Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане към колегите с Купета!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ето ги и монтирани:

Коментар

На мен като модел ми харесват, дълбочината им ми изглежда добре по снимките. Само по-добро полиране им трябва. Аз ти потвърждавам, 1 комплект за мен
      ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
      Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
      Jet Black E46 M3

Коментар

И аз потвърждавам 1 комплект, изглеждат супер! Иначе предполагам, че няма съпрокосновение между пръчицата за нулиране на километрите и пръстенчето, нали?А закрепването как става? Пасват точно по кръговете и край, или?
        Fiat Coupe 2.0 16V

Коментар

Iv4o написа:
          Иначе предполагам, че няма съпрокосновение между пръчицата за нулиране на километрите и пръстенчето, нали?А закрепването как става? Пасват точно по кръговете и край, или?
          Не, няма съприкосновение с нулиращия дневния километраж бутон.Относно закрепването - с цел да станат максимално плътни взех и лайсната от Драгичево. Прототипите влизат доста стегнато и няма проблем да се монтират само така, аз обаче мисля че ще е добре да се осигурят в задната страна с някаква капчица лепило. Предполагам всеки се е сблъсквал с малоумници работещи в автомивка и лепилото би ни осигурило дурако устойчивост. Самата лайсна има лека дъга и ринговете(големите) не прилепят плътно в горния и долния край(като гледам снимки в нета, май всички имат такъв дефект). Днес цял ден колата седя с монтирани рингове и определено таблото изглежда по един много по приятен начин. Утре ще се опитам да полирам единия ринг за да видя каква податливост има към полиране материала (все пак не е чист алуминий).

Коментар

От мен също заявка за един комплект.Харесва ми как изглежда таблото с тях.
            FIAT BRAVO 1.6
            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Добре изглеждат,успя ли да ги полираш.Когато имаш готовност за голямата поръчка пиши .

Коментар

Да, полирах единия ринг за проба, но не ми харесва как става Просто материала не позволява достигане на желания огледален блясък! Подложих ринга и на малко по екстремни условия с цел да проверя степента на окисляване. Резултата - това не е материала за нашите рингове! Новите ще са от неръждаема стоманена. Само като видях как се полира и..... Утре ще проверя дали вече няма изработен първи комплект.popara801 - материал за твоите рингове може и да няма!Ако някой от записалите се навреме се откаже, получаваш неговите рингове. При новини ще пиша.

Коментар

А, за такива рингове на врътките мислилили сте?
                  Прикачени файлове
                  Sedicivalvole (Racing Rosso)now
                  GTV 2.0 (612 A)now
                  E60 530D now.. hate it big time :D
                  Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
                  Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=899335#899335

Коментар

Извинявам се :D ...вместо да сменяте материала няма ли да е по-лесно да ги дадете за никелиране?На семинарията на комплект ще е не повече от 5-6 лева
                      GTV 2.0 (612 A)now

Коментар

_power_ написа:
                        Извинявам се :D ...вместо да сменяте материала няма ли да е по-лесно да ги дадете за никелиране?На семинарията на комплект ще е не повече от 5-6 лева
                        На семинарията никелират или могат изработят рингове на тази цена?

Коментар

kaci написа:
                          _power_ написа:
                          На семинарията никелират или могат изработят рингове на тази цена?
                          Изработвали са ми за хонда ЦРВ рингове и никелират също.Самоче онези рингове бяха съвсем без профил
                          GTV 2.0 (612 A)now

Коментар

Има ли вече прототип и от новия материал
                            Jet Black E46 M3

Коментар

Направо съм поръчал и платил изработката на всички комплекти. Материала за съжаление е много вероятно да не стигне за изработката на 8 комплекта. Утре ще проверя докъде е стигнала поръчката. Поздрави.

Коментар

Ясно, ще чакаме новини значи :P Щом си ги платил, ако трябва да мина да ти дам парите за моя комплект? Все пак 7-8 комплекта да платиш не са малко пари ПП. Така, гледах че доста от вас поръчват доста части от Англия и искам съвет. От 2-3 месеца си търся 17-ки от Stilo Abarth и нещо не мога да си намеря. Единствено в Драгичево попаднах на едно Stilo Abarth с такива джанти, но продавача му явно не познава парите и ми иска 1000лв за джантите с някакви галоши. Нещо се ядосах и почнах да си мисля да си поръчам нови джанти от ebay.co.uk. Спрях се на Wolfrace Triad + някакви неизвестни гуми(сигурно китайски, но колкото и да са зле все 1 сезон ще изкарат), качени, балансирани, с болтове и застраховка на пратката. Просто разопаковаш, слагаш и караш. С доставката до България излизат малко под 1200лв. До тук дават, че пристигат за 4-5 дена. Интересува ме дали ще ги задържат на митницата и дали ще трябва да им плащам ДДС? До колкото имах информация за пратки от ЕС не се плаща ддс, но на скоро един познат си поръча някакви доста скъпи кабели от Англия и го накараха да плати ддс. Някой запознат ли е как стои въпроса, тъй като ако ми начислят ддс, вече ми идва малко скъпо за джанти, които да съсипвам по хубавите ни пътища и които някоя нощ може да изчезнат....
                                Jet Black E46 M3

Коментар

Working...
                                X