Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане към колегите с Купета!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Радвам се че Суходолския мъртвец си е намерил добър стопанин. Относно предния капак-не знам някой във България да го направи както трябва(на практика, на думи повечето ще кажат че няма проблем). Не трябва да се забравя че той е основна част от деформируемата зона при челен удар. Ако се използва оригиналния скелет и се направи от стъклопласт само горната част, то би се получило нещо прилично. Поляците отдавна правят стъклопластов капак, но цената е безумна.Малко да се върнем и на темата :D Може ли някой да измери разстоянието(дълбочината с която трябва да бъдат изработени ринговете) между таблото с уредите и металната "лайсна" минаваща през цялото табло? При мен има разлика средно от около 2мм. измерено горе и долу.

Коментар

Сега мерих.На малките часовници долу е0,7 горе е 04 на големите горе 0,5-6 като долу стига до 0,9см .Според мен тея разстояния зависят от това колко пъти е вадена лайсната и колко е изкривена и лесно лайсната може да бъде припасната по ринговете чрез леко огъване при някакъв компромисен размер от 0,5-6 см например.Това са разстояния измерени с дълбокомер /шублер/ м/у стъклото и външната боядисана част на лайстната включително със закръгленията на ламарината навътре към стъклото.

Коментар

С леко извинение към колегат и темата му..но понеже така и така рових..и имаше желания към прагове..ето една обявка http://avtochasti.cars.bg/u383657... + крилото не е за изпускане
        Sedicivalvole (Racing Rosso)now
        GTV 2.0 (612 A)now
        E60 530D now.. hate it big time :D
        Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
        Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex

Коментар

_power_ написа:
          С леко извинение към колегат и темата му..но понеже така и така рових..и имаше желания към прагове..ето една обявка http://avtochasti.cars.bg/u383657...+ крилото не е за изпускане
          То и без туй пишем само собственици на купета да земем да помолим модераторите да я направят важна тая тема и да си обсъждаме всичките проблеми на едно място ,верния линк е : http://avtochasti.cars.bg/u383657 и спойлера е един от класическите въпреки че мен не ме кефи.Джантите са убиец ЕТ-то им май е в повече но с едни фланци ще стоят страхотно.

Коментар

Този спойлер погледнат отгоре изобщо не седи хубаво.
            ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
            Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
            Jet Black E46 M3

Коментар

MEMO написа:
              Сега мерих.На малките часовници долу е0,7 горе е 04 на големите горе 0,5-6 като долу стига до 0,9см .Според мен тея разстояния зависят от това колко пъти е вадена лайсната и колко е изкривена и лесно лайсната може да бъде припасната по ринговете чрез леко огъване при някакъв компромисен размер от 0,5-6 см например.Това са разстояния измерени с дълбокомер /шублер/ м/у стъклото и външната боядисана част на лайстната включително със закръгленията на ламарината навътре към стъклото.
              Точно това разстояние имах предвид. При мен числата са същите! Тайно се надявах ринговете да се монтират без демонтаж на лайсната, но явно за перфектното им монтиране ще е необходим нейния демонтаж.
              MEMO написа:
              верния линк е : http://avtochasti.cars.bg/u383657 и спойлера е един от класическите въпреки че мен не ме кефи.
              За мен пък това е най-добре изглеждащия спойлер за Купе

Коментар

преди време съм правил рингове за хонда в двора на семинарията...можете там да пробвате
                GTV 2.0 (612 A)now

Коментар

kaci написа:
                  MEMO написа:
                  верния линк е : http://avtochasti.cars.bg/u383657 и спойлера е един от класическите въпреки че мен не ме кефи.
                  Звъннах, продаден е......язък, лапвах го.........
                  Alfa 156 2.0 TS
                  Alfa 156 20VTurbo
                  Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                  Locost TF1 3.0V6

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                    kaci написа:
                    MEMO написа:
                    Ако искаш ще ти дебна за такъв спойлер? Миналия месец в Германия имаше такъв чисто нов с трети стоп и се продаде за 78 евро, ама тогава наистина нямах пари :D

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                      kaci написа:
                      MEMO написа:
                      Да мой приятел го купи :P . 100лв с трети стоп добре ли е
                      Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
                      Fiat Coupe 2.0 20V TURBO Kinugawa TD06SL2 20g Turbo; Madness motorsport ECU Upgrade; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Коментар

DJ_STIVAN написа:
                        ФЕРАРИСТ написа:
                        kaci написа:
                        MEMO написа:
                        Да мой приятел го купи :P . 100лв с трети стоп добре ли е
                        Даже пре добре Честито на твоя френд, хубав спойлер си е набавил
                        GTV 2.0 (612 A)now

Коментар

kaci написа:
                          Относно предния капак-не знам някой във България да го направи както трябва(на практика, на думи повечето ще кажат че няма проблем).
                          Аз познавам такъв човек, виждал съм правен от него преден капак за ламбо от карбон и една от колите на хеед е правил от карбон, но няма да е евтино, аз го навивах да направим за мен, но ме "разубеди" просто сметките излизаха солено с калъпа и не е рентабилно за сам човек ... Стъклопласта му е доста качествен и тежи около 1.5кг на квадратен метър в готов продукт. Ако се съберем 3-ма си е оферта, мога да попитам за точна сума отново ...
                          Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now

Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
                          Fiat Tipo 1991 - ex
                          Fiat Uno Fire - ex ex

Коментар

nastybg написа:
                            kaci написа:
                            Относно предния капак-не знам някой във България да го направи както трябва(на практика, на думи повечето ще кажат че няма проблем).
                            Аз познавам такъв човек, виждал съм правен от него преден капак за ламбо от карбон и една от колите на хеед е правил от карбон, но няма да е евтино, аз го навивах да направим за мен, но ме "разубеди" просто сметките излизаха солено с калъпа и не е рентабилно за сам човек ... Стъклопласта му е доста качествен и тежи около 1.5кг на квадратен метър в готов продукт. Ако се съберем 3-ма си е оферта, мога да попитам за точна сума отново ...
                            Ами попитай , то даже може и повече да се съберем, съмнявам се да няма мераклии да изхвърлят някой килограм....
                            Турбо..... Фиат Турбо.....

http://img146.imageshack.us/img146/3713/podpisfiat.jpg

Коментар

Ако някой знае къде има такъв спойлер да свирка :D
                              Прикачени файлове
                              NO PAIN NO GAIN fiat COUPE

Коментар

Мисля, че колегата MEMO точно за този спойлер казваше, че във Poison Tuning имат калъп. Ако имаш предвид този на багажника
                                ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
                                Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
                                Jet Black E46 M3

Коментар

Working...
                                X