Търпение му е майката. Щом има новини веднага ще пиша!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане към колегите с Купета!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Абе тая тема се оказа доста активна и бая собственици на купета се разписаха ... тук е момента да попитам за организирането на една срещичка ...))))
Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
-
nastybg написа:Абе тая тема се оказа доста активна и бая собственици на купета се разписаха ... тук е момента да попитам за организирането на една срещичка ...))))
Ако искате утре преди формулата да се видим на Бояна?Паркинга пред Националния исторически музей ми се струва добро място за по кутия цигари :D
Коментар
-
kaci написа:И аз си мислех за среща! Поне ще се докаже за пореден път че собствениците на Купе са едни от най-несериозните в този форум :D Щеше да минаваш покрай офиса миАко искате утре преди формулата да се видим на Бояна?Паркинга пред Националния исторически музей ми се струва добро място за по кутия цигари :D
Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
-
Няма нищо сложно в организирането на НАЦИОНАЛНА СРЕЩА.Просто датите са важни.Добре е да е около септември.Николов има опит и може да се вземе в ръце.Мястото е хубаво да е някой балкан.Ако има наистина желаещи за такава среща,по-добре е да се местим в правилният раздел с такава тема.И кво става с тия рингове?FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Да ползвам темата да ви питам как се сваля емблемата на предния капак ако някой я е свалял, че съм и замислил леко преобразяване. Като отворя капака отдолу има болт с гайка и като тръгна да отвъртам гайката тя се върти заедно с болата и нищо не става. Отгоре на всичкото е толкова тясно, че няма как да бръкна хем с ключ, хем да хвана болата с клещи да не мърда. Този болт има ли общо с емблемата, че се чуда дали да не я напъна отгоре, но ме е страх да не одера боята или да счупя емблемата
Коментар
-
Единия комплект рингове(от прототипите) е изработен. От два дни обаче не мога да намеря време да ги вземаАко и утре не успея, ще помоля някой от форума който минава през кв. Горубляне да ги вземе. Ако комплекта ми (ни) хареса (като визия, начин за монтаж и качество на изработка) поръчвам изработката и на останалите комплекти.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар