Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане към колегите с Купета!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Питане към колегите с Купета!

Мисля да поръчам изработката на алуминиеви рингове за таблото с уредите за моето Купе. Ринговете представляват ли интерес и за други собственици на Купета? Така или иначе ще търся алуминий, ще свалям размери и т.н. и според мен сега е момента за обща поръчка и изработка. Ще се постарая цената да е около 35-40лв. На снимката може да видите как евентуално ще изглеждат. Ако някой има интерес, нека драсне едно Л.С. Имате време за "записвания" до 20.07. След тази дата поръчвам изработката само на моя комплект.Грешен раздел - Преместена.Модераторски екип на fiat-bg.org
    Прикачени файлове

А има ли вариант да се поръчат за Браво?
    Фиат Крома 1.9 16v+
    Фиат Браво 1.6 16v
    Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Колега записвай ме отсега,като питах преди година цената за изработката щеше да дойде към 50-60 лева и се отказах но сега ако дойдат към 30-40 лева ги вземам веднага.Като дойде време да поръчваш ми се обади за адрес и пари.Има и един друг вид в нета с по широка периферия , по къси на вътре и с прави ъгли отгоре но тези закръглените отгоре стоят по добре, като мериш гледай да влизат максимално близо до стъклото и стъпката настрани върху ламарината да не е по-голяма от 1мм защото става грозно и да ти ги полират ,че има шлайфане после цял ден .

Коментар

Аз мислех да си поръчвам от Ebay, но идват около 70лв, така че ако ги направиш за около 40лв ме брой и мене. Като почнеш да ги правиш, само ми пиши да се разбереме къде да ти донеса паричките
        ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
        Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
        Jet Black E46 M3

Коментар

На тази цена и аз бих си купил! Само кажете на кого, как и къде да преведа средствата.П.П. Сега остава само да организираме масова поръчка на Лимитет единшън китове и сме номер 1!
          Fiat Coupe 2.0 16V

Коментар

Оригинално има още един ринг на часовника.В Плевен един колега си направи от неръждаема стомана ако чете и иска нека да даде размерите,че работата е малко деликатна между отворите,мисля ако не бъркам ама има разлика в разстоянието при различните модели
            NO PAIN NO GAIN fiat COUPE

Коментар

pi4_s_bravo написа:
              А има ли вариант да се поръчат за Браво?
              Не.
              spirit76 написа:
              Оригинално има още един ринг на часовника.В Плевен един колега си направи от неръждаема стомана ако чете и иска нека да даде размерите,че работата е малко деликатна между отворите,мисля ако не бъркам ама има разлика в разстоянието при различните модели
              Оригинално никъде по Купето няма рингове! На следващ етап ще мисля за изработката на рингове за часовника, за копчетата на средната конзола(тези за отоплението), за високоговорителите в предните врати, за страничните мигачи и за задните светлини . Разлика в размерите на ринговете има само при тези които са за средната конзола(между стария и новия модел).Естествено говорим за полирани алуминиеви рингове с максимална възможна дълбочина. От първия опит едва ли ще станат перфектни, но експериментите ще се провеждат на моето Купе и за моя сметка.

Коментар

Може спокойно да ме броиш и мен. Разчитам , че ще станат като хората ринговете. Казваш когато дойде време за кинтажа и така.
                Турбо..... Фиат Турбо.....

http://img146.imageshack.us/img146/3713/podpisfiat.jpg

Коментар

Забелязах , че предимно Турбала искат рингове....... " и АЗ " та защо не вземем да се организираме да се съберем да се видим най на края ? "малко срещичка на фиат купе "
                  dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

d0b0 написа:
                    Забелязах , че предимно Турбала искат рингове....... " и АЗ " та защо не вземем да се организираме да се съберем да се видим най на края ? "малко срещичка на фиат купе "
                    Аз съм навит, макар че имам кофти опит с "Националната среща на 156-ците в БГ".......Лошото е че тия неща се организират трудно, мястото е винаги проблем за някой, и т.н......макар че гледах в Фейса че е имало вече такава.....
                    Alfa 156 2.0 TS
                    Alfa 156 20VTurbo
                    Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                    Locost TF1 3.0V6

Коментар

Здравейте, и аз искам рингчета. Казвайте като сте готови да пращам парите. Между другото имам прагове на купето, но нямам предните липове, та ако някой има липове, мога да сваля моите прагове и да ги дадем някъде да направят калъпи. Имам при мен и едно купе с много готино задно крило и сенник на задното стъкло, както и лип на задната броня и фешън предна решетка. Крилото трудно ще го сваля, но мисля че другите детайли не са проблем за сваляне. Само някой да намери човек да ги изработи. Ще гледам да щракна няколко снимки днес.Лек и успешен ден

Коментар

VET написа:
                        Здравейте, и аз искам рингчета. Казвайте като сте готови да пращам парите. Между другото имам прагове на купето, но нямам предните липове, та ако някой има липове, мога да сваля моите прагове и да ги дадем някъде да направят калъпи. Имам при мен и едно купе с много готино задно крило и сенник на задното стъкло, както и лип на задната броня и фешън предна решетка. Крилото трудно ще го сваля, но мисля че другите детайли не са проблем за сваляне. Само някой да намери човек да ги изработи. Ще гледам да щракна няколко снимки днес.Лек и успешен ден
                        Евала Стоилка.... до колко знам една фирма в Сливен прави калъпи на много срамни цени .... при тях има прагове от L. E за 80 лева .... а за срещичката даите да пуснем една тема и да почнем да мислим ... да е към края на лятото да имат време всички ?
                        dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

И друг път във форума съм писал ,но пак да кажа,калъпи за праговете от LE и спойлер ZENDER който стои над стоповете имат в http://poison-tuning.hit.bg/Contacts.html . Лично за мен направиха калъпите за праговете ,а им занесох и оригинален ZENDER от който свалиха калъп и ми отляха крилото. Момчетата са коректни ,работят с куриери а праговете ми ги направиха само по снимки и са перфектни.Колегата ме изпреварил , да точно за тях става въпрос. Колега пусни снимки на козирката за задния прозорец , искам такава.

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                            d0b0 написа:
                            Аз съм навит, макар че имам кофти опит с "Националната среща на 156-ците в БГ".......Лошото е че тия неща се организират трудно, мястото е винаги проблем за някой, и т.н......макар че гледах в Фейса че е имало вече такава.....
                            Хайде верно да се съберем да се видим,нека някой се заеме да организира мероприятието..
                            http://nikolovf1.snimka.bg/sports/pi...53767.11094339

Коментар

MEMO написа:
                              И друг път във форума съм писал ,но пак да кажа,калъпи за праговете от LE и спойлер ZENDER който стои над стоповете имат в http://poison-tuning.hit.bg/Contacts.html . Лично за мен направиха калъпите за праговете ,а им занесох и оригинален ZENDER от който свалиха калъп и ми отляха крилото. Момчетата са коректни ,работят с куриери а праговете ми ги направиха само по снимки и са перфектни.Колегата ме изпреварил , да точно за тях става въпрос. Колега пусни снимки на козирката за задния прозорец , искам такава.
                              Имаш ли снимка на нещо дето да го правили те.....
                              николофф написа:
                              Хайде верно да се съберем да се видим,нека някой се заеме да организира мероприятието..
                              Бих отишъл където и да е, но не се наемам до го организирам.....може би ще е най - добре да се съберем на Италфеста......
                              Alfa 156 2.0 TS
                              Alfa 156 20VTurbo
                              Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                              Locost TF1 3.0V6

Коментар

Working...
                              X