Изпуснал си
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане към колегите с Купета!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
injekciona написа:Аз нямам път към Горубляне, но ако не можеш да ги вземеш не ми пречи да се разходя до там. После само ще се разбереме къде да се видиме в Овча Купел да ти ги дам.porosenoq написа:Абе, kaci извинявай, че така се намесвам в темата, ама кажете честно че и двамата с injekciona сте от Овча Купел ? От скоро ли ти е тази информация в профила, защото не ми се вярва да съм изпуснал тази подробност ?
Коментар
-
Iv4o написа:Принципно живея близо до Горубляне и не ми представлява проблем да взема ринговете. Няма смисъл да се разкарвате от другият край на София. Само кажете адреса и сумата, която (предполагам) трябва да се даде на човека
Коментар
-
kaci написа:injekciona написа:Аз нямам път към Горубляне, но ако не можеш да ги вземеш не ми пречи да се разходя до там. После само ще се разбереме къде да се видиме в Овча Купел да ти ги дам.porosenoq написа:Абе, kaci извинявай, че така се намесвам в темата, ама кажете честно че и двамата с injekciona сте от Овча Купел ? От скоро ли ти е тази информация в профила, защото не ми се вярва да съм изпуснал тази подробност ?kaci написа:Iv4o написа:Принципно живея близо до Горубляне и не ми представлява проблем да взема ринговете. Няма смисъл да се разкарвате от другият край на София. Само кажете адреса и сумата, която (предполагам) трябва да се даде на човека
Коментар
-
injekciona написа:Като каза за проверки, не знам за вас, но мен вечер не ме пропускат. Поне по веднъж, а снощи 3 патрулки и 3-те бяха мои, писна ми да отварям тоя багажник
Коментар
-
injekciona написа:Аз съм в Овча Купел 2, при разклона за околовръсното. Това сивото купе, ако е това за което си мисля, не е точно сиво и е със форумен стикер отзад. Няколко пъти съм го засичал и бях питал във форума за него и май е на колега с ник Zing или нещо подобно. Иначе тук при нас има още 3 купета, но май нито едно не е форумно. Едното е със Zender прагове и го кара някаква лелка.Fiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
Fiat Marea 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар