако не можеш да ги вземеш не ми пречи да се разходя до там. После само ще се разбереме къде да се видиме в Овча Купел да ти ги дам.
      Благодаря за предложението, но никога не бих си позволил да разхождам някой през целия град за да върши моя работа! Утре преди работа ще отскоча да ги взема и през деня ще се постарая да намеря хубав фотоапарат с който да направя качествени снимки. Ти ако искаш може да ги видиш на живо вечерта.
      porosenoq написа:
      Абе, kaci извинявай, че така се намесвам в темата, ама кажете честно че и двамата с injekciona сте от Овча Купел ? От скоро ли ти е тази информация в профила, защото не ми се вярва да съм изпуснал тази подробност ?
      Аз лично се мъча в Овча Купел 1 вече 6 или 7 години :D , а профила ми е обновен преди може би повече от година. За injekciona (как звучи) не знам, ама май наистина ми е комшия! Купето му също не съм го мяркал из квартала От време на време на пазарчето (на Монтевидео) спира едно сиво Купе, ама на кой е

Коментар

Ако правите сбирка в района казвайте. Аз съм близо до банята на Овча купел
        Lancia Dedra Integrale

Коментар

Принципно живея близо до Горубляне и не ми представлява проблем да взема ринговете. Няма смисъл да се разкарвате от другият край на София. Само кажете адреса и сумата, която (предполагам) трябва да се даде на човека
          Fiat Coupe 2.0 16V

Коментар

Iv4o написа:
            Принципно живея близо до Горубляне и не ми представлява проблем да взема ринговете. Няма смисъл да се разкарвате от другият край на София. Само кажете адреса и сумата, която (предполагам) трябва да се даде на човека
            Не ми се разкарваше, но вече съм се разбрал за лична среща . Тъкмо ще видя стругара с какво може да помогне за водачите на Ники (ФЕРАРИСТ), а и отдавна не са ме проверявали по караулките :D

Коментар

kaci написа:
              injekciona написа:
              Аз нямам път към Горубляне, но ако не можеш да ги вземеш не ми пречи да се разходя до там. После само ще се разбереме къде да се видиме в Овча Купел да ти ги дам.
              Благодаря за предложението, но никога не бих си позволил да разхождам някой през целия град за да върши моя работа! Утре преди работа ще отскоча да ги взема и през деня ще се постарая да намеря хубав фотоапарат с който да направя качествени снимки. Ти ако искаш може да ги видиш на живо вечерта.
              porosenoq написа:
              Абе, kaci извинявай, че така се намесвам в темата, ама кажете честно че и двамата с injekciona сте от Овча Купел ? От скоро ли ти е тази информация в профила, защото не ми се вярва да съм изпуснал тази подробност ?
              Аз лично се мъча в Овча Купел 1 вече 6 или 7 години :D , а профила ми е обновен преди може би повече от година. За injekciona (как звучи) не знам, ама май наистина ми е комшия! Купето му също не съм го мяркал из квартала От време на време на пазарчето (на Монтевидео) спира едно сиво Купе, ама на кой е
              Аз съм в Овча Купел 2, при разклона за околовръсното. Това сивото купе, ако е това за което си мисля, не е точно сиво и е със форумен стикер отзад. Няколко пъти съм го засичал и бях питал във форума за него и май е на колега с ник Zing или нещо подобно. Иначе тук при нас има още 3 купета, но май нито едно не е форумно. Едното е със Zender прагове и го кара някаква лелка.
              kaci написа:
              Iv4o написа:
              Не ми се разкарваше, но вече съм се разбрал за лична среща . Тъкмо ще видя стругара с какво може да помогне за водачите на Ники (ФЕРАРИСТ), а и отдавна не са ме проверявали по караулките :D
              Като каза за проверки, не знам за вас, но мен вечер не ме пропускат. Поне по веднъж, а снощи 3 патрулки и 3-те бяха мои, писна ми да отварям тоя багажник
              ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
              Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
              Jet Black E46 M3

Коментар

injekciona написа:
                Като каза за проверки, не знам за вас, но мен вечер не ме пропускат. Поне по веднъж, а снощи 3 патрулки и 3-те бяха мои, писна ми да отварям тоя багажник
                Вечер Купето измамно изглежда като скъпа спортна кола и дребния бизнес не може да си позволи да пропусне възможността за малка почерпка :D Ако си и с ксенони, работата е ясна!

Коментар

injekciona написа:
                  Аз съм в Овча Купел 2, при разклона за околовръсното. Това сивото купе, ако е това за което си мисля, не е точно сиво и е със форумен стикер отзад. Няколко пъти съм го засичал и бях питал във форума за него и май е на колега с ник Zing или нещо подобно. Иначе тук при нас има още 3 купета, но май нито едно не е форумно. Едното е със Zender прагове и го кара някаква лелка.
                  Аз съм тук до търговския център Трябва да направим една квартална среща - според мен ще бъде интересно Не предполагах, че има толкова итал маниаци в квартала, особено такъв като kaci Пак се извинявам, че не съм по темата.
                  Fiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
                  Fiat Marea 1.6 16v

Коментар

porosenoq написа:
                    Аз съм тук до търговския център Трябва да направим една квартална среща - според мен ще бъде интересно Не предполагах, че има толкова итал маниаци в квартала, особено такъв като kaci Пак се извинявам, че не съм по темата.
                    Ти живееш направо в нас :D Аз съм в 420ти блок

Коментар

Ааааа ти ме уби :D Аз съм 422, къде държиш тия красавици твоите, та не съм ги видял бе човек ?
                      Fiat Marea 1.6 16v

Коментар

Няма как да ги видиш :D Купето е на охраняемия паркинг пред 500 и някой си блок, а Бравото е в Красно Село.

Коментар

Ся нещо и рода ако излезете в тоя дух на лафче......
                          Alfa 156 2.0 TS
                          Alfa 156 20VTurbo
                          Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                          Locost TF1 3.0V6

Коментар

ако бяхте от Пловдив до сега да се познавате вече хаха
                            alfa 164 2.0ts .fiat tipo 2.0Т 16v

Коментар

Не мога да повярвам, че си ми съсед от толкова години, а и на всичкото отгоре ни делят 50 метра .. и да не се познаваме ...
                              Fiat Marea 1.6 16v

Коментар

Най-накрая рингове! Качеството на полировката не ме удовлетворява, но да не забравяме че това все пак е прототипа и на този етап бяха по важни размерите (които взех почти виртуално) !После ще се опитам да ги монтирам на колата. Очаквам коментари и потвърждение на бройките!Поздрави.

Коментар

Working...
                                X