Търпение му е майката. Щом има новини веднага ще пиша!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане към колегите с Купета!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Абе тая тема се оказа доста активна и бая собственици на купета се разписаха ... тук е момента да попитам за организирането на една срещичка ... ))))Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
-
nastybg написа:Абе тая тема се оказа доста активна и бая собственици на купета се разписаха ... тук е момента да попитам за организирането на една срещичка ... ))))
Коментар
-
kaci написа:И аз си мислех за среща! Поне ще се докаже за пореден път че собствениците на Купе са едни от най-несериозните в този форум :D Щеше да минаваш покрай офиса ми Ако искате утре преди формулата да се видим на Бояна?Паркинга пред Националния исторически музей ми се струва добро място за по кутия цигари :DAlfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
-
Няма нищо сложно в организирането на НАЦИОНАЛНА СРЕЩА.Просто датите са важни.Добре е да е около септември.Николов има опит и може да се вземе в ръце.Мястото е хубаво да е някой балкан.Ако има наистина желаещи за такава среща,по-добре е да се местим в правилният раздел с такава тема.И кво става с тия рингове?FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Да ползвам темата да ви питам как се сваля емблемата на предния капак ако някой я е свалял, че съм и замислил леко преобразяване. Като отворя капака отдолу има болт с гайка и като тръгна да отвъртам гайката тя се върти заедно с болата и нищо не става. Отгоре на всичкото е толкова тясно, че няма как да бръкна хем с ключ, хем да хвана болата с клещи да не мърда. Този болт има ли общо с емблемата, че се чуда дали да не я напъна отгоре, но ме е страх да не одера боята или да счупя емблемата
Коментар
-
Единия комплект рингове(от прототипите) е изработен. От два дни обаче не мога да намеря време да ги взема Ако и утре не успея, ще помоля някой от форума който минава през кв. Горубляне да ги вземе. Ако комплекта ми (ни) хареса (като визия, начин за монтаж и качество на изработка) поръчвам изработката и на останалите комплекти.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар